гаражні автоматичні ворота під замовлення - фото, ціна

Будь-який автомобіль повинен бути захищений надійною огороджувальною конструкцією. Зокрема, це стало можливо завдяки польській компанії Wisniowski, що створила широкий асортимент підйомних конструкцій. Виготовлення воріт для гаража відбувається відповідно до європейських стандартів. Всі товари мають сертифікат контролю якості ISO 9001: 2008, а також гігієнічний атестат OHSAS 18001: 2007. Відмінною рисою підприємства Wisniowski є сучасні виробничі лінії, обладнані спеціальною технікою. У процесі створення кожної колекції беруть участь досвідчені проектувальники та архітектори. Завдяки цьому, сучасний споживач має можливість купити ворота для гаража, які володіють широким функціоналом та відрізняються конкурентними технічними характеристиками. Вони підходять для роботи в кліматичних зонах, де переважає висока вологість й холод. На даний момент, представлена колекція є унікальною на ринку. Давайте ознайомимося з нею та її перевагами більш докладно.

сучасні ворота на гараж - як замовити якісні та теплі системи

Також буде цікаво:

ексклюзивні гаражні ворота - автоматичні вуличні ворота під замовлення

kupit garazhnyie rolletyi-izgotovlenie pod zakaz sovremennyie rolletnyie vorota na garazh-kupit vorota iz alyuminievogo profilya

ПІДЙОМНО-ПОВОРОТНІ ВОРОТА В ГАРАЖ ВІД ВИРОБНИКА WISNIOWSKI: ЗАГАЛЬНІ ВІДОМОСТІ ПРО КОЛЕКЦІЮ СИСТЕМ

Дана конструкція може встановлюватися як в отвір, так і за ним. Тут застосовується система натяжних пружин, яка робить процес експлуатації простішим. Тобто рух полотна відбувається плавно. Для виготовлення рами стулки використовують закриті сталеві профілі без терморозриву. Для створення довговічного виробу застосовують оцинковані горизонтальні напрямні та поперечну планку. При цьому сама стулка складається з сталевого листа, на який наноситься спеціальна поліефірна фарба. Щоб захистити систему від корозії, матеріал проходить обробку цинковим розчином. В даному випадку, нанесення поліефірної фарби – це не тільки спосіб закріпити ефект, але й отримати потрібний колір. Теплі ворота з хвірткою доповнюються пінопластом, а з внутрішньої сторони листа отримують обробку з білого ПВХ. Також в даній підйомно-поворотній конструкції використовують замок з циліндром, що дозволяє замикати продукт по обидва боки. Виріб може бути автоматизовано, завдяки електричним приводам Moto або Metro. Кожна із запропонованих моделей є функціональною та практичною, але має істотні відмінності.

rolletnyie vorota-teplyiy alyuminiy-izgotovlenie pod zakaz

купить гаражные роллеты-изготовление под заказ современные роллетные ворота на гараж-купить ворота из алюминиевого профиля

ВИБИРАЄМО ДИЗАЙНЕРСЬКІ ВОРОТА В ГАРАЖ ПРИВАТНОГО БУДИНКУ: ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ТА МОЖЛИВІ КОНФІГУРАЦІЇ СТУЛОК

Зараз представлені наступні варіанти: Novum, City, Progress, Komfort, Select і Brama Connect. Можливо вибрати будь-яку з представлених виробником Wisniowski конфігурацій. У кожній з моделей застосовують трапецію Т-10, оцинковану листову сталь та спеціальне поліефірне покриття. У таких конфігураціях стулки, як Novum, City та Progress, використовують поперечну планку, за допомогою якої з'єднуються горизонтальні напрямні. В інших виробах застосовують не тільки її, але й бічні скользуни. Тип стулок Select може мати вертикальне, горизонтальне та косе положення планок. Цей аспект відрізняє її від інших варіантів. У той же час, всі інші моделі можуть мати тільки вертикальне положення.

 

 

Novum та City

Progress

Komfort та Select

Brama Connect

Можливість виготовлення воріт з утепленням, хвірткою та інше.

Ні

Так

Утеплення, хвіртка, скління й вентиляційні решітки.

Утеплення, прохідні двері та коробка для реконструкції (в стандартних розмірах).

 

ЯКА ПРОПОНУЄТЬСЯ АВТОМАТИКА ДЛЯ ГАРАЖНИХ ВОРІТ ОГЛЯД МОДЕЛЕЙ ТА ЇХ ВІДМІННОСТІ

Виробник Wisniowski, разом зі світовим лідером в області інтелектуальних рішень для будинку Somfy, створили два потужних пристрої. Для автоматизації виробу пропонуються електроприводи Moto та Metro, залежно від бажаного оснащення. Завдяки їм, процес управління в'їзною системою стає швидким та комфортним. Вони володіють широким функціоналом, а також підтримують стабільну роботу конструкції. Обидва вироби наділені вбудованим блоком управління, можливістю аварійного розблокування та автоматичним налаштуванням параметрів. Крім того, присутній сталевий рейс, детектування перешкоди та 32 передавача. В обох варіантах живлення становить 230В, 50 Гц, а двигун - 24В постійного струму. Можлива інтенсивність експлуатації в запропонованих пристроях дорівнює 30%. Автоматика Moto та Metro зберігає роботу при температурі повітря від – 20°С до + 60°С при сухому гаражному приміщенні. Установка воріт на гараж та електричного приводу повинна здійснюватися професіоналами. Відвідайте наш портфоліо за посиланням: https://brama-market.lviv.ua/photoalbums

Детальніше розглянемо відмінності пристроїв:

 

Moto

Metro

Сила

600Н/750Н

800Н/1000Н

Швидкість

14 см/с

3,5 - 18 см/с (регулюється)

Датчик відкриття хвіртки

Ні

Так

Автоматичне закриття

Ні

Так

Автономне зовнішнє освітлення

Ні

230В, 500В

Управління зовнішнім освітленням

 

Так

Дисплей

Ні

ЖК

Лічильник циклів

Ні

Так

Розумний будинок

Ні

Io-homecontrol

Гарантія

3 роки

5 років

автоматичні гаражні ворота на замовлення - фото, якість, ціна

Також виробником пропонується додаткове оснащення:

  • Фотоелементи;
  • Сигнальна лампа;
  • Батарея аварійного живлення та інше.

ексклюзивні гаражні ворота - автоматичні підйомні системи від виробника

автоматичні гаражні ворота від виробника - фото, ціна, якість на замовлення

ВИБИРАЄМО КРАСИВІ ВОРОТА ІЗ СЕНДВІЧ-ПАНЕЛЕЙ У ДВІР ПРИВАТНОГО СЕКТОРУ

Обрана підйомно-поворотна конструкція може мати будь-яке оформлення. Таким чином, виріб буде адаптовано під поточний стилістичний напрямок будинку та екстер'єр. Для цього компанія Wisniowski надає широкі можливості. Ця колекція має стандартну палітру, де присутні 7 базових відтінків (транспортно-білий, антрацитно-сірий та інше) й 2 варіанти покриття, що імітують благородну деревину (золотий дуб та горіх). Однак, буває, що бажаного тону покриття немає. На цей випадку є палітра RAL, де представлені 200 відтінків. Також виріб може мати будь-який з 14 запропонованих варіантів оформлення: вертикальний, горизонтальний, косий гофр та їх численні комбінації. У даній колекції модель Brama Connect може мати додаткове дизайнерське рішення – аплікацію між панелями. Спеціально для цього створені особливі відтінки: горіх, золотий дуб та нержавіюча сталь. У цьому випадку теж можна застосувати палітру RAL. На прохідні двері Connect також пропонується нанести аплікацію в нестандартних кольорах, щоб разом вони створили неповторну єдину композицію.

гаражні автоматичні ворота від виробника - фото, ціна

автоматика на гаражні ворота

ДЕ МОЖЛИВО ЗАМОВИТИ АВТОМАТИЧНІ ВОРОТА ВІД ВИРОБНИКА WISNIOWSKI В ІНДИВІДУАЛЬНОМУ ДИЗАЙНІ?

На відміну від багатьох підприємств, ми є офіційними партнерами даного бренду вже багато років. Завдяки тісній співпраці з відомим європейським виробником, в нашому онлайн-каталозі пропонується широкий асортимент та найнижчі ціни. Також це дало можливість запропонувати покупцям персональні знижки на товари. Зверніться в мережу салонів «БРАМА МАРКЕТ Київ», щоб отримати безкоштовну консультацію менеджера. При необхідності співробітники організовують швидку доставку в будь-який населений пункт України. Відвідайте виставковий зал, щоб побачити демонстраційні моделі. Знаходимося на вулиці Фрунзе, 69 В. Дзвоніть за телефонами: +38 (067) 112-18-69 та +38 (050) 356-21-14.

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ ОДЕСА ВИСТАВКОВИЙ САЛОН

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА ВІДКАТНІ ВОРОТА