vigotovlennya parkanIv-KiYiv zamoviti parkani-DnIpro

Навіщо сучасним в'їзним системам потрібен електричний привід? По-перше, це додатковий комфорт при повсякденному використанні. По-друге, виріб дозволяє продовжити потенційний термін служби зсувної конструкції. Тому автоматика для відкатних воріт – це скоріше підвищення надійності системи, ніж предмет розкоші. Зараз представлений великий асортимент моделей, які відповідають як простим, так і більш високим вимогам користувачів. Так що знайти ідеальний привід буде відчутно простіше, ніж здається. Проте, все одно рекомендуємо звернутися за допомогою до фахівця. Справа в тому, що важливо знати не тільки необхідні характеристики продукту, але й особливості конкретного виробника. Існують нюанси, які звичайна людина може не знати. Так що звернення до менеджера допоможе прискорити процес вибору електроприводу на відкатні ворота. Тому ми вирішили заглибитися в тему та розкрити питання, навіщо потрібна автоматика й на які моделі варто звернути увагу.

заказать автоматику из Европы - установка привода на ворота откатного типа - Киев

Буде цікаво дізнатися:

stalnyie sdvizhnyie vorota avtomaticheskie otkatnyie vorota dlya doma proizvodstvo vorot Polsha

НАВІЩО ПОТРІБНА ТА ЯК ОБИРАЄТЬСЯ АВТОМАТИКА ДЛЯ РОЗСУВНИХ ВОРІТ: ДУМКА НАШИХ КВАЛІФІКОВАНИХ ФАХІЦІВ

Перш за все, установка даного пристрою – це інвестиція в комфорт та практичність. У повсякденному житті буде багато ситуацій, коли автоматичне керування виручить, допоможе заощадити час та нерви. Особливо в критичні моменти, коли потрібно діяти швидко. Наприклад, коли ви спізнюєтеся на роботу або важливий захід. По-друге, монтаж воріт з електроприводом передбачає захист в'їзної системи. Пристрій допомагає правильно розподілити навантаження. Коректно управляє стулкою й усуває людський фактор. Навіть за статистикою видно, що моделі, керовані приводом, служать на кілька років довше й отримують менше дефектів в процесі експлуатації. Але за однієї умови: установка проводилася правильно.

уличные ворота из металлического листа - изготовление под заказ

kupit ulichnyie vorota-Polsha-wisniowski

ЯК ВИБРАТИ ЕЛЕКТРОПРИВОД ВОРІТ?

Звертайте увагу на такі моменти: маса полотна, ширина отвору, інтенсивність експлуатації та місцевість. Під останнім маються на увазі вітрові навантаження, клімат, інші погодні умови. Варто враховувати, що всі елементи конструкції повинні бути металевими. Важливий додатковий запас потужності. Мастильні матеріали низької якості можуть привести до механічних пошкоджень. У приватний сектор вибирайте пристрої, призначені для побутової експлуатації. Якщо у вас виникли питання, краще звертатися до фахівців.

сучані приводи для воріт відкатного типу - замовити монтаж - київ

ІТАЛІЙСЬКА АВТОМАТИКА ДЛЯ В’ЇЗНИХ ВОРІТ: РОЗГЛЯДАЄМО МОДЕЛІ, ЩО КОРИСТУЮТЬСЯ ВЕЛИКИМ ПОПИТОМ 

На даний момент лідерство тримають три бренди, а саме: FAAC, NICE та CAME. Останній є самим популярним й отримує найбільше позитивних відгуків. Давайте розглянемо деякі моделі від цих компаній перед тим, як купити електропривід на ворота у Львові. 

Пристрій NICE ROBO KCE призначений для в'їзних конструкцій відкатного типу. Відрізняється високою якістю та прийнятною ціновою політикою. Живлення становить 230 В. Максимальне зусилля 560 Н, а потужність – 400 Вт. Також модель швидка: швидкість руху стулки становить 0,18 м/с. Інтенсивність приводу NICE ROBO KCE 30%, а клас IP 44. Ще одна перевага моделі – це можливість роботи при температурному режимі від -20 до + 50 ° C. У базовій комплектації 2 канальний пульт дистанційного керування.

wisniowski skladnyie vorota-sdvizhnyie vorota tipa knizhka

Виріб FAAC 740 також продукт європейського виробництва. Комплект автоматики для воріт оснащений двоканальним пультом дистанційного керування. Електроживлення становить 230 В, споживана потужність 350 Вт, а крутний момент – 18 Нм. Тип шестерінки Z16, маса приводу становить 10 кг. Клас захисту теж IP44. Максимальна швидкість відкриття становить 12 метрів/хвилина. Виріб здатний працювати при діапазоні + 55 ° С до -20 ° С, але оптимальним є діапазон -25 ° С до -30 ° С.

Бренд CAME пропонує модель ВХ-246. У базовій комплектації пристрій оснащений двома пультами ДУ, сигнальної лампою LED, фотоелементами та подібне. Також пропонуються додаткові опції. Виріб має діапазон робочих температур -20 ° C до + 55 ° C, а клас захисту корпусу – IP54. Потужність складає 400Вт, тягове зусилля 700Н, а швидкість руху стулки 12 метрів/хвилина. Автоматика здатна здійснювати до 40 циклів на годину. Інтенсивність становить 70%/100%, залежно від оснащення. Більше цікавих варіантів тут: https://brama-market.lviv.ua/products/category/came-avtomatika-dlya-vidkatnih-vorit

автоматичні відкатні ворота на замовлення - фото, дизайн

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВІДКАТНИХ ВОРІТ У ПРИВАТНИЙ СЕКТОР: ДЕ ЗНАЙТИ ОРИГІНАЛЬНІ МОДЕЛІ З ІТАЛІЇ?

У даній галузі ми є професіоналами, завдяки чому допоможемо швидко знайти продукт, який найкраще відповідатиме вашим вимогам. Крім того, мережа салонів «БРАМА МАРКЕТ Львів» офіційний партнер провідних світових брендів. В асортименті нашої компанії присутні тільки оригінальні та сертифіковані товари. Таким чином, якщо ви хочете замовити автоматику на відкатні ворота, а також її монтаж, ми зможемо зробити вам знижку до -5%. Дізнатися більше інформації і проконсультуватися у менеджера можна за телефонами: +38 (067) 112-18-69, +38 (050) 356-21-14. Знайти наш шоу-рум легко: вул. Городоцька, 286 Б. Приїжджайте та станьте нашим гостем.

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ ОДЕСА ВИСТАВКОВИЙ САЛОН

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА ВІДКАТНІ ВОРОТА