якісні ворота жалюзійного типу

Оформлення в’їзду на власну територію потребує комплексного підходу до вибору конструкції. Вона має не тільки функціонально відповідати особливостям експлуатації, але й мати високі естетичні характеристики. Сьогодні виготовлення відкатних воріт доступне у широкому різноманітті конструктивних рішень, тому підібрати оптимальний варіант для приватного сектору стає набагато легше. Найбільш популярним типом механізму для створення в’їзду традиційно вважається консольний. Стулка систем може оформлюватися будь-яким чином, мати різну структуру, оснащення та колір. В основному, конструкція підбирається з урахуванням інтенсивності експлуатації, естетичних властивостей та архітектури навколишньої ділянки.

купити ворота жалюзі для будинку

Читайте також:

гратчасті ворота вуличні на замовлення - брама маркет

ГОЛОВНІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ СУЧАСНИХ ВОРІТ-ЖАЛЮЗІ

Складові компоненти системи впливають на функціональність та надійність, у цілому. Для заповнення стулки жалюзі використовуються ламелі, П-образна рамка та каркас, що підсилює конструкцію. Планки виготовляють з металу, найчастіше – алюмінію товщиною 0,45-1 мм. Ламелі розташовуються горизонтально, тому довжина їх може бути будь-якою. На вибір надаються елементи різної ширини - 82 або 100 мм. Для їх установки рекомендують використовувати додатковий каркас з профільної труби, що підсилює конструкцію та приховує місця з’єднань. Профілі закріплюються за допомогою саморізів, тому простір між ними також може змінюватися у разі потреби. Кількість використовуваних елементів впливає на прозорість полотна та на кінцеву вартість виробу. Колір декоративного порошкового покриття може бути як стандартним, так й ексклюзивним. Можна створити імітацію натурального дерева. Правильно підібране оформлення допоможе зробити в’їзну систему більш привабливою. Це ідеальний варіант для встановлення на приватному об’єкті, наприклад, на заміській дачі.

ворота типу жалюзі з монтажем-Київ

Переваги алюмінієвих в’їзних конструкцій з ламелей:

  • замовник самостійно обирає щільність заповнення полотна;
  • прозорість стулки може збільшуватись за рахунок зміни відстані між горизонтальними елементами;
  • жалюзі не тільки мають стильний зовнішній вигляд, але й забезпечують постійну циркуляцію повітря;
  • існує ексклюзивне двостороннє заповнення, яке зробить ділянку зовсім закритою;
  • системи виконуються з антикорозійного алюмінію або сталі, що пройшла процедуру холодного або гарячого цинкування;
  • в умовах коректної експлуатації роздвижні ворота для котеджу будуть довго та ефективно виконувати свої обов’язки.

Оскільки полотно збирається дуже легко, значно зростає швидкість монтажу. Популярні конструкції представлені на сайті: https://brama-market.lviv.ua/products/category/vorota-zhalyuzi-vidkatni. Крім того, можна створити комплексну систему, що включає у себе розсувні системи жалюзі, огорожу та хвіртку, які будуть виготовлені у єдиній стилістиці. Красиве та надійне огородження стане візитівкою заміського будинку. Завдяки міцним матеріалам системи не бояться впливу ультрафіолету, атмосферних явищ, механічних дій, вологості та вітрової активності.

 

ворота типу решітка-Дніпро

У ЯКИХ ВИПАДКАХ ВАРТО ВСТАНОВИТИ ВУЛИЧНІ ВОРОТА З РЕШІТКИ?

Світлопрозорі та повітропроникні конструкції найчастіше зустрічаються на промислових об’єктах. Але вони також популярні для встановлення на території заміських будинків. Ґратчасті в'їзні ворота мають простий дизайн з полотном-решіткою та відрізняються практичністю та експлуатаційним потенціалом. Модель можна підібрати для фасаду у будь-якому стилі. Лаконічні в’їзні системи гармонійно виглядають, якщо прибудинкова територія оформлена у мінімалізмі або класиці. Ажурні візерунки добре гармоніюють з ренесансом, модерном та іншими архітектурними течіями з застосуванням складних малюнків.

 

ворота решітчатого типу-Дніпро

Така конструкція дозволяє забезпечити хороший огляд огороджувальної території та створити естетично-гармонійне зовнішнє оформлення. Декоративну решітку можна виконати у будь-якому колірному варіанті порошково-полімерного покриття, яке не піддається шкідливому впливу вологи, атмосферних явищ, корозії та хімічних речовин. Це прекрасний варіант для організації в’їзду на промислові території, підприємства, торгові центри та приватні домоволодіння. Під час виготовлення використовуються найсучасніші технології, якісні комплектуючі та особливий склад для фарбування. Консольні системи з решіткою дозволяють перетворити громіздку конструкцію на легкий та елегантний варіант оформлення в'їзду на територію.

сучасні ворота типу решітка

ЯКІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ОТРИМУЮТЬ ВІД ВИРОБНИКА ВОРОТА ПЛАЗМОВА РІЗКА? 

Більше немає необхідності обробляти метал звичайним різцем. Нова технологія дозволяє робити чіткі наскрізні отвори у листовому металі товщиною до 22 см, використовуючи струмінь плазми, що подається апаратом на швидкості від 500 до 1500 м / с. Плазмова різка гарантує рівність наскрізних фігурних елементів та зниження негативного впливу навколишнього середовища на них. Вибір дизайну залежить від місцевості та екстер’єру приватної ділянки.

ворота з плазмовою різкою-Дніпро

Технології плазмового та лазерного різання металу дозволяють виготовляти автоматичні ворота у двір швидко та якісно. Під час створення отворів у полотні матеріал практично не нагрівається, тому вдається уникнути деформації заготовки. До того ж, оформлення стулки на 100% збігається з розробленим ескізом. Сучасне обладнання здатне точно прорізати найскладніші елементи та візерунки у металевому полотні. Сталеві оцинковані системи з оригінальними наскрізними отворами стають чудовим доповненням території незалежно від того, який стиль переважає у екстер’єрі та ландшафті.

сучасні ворота з різкою-Київ

ДЕ ЗАМОВИТИ ПРОФЕСІЙНЕ ВИРОБНИЦТВО ВОРІТ ДЛЯ ПРИВАТНОГО БУДИНКУ?

Для підвищення зручності використання усіх моделей в’їзних конструкцій рекомендується встановити автоматичний електропривод. Так управляти системами можна на відстані з пульта дистанційного керування. «БРАМА МАРКЕТ Львів» спеціалізується на випуску широкого асортименту в’їзних конструкцій від брендів з Європи. У каталозі представлені ролетні, розпашні, відкатні та підйомно-поворотні системи високої якості. Усі моделі можуть виконуватися за особистими параметрами та мати додаткове оснащення. Клієнтам доступні послуги встановлення конструкцій та/або розробка персонального дизайну. Оформлення замовлень у виставковому центрі на вулиці Городоцькій, 286 Б відбувається на особливих умовах. Кожному клієнту доступна знижка на будь-яку категорію товару. Дізнатися подробиці щодо замовлення або характеристики продукції можна за телефонами: +380671121869 та +380503562114.

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ ОДЕСА ВИСТАВКОВИЙ САЛОН

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА ВІДКАТНІ ВОРОТА