промислові ворота секційні на замовлення

Вибираючи секційні системи в якості огорожі для ангару чи автомийки, звертається увага не тільки на презентаційний вигляд брами, але й на специфікацію, зручність у користуванні та на робочий ресурс. Складські ворота промислового призначення Alutech Proplus — безпечні та зносостійкі системи, які вигідно встановлювати на об'єктах з інтенсивним графіком, та в областях з нестабільними кліматичним умовами. Але на що варто ще звернути увагу при купівлі брам на склад, та які переваги відрізняють білоруські моделі від аналогів на ринку?

сучасні теплі ворота на сто, склад чи ангар

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЬ

обираємо якісні промислові ворота від виробника -фото

КОНСТРУКТИВНІ ОСОБЛИВОСТІ ПІДЙОМНИХ ВОРІТ ALUTECH PROPLUS: ЧОМУ БІЛОРУСЬКІ СИСТЕМИ ВВАЖАЮТЬСЯ НАЙНАДІЙНІШИМИ ЗА ДУМКОЮ УКРАЇНСЬКИХ ВЛАСНИКІВ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ 

Сучасні брами виготовляються з надійних та зносостійких матеріалів, завдяки чому огорожі мають антикорозійні властивості та запобігають проникненню вологості чи холоду до приміщення. Обрати доцільні системи для промислового об'єкту можна перейшовши за посиланням: https://brama-market.lviv.ua/products/category/alutech-vorota-promyslovi.

Варто відзначити базові переваги моделей білоруського виробництва, до числа яких відносять:

  • Стабільність та довговічність брам зумовлена тим, що для виробництва воріт Alutech ProPlus використовуються сендвіч-панелі товщиною 45 мм, які зібрані замкненими контуром. Завдяки такому конструктивному рішенню виключається розчарування матеріалів та зберігається цілісність системи довгі роки користування.
  • В'їзні промислові ворота виготовлені за європейськими стандартами якості. Крім того, моделі Alutech ProPlus обладнані опціями автоблокування.

білоруські ворота від виробника - замовити якісні підйомні системи

як обрати дизайн промислових воріт на замовлення -фото

  • Вуличні захисні брами Алютех мають коефіцієнт опору тепловіддачі 1 м² × ° C/Вт, який вказує на універсальність воріт для підприємств, цехів або об'єктів де має бути певний температурний режим.
  • Білоруські ворота ALUTECH PROPLUS можуть бути встановлені в отвори, що мають розміри 8х7 метрів. Крім того, виробник пропонує більш ніж 10 варіацій монтажу (максимальна висота перемички становить 230 мм) для підприємств з нестандартними габаритами.
  • На поверхню ангарних воріт наноситься фірмові покриття, до складу якого входять поліамідні часточки та поліуретан. Завдяки такому рішенню конструкції витривалі до королів та не сприятливі до появі подряпин, сколів.
  • Автоматичні ворота на склад оснащується торсійним механізмом з робочим циклом до 25 тис. відкривань/закривань. Завдяки цьому, власники промислових чи логістичних центрів можуть встановлювати такі системи в цехах, де присутній регулярний чи дуже пожвавлений рух.

сучасні ворота на замовлення - теплі конструкції із панелей на сто

  • Секційні ворота Алютех дуже адаптивні до сучасної лінійної автоматики. Таким чином, в'їзні брами можно доповнити приводами від виробників: FAAC, Nice, CAME, AN Motors.
  • Вуличні підйомні ворота в цех чи для автомийки виготовляються з панелей, що мають формування у вигляді «S-гофр», «мікрохвиля» чи декорування під сріз дерева з застосуванням спеціальної плівки. Для зручності у користуванні захисні системи можуть бути обладнані врізними вікнами чи дверима.

промислові автоматичні ворота на склад

складські ворота складного типу гармока на замовлення

Якщо Ви прагнете придбати дійсно надійні та стабільні вуличні ворота на склад, то звертайтесь до представників компанії «БРАМА МАРКЕТ Івано-Франківськ». Фахівці більш детально розкажуть про переваги білоруських огорож Alutech Proplus, та запропонують найвигідніші умови для придбання сучасних брам з монтажем.

 

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

 

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ

ОДЕСА ВИСТАВКОВИЙ САЛОН

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА

ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА