автоматика на гаражні ворота - замовити привід - київ

Автоматика для гаражних воріт – дуже важлива, хоча і не дешева, складова в’їзної конструкції. Вона значно полегшує життя, оскільки не потрібно щоразу виходити з авто, в негоду і мороз, щоб відкрити стулки – досить натиснути кнопку на пульті дистанційного управління, і привід виконає всю роботу без безпосередньої участі людини. Саме завдяки зручності, гаражні ворота з автоматикою є сьогодні такими популярними. До того ж, автоматизувати можна не лише нову конструкцію, але й введену в експлуатацію раніше.

Сьогодні фахівці «БРАМА МАРКЕТ» розкажуть, які 5 моделей автоматики для гаражу є найбільш популярними цієї осені.

сучасні автоматичні ворота на гараж - якість від виробника

автоматика на гараж - привід із європи

ЧОМУ ВИГІДНО КУПИТИ АВТОМАТИКУ ДЛЯ ГАРАЖНИХ ВОРІТ?

Щоби обрати, який електропривод встановити, варто розуміти, які саме переваги дають ці системи. Отже: 

  • Комфортне відкривання. Вам не потрібно виходити з машини і відкривати ворота вручну. Одне натискання кнопки – і полотно самостійно почне рух. Особливо зручно користуватися автоматикою в погану погоду.
  • Безпечний в'їзд. За допомогою приводу і фотоелементів ваша сім'я і майно будуть в безпеці. У ситуації, коли полотно закривається і хтось або щось стоїть на його шляху, спрацьовує режим зупинки стулки та її рух в зворотному напрямку.
  • Ціновий сегмент: від низького до високого. Для нашої компанії важливо, щоб кожен клієнт залишився задоволеним, саме тому ми співпрацюємо з багатьма компаніями з виробництва автоматики. На нашому сайті можна знайти електропривод за дуже доступною вартістю, але це не означає, що продукція неналежної якості! Ми маємо партнерські відносини лише з перевіреними брендами.
  • Функціональність. Серед основних та пріоритетних опцій: автоблокування, розпізнавання перешкод в зоні дії стулки та багато іншого.
  • Гарантія на безвідмовну роботу, а також післягарантійне обслуговування. 

гаражні ворота з автоматикою

автоматичні теплі гаражні ворота

ТОП-5 ЕЛЕКТРОПРИВОДІВ ДЛЯ ГАРАЖНИХ ВОРІТ ЦІЄЇ ОСЕНІ

Автоматика з нашого асортименту має високу практичність, працює без збоїв незалежно від погодних умов. Популярні моделі оснащені додатковою системою розблокування. Отже, ТОП-5 рішень цього сезону:

  • CAME VER-1 (600H). Конструкції передбачають високий комфорт експлуатації, мають вбудовану LED-лампу з автоматичним включенням, чим забезпечується хороша видимість в гаражі. Стандартна напрямна оснащена ланцюговою трансмісією. За бажанням клієнта, автоматика комплектується системою аварійного розблокування й визначення перешкод. Остання зупиняє рух полотна (якщо під ним є об’єкт/людина) та повертає його у вихідне положення. Якщо відбуваються часті відключення електрики (наприклад, в умовах будівництва), модель можна доукомплектувати акумулятором.
  • FAAC D700. Автоматика на ворота підйомного типу мають ремінну або ланцюгову передачу, функцію самоблокування, не вимагає додаткової установки замків та оснащується 24-вольтовими двигунами. Додаткові елементи: таймер з системою підсвічування, що вмикається одночасно з початком руху полотна. Устаткування призначене виключно для внутрішнього монтажу конструкцій розміром 9-12 кв. м. і має клас захисту IP20. Тяглова сила моделі складає 700 Н, швидкість без навантаження – 12 метрів за хвилину.

гаражні ворота з автоматикою

  • DoorHan SECTIONAL-1200 – недорога та потужна автоматика для секційних воріт великих розмірів (висотою до 3.8 м та площею до 16 кв. м.) Надійна та функціональна, модель має вбудований блок управління і радіоприймач, що підтримує підключення всіх видів аксесуарів і пристроїв безпеки. Максимально доступне підключення пультів – 16 штук. Мотор-редуктор приводу забезпечує автоматичне блокування воріт під час закриття та запобігає ризику несанкціонованого доступу в приміщення. На випадок відключення електромережі, відкрити і керувати гаражним полотном можна вручну. Автоматика підтримує установку всіх функцій, необхідних сучасному користувачеві: регулювання зусилля двигуна, установка попереджувального сигналу, функція автоматичного закриття (пауза 30, 60 і 240 секунд), програмування пультів дистанційного керування і т. д. 
  • Електромеханічний привод NICE SHEL 60. Має вбудований радіоприймач і блок управління, призначений для секційного полотна розміром 3500х2400мм. Його потужність складає 200 Вт, максимальне зусилля 600Н. Автоматичні гаражні ворота, ціна яких приємно низька, відкриваються з допомогою електроприводу всього за кілька секунд. Рекомендована інтенсивність роботи – 8 циклів / год. Привод також підтримує підключення пристроїв безпеки – фотоелементів, замкового вимикача для зовнішньої установки. Може працювати в режимі самонавчання: запам'ятовування позицій відкриття-закриття, визначення точки уповільнення та часткового відкриття. Автоматика використовується в умовах сухого середовища.
  • Ryterna Comfort 800. Модель комплектується вбудованим блоком управління з радіоприймачем та LED-лампою освітлення. Встановлюється на ворота площею до 10 м. кв. та висотою 2.25 м. Максимальне зусилля – 600 Н. Автоматика підтримує широкий спектр стандартних та додаткових функцій: «плавний старт - повільна зупинка»; запам'ятовування кінцевих положень воріт; виявлення перешкод; автоматичне закриття. До комплекту також входять 2 пульта дистанційного керування.

автоматика на ворота підйомного типу

Усі ці та більше рішень дивіться тут: https://brama-market.lviv.ua/products/category/vorota-garazhni-alutech-ryterna-wisniowski-hormann-doorhan 

італійська автоматика для воріт

ЯК ЗАМОВИТИ ІТАЛІЙСЬКУ АВТОМАТИКУ ДЛЯ ВОРІТ?

Купити електропривод для гаражу, дізнатись його вартість, а також ознайомитися з фото і характеристиками можна на нашому сайті. Отримати компетентну допомогу у виборі відповідної моделі можна у консультантів «БРАМА МАРКЕТ Івано-Франківськ». Телефони: +38 067 112-18-69, +38 050 356-21-14. Наші фахівці також можуть зробити необхідні заміри і виконати монтаж пристрою на об’єкті замовника. А відвідавши наш салон, ви отримаєте хорошу можливість купити автоматику для гаражу зі знижкою!

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ ОДЕСА ВИСТАВКОВИЙ САЛОН

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА ВІДКАТНІ ВОРОТА