Головними завданнями для власників будь яких магазинів є залучення покупців та надійний захист товару від злодіїв. Щоб підійти до їх вирішення комплексно, варто купити ролети на вікна та вітрини. Саме так вчиняють тисячі успішних підприємців. Господарі невеликих магазинчиків, затишних кафе, елітних бутиків та торгових точок в комерційних центрах вибирають перфоровані секції, зроблені з якісних матеріалів. У сьогоднішній статті «БРАМА МАРКЕТ» ми поговоримо про якості захисних огороджувальних систем, на основі чого ви зможете зробити їх вибір.

купити ролети на вікна та вітрини

Додатково рекомендуємо почитати статті:

ворота для магазину

ЗАХИСНІ РОЛЕТНІ РЕШІТКИ – НАДІЙНИЙ І СТИЛЬНИЙ ЗАХИСТ ВІД ЗЛОМУ!

Цей вид огороджувальних систем має ряд особливостей. На відміну від стандартних виробів, автоматичні ролети для магазинів складаються з ламелей з отворами прямокутної форми (можуть становити 80х30 мм (профіль AEG56) або 100х52 мм (профіль AEG84), залежно від типу профілю). Перший варіант розрахований для установки в прорізах до 3-х метрів, більш масивний другий – для монтажу шириною до 5,5 метрів.

Отвори в профілях значно полегшують конструкцію, такі решітки завжди мають однорідну структуру, без полімерного наповнювача (утеплювача). Інший різновид стулок – з сітки. У цих виробах дрібні круглі отвори утворюють на ламелях симетричний орнамент у формі бджолиних сот.

захисні ролетні решітки

ПЕРЕВАГИ УСТАНОВКИ РОЛЕТНИХ РЕШІТОК

Захисні конструкції для магазинів та інших об’єктів повністю виправдовують свою назву. Вони служать надійною перешкодою на шляху зловмисників, та повністю блокують несанкціонований доступ до стекол вітрин і дверей. Металеві ламелі витримують сильні механічні навантаження, зводять нанівець усі намагання злодіїв отримати легку наживу.

Більше того, перфоровані системи:

  • частково пропускають сонячне світло в приміщення;
  • забезпечують огляд товарів для покупців в нічний час;
  • красиво виглядають на фасаді будівлі, доповнюють та урізноманітнюють характер архітектури.

Монтаж ролетних решіток дуже популярний серед власників торгових точок, розташованих в комерційних центрах, які працюють цілодобово. Завдяки такому рішенню, потенційні покупці можуть побачити товари в магазині навіть після його закриття, проходячи повз.

З початком робочого дня перфороване полотно достатньо підняти вгору та сховати в захисному коробі, і вітрина повністю відкривається для огляду. 

захисні ролетні решітки

ОСОБЛИВОСТІ МОНТАЖУ ТА КЕРУВАННЯ ЕЛЕКТРИЧНИМИ РОЛЕТАМИ НА ПУЛЬТІ

Існує 2 основних способи установки решіток: суцільний та комбінований.

Перший тип монтажу передбачає використання виключно перфорованих ламелей, які утворюють однорідне суцільне полотно по всій площі.

При комбінованому способі глухі і перфоровані смуги чергуються в різноманітних поєднаннях. Такий підхід серед власників бізнесу є більш затребуваним. Наявність суцільних ламелей в полотні посилює захист всієї конструкції, а використання перфорованих смуг забезпечує повноцінний огляд вітрини з виставленим на ній товаром.

Монтаж захисного короба для ролетних решіток може виконуватися декількома способами:

  • накладним. Є найбільш простим з технічної точки зору, та вимагає мінімального обсягу підготовчих робіт. Короб кріпиться до стіни над отвором.
  • Вбудованим. Максимально захищає основу від злому. Ускладнює доступ до вузлів і механізмів для виконання регламентних робіт.
  • Монтується в отвір. Напрямні та власне короб фіксуються до внутрішніх поверхонь віконного чи дверного отвору, дещо зменшує корисну площу отвору.
  • Комбінованим способом. Поєднує в собі елементи всіх варіантів монтажу.

ролетні ворота - промислові складські ворота

Рольставні для магазину, ціна яких на сайті https://brama-market.lviv.ua/products низька, – це дуже зручні в повсякденному використанні конструкції. У торговельній мережі можливе використання як ручного, так і автоматичного управління. Найчастіше в них використовується ручний тип управління за допомогою пружинно-інерційного механізму. Його основний елемент – компенсатор, що знаходиться всередині валу. При опусканні полотна пружина скручується, накопичуючи енергію, а при підійманні, навпаки, розпрямляється, забезпечуючи легке переміщення ламелей по напрямним. У нижній частині конструкції встановлюється замок ригеля, який блокує полотно в закритому стані. Пружинно-інерційний спосіб управління ідеально підходить для невеликих та широких прорізів.

У великих торгових центрах, обладнаних значною кількістю вікон, управління перфорованими ролетами нерідко здійснюється автоматикою. Переміщення полотна відбувається за допомогою електроприводу натисканням кнопки на пульті управління чи стіні. Сучасні автоматичні системи управління дозволяють одночасно піднімати (опускати) рольставні на всіх вікнах, що значно економить час і сили персоналу при щоденній експлуатації виробів.

ролети на вікна - замовити під розмір

ЯК ЗАМОВИТИ РОЛЕТИ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВА?

Щоб купити надійні та стильні решітки для магазину, бутика чи кафе, звертайтеся в «БРАМА МАРКЕТ Київ». У нас завжди доступні ціни та висока якість продукції! Дзвоніть: +38 067 1121869 або приходьте до нашого салону по вулиці Фрунзе, 69 В. Тут ми найшвидше виконаємо ваше замовлення та надамо гідну знижку!

Якщо у вас є сумніви щодо точних розмірів ролетів на вікна, пропонуємо також скористатись послугою безплатного заміру. Спеціаліст виїде на об’єкт замовника та виконає всі потрібні обчислення.

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ ОДЕСА ВИСТАВКОВИЙ САЛОН

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА ВІДКАТНІ ВОРОТА