промислові ангарні ворота на замовлення - фото

Крім технічних характеристик, деякі підприємства мають потребу в тому, щоб в'їзна система була красивою. Зовнішній вигляд відіграє важливу роль для сучасних автомобільних салонів. Така конструкція повинна бути міцною, теплою та мати презентабельний дизайн. Однак, виріб повинен бути готовий до інтенсивних навантажень та працювати бездоганно. Виробництво промислових воріт – це велика галузь, завдяки чому стало можливим враховувати цей фактор. Тому європейські компанії створюють багато дизайнерських колекцій. На вибір покупцеві надаються прозорі моделі для великих отворів з високим рівнем теплоізоляції. Крім того, вони відрізняються іншими позитивними властивостями, оскільки для їх виробництва застосовують особливе скло, а не звичайне. Це дозволяє системі бути ударостійкою та зберігати огляд виставкової зали. Якщо вам необхідно вибрати підйомну систему для автомобільного салону, то кращим рішенням стануть автоматичні ворота з Європи. Давайте дізнаємося, які бренди випускають такі серії.

ексклюзивні промислові ворота - монтаж, гарантія

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЬ

сучасні промислові ворота на сто- фото, красиві конструкції зі склом

РОЗГЛЯНЕМО ДИЗАЙНЕРСЬКІ ПРОМИСЛОВІ ПІДЙОМНІ ВОРОТА ВІД КОМПАНІЇ RYTERNA: ПЕРЕВАГИ КОЛЕКЦІЇ ВІД ЄВРОПЕЙСЬКОГО ЗАВОДУ

Дана лінійка стала однією з найпопулярніших у цього литовського бренду. Конкурентна перевага виробів – це можливість повного засклення полотна. Однак, незважаючи на це, зберігаються позитивні властивості конструкції. Для ангарних систем пропонуються наступні панелі TLP: Rib, Macrorib, Full View, Full View Thermo, TLP Ultra Thermo або TLT. Прозорі ворота зі склом можуть проводитися як в стандартних, так і в нестандартних розмірах. Однак, максимальний розмір до 14 метрів ширини та 15 метрів висоти. В даному випадку, для управління такими габаритними конструкціями використовуються особливі надпотужні електричні приводи. У базовій комплектації панорамна система може здійснювати до 25 000 повних робочих циклів. Напрямні мають товщину сталі 2 мм, що є відмінним показником для промислових виробів. У цій серії для виготовлення фурнітури теж застосовують оцинковану сталь. Це береже підйомну конструкцію від окислення та утворення корозії. Також модель не буде втрачати свій презентабельний зовнішній вигляд та технічні властивості. Для високого рівня теплоізоляції надаються сендвіч-панелі на вибір: 40 або 80 мм. Додатково пропонується установка вікон та вхідних дверей.

сучасні підйомні ворота на сто- складські ворота

як замовити сучасні ангарні ворота - підйомні системи

СУЧАСНІ ВОРОТА ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ ПАНОРАМНІ: НАДІЙНА ПІДЙОМНА СИСТЕМА MAKROPRO ALU WISNIOWSKI (ПОЛЬЩА)

Цей виробник на сьогоднішній день є лідером у своїй галузі. Він пропонує багато цікавих та довговічних рішень. В тому числі, виготовляє сучасні прозорі конструкції для підприємств. У цьому виробі стулка виготовляється із сталевих оцинкованих панелей з товщиною 40 або 60 мм (на вибір кілька модифікацій). Для наповнення полотна застосовують особливий пінополіуретан без фреону, який є токсичним. Спеціальні ущільнювачі встановлені по всьому периметру конструкції, уздовж вертикальних та горизонтальних напрямних. Також внизу монтується прокладка, яка прилягає до основи. Завдяки цьому забезпечується висока герметичність приміщення, що тягне за собою відмінний рівень теплоізоляції. Серія MakroPro Alu відповідає європейським стандартам якості та безпеки. Промислові ворота зі склом мають захист від защемлення пальців в місцях стиків (стандартна опція). У цій колекції використовується надійний тип балансування полотна. Пружини в базовій комплектації мають ресурс 50 000 циклів, але є можливість збільшити його до 100 000. На вибір покупця надаються різні варіанти скління: GRAY, No-Scratch, SATIN, SAN R, VISUAL. Можливо обрати той, що підходить саме вам. Дізнатися більше можливо тут: https://brama-market.lviv.ua/avtomatika-dlya-vorit/

підйомні ворота на сто, промислові конструкції на замовлення - фото

скляні промислові ворота на сто - підйомні системи - автоматика

ДЕ ЗАМОВИТИ ВИГОТОВЛЕННЯ ВОРІТ З СЕНДВІЧ-ПАНЕЛІ: ВЕЛИКИЙ ВИБІР ЄВРОПЕЙСЬКИХ ПАНОРАМНИХ КОНСТРУКЦІЙ

Зараз для бізнесу дуже важливо, щоб в'їзна система була презентабельною та надійною. Для таких закладів, як автомобільні салони, замовляють особливі міцні дизайнерські конструкції. Дані виріб дозволяють зберегти огляд залу, що знаходиться всередині приміщення, заощадити на штучному освітленні та спостерігати за машинами, розташованими зовні й подібне. Саме тому до скляного фасаду рекомендується встановити прозорі в'їзні системи. Наша торгово-виробнича мережа є офіційним партнером провідних світових виробників. В тому числі, ми офіційні представники польського заводу Wisniowski. Це дозволяє надавати оригінальну сертифіковану продукцію за найнижчими цінами. Якщо вам необхідна консультація фахівця, зверніться в салон «БРАМА МАРКЕТ Київ». Менеджери вислухають ваші побажання та запропонують актуальні варіанти, що відповідають вашим індивідуальним вимогам. Офіс в Києві знаходиться на вул. Велика Окружна, 4 Крім того, його відвідувачі мають можливість отримати персональну знижку. Якщо ви хочете замовити ворота в виробниче приміщення, то також звертайтеся до нас. Додатково надаються послуги з монтажу і індивідуального виготовлення. Отримати безкоштовний розрахунок вартості підйомної конструкції, а також технічну консультацію пропонується за телефонами:+38 (067) 112-18-69 або +38 (050) 356-21-14.

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

 

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ

ОДЕСА ВИСТАВКОВИЙ САЛОН

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА

ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА