zamoviti parkan lvIv

У сучасному світі практично неможливо уявити будинок, який не буде захищений в'їзною системою. Зараз в даній сфері присутній широкий асортимент виробів на будь-який смак та бюджет. Зокрема велику популярність досягло виготовлення парканів на замовлення, оскільки таке рішення дозволяє отримати ідеальну захисну конструкцію. По-перше, вона буде повністю відповідати бажаним технічним вимогам та мати необхідний функціонал. По-друге, її дизайн буде виготовлений в одному стилістичному напрямку з фасадом будівлі. До переваг також можна віднести оригінальність виробу та високу якість виробництва. Сучасні парканні секції створюються з міцних та надійних матеріалів, завдяки яким система стає довговічною. Вони виготовляються із застосуванням інноваційних технологій на виробничих лініях, що відповідають європейським стандартам. Але при цьому зносостійка конструкція може мати будь-який дизайн, який підкреслить архітектурний напрям будинку.

parkani wisniowski

Також буде цікаво:

сучасні паркани та огорожі - фото

якісні ворота та паркани від виробника

ВИБИРАЄМО КРАСИВІ ПАРКАНИ ТА ОГОРОЖІ ДЛЯ ПРИВАТНОГО БУДИНКУ: КОЛЕКЦІЯ ДОВГОВІЧНИХ СИСТЕМ ВІД WISNIOWSKI

Особливість конструкцій від даного польського виробника полягає в тому, що вони відповідають сучасним вимогам споживача. Кожна захисна система відрізняється не тільки високим рівнем виготовлення, але і є дизайнерською. Тобто одночасно виконує дві умови: підтримує довговічну службу та підкреслює індивідуальність архітектурного напрямку будинку. Для їх виготовлення застосовують матеріали преміум-класу, а саме виробництво знаходиться на території Польщі.

При створенні використовують міцну сталь, яка піддається обробці за запатентованою технологією DUPLEX. Для початку елементи занурюються в спеціальний цинковий розчин, розігрітий до 450°С. Далі відбувається фосфатування, завдяки якому на полотні утворюється особлива плівка. Наступний етап – це бесхромова пасивація, яка забезпечує появу додаткового шару, що захищає від окислення та утворення корозії. Слідом на огорожу наносять спеціальне поліефірне покриття, яке виконує дві функції, а саме: надання потрібного відтінку та збереження естетично приємного зовнішнього вигляду. Завдяки даній технології можлива установка огорож у дворі приватного будинку у регіоні з холодним та вологим кліматом. Вся продукція, створена брендом Wisniowski, відповідає високим європейським стандартам та має сертифікат якості ISO 9001: 2008.

фото якісних огорож та парканів від європейського виробника

дизайн вуличних воріт - як обрати огорожі

ДИЗАЙНЕРСЬКІ ПАРКАНИ ДЛЯ БУДИНКУ З ПОЛЬЩІ: КОЛЕКЦІЇ СУЧАСНИХ ТА КЛАСИЧНИХ СИСТЕМ

Виробник Wisniowski пропонує широкий асортимент моделей на будь-який смак. На даний момент найбільший попит мають колекції LUX, Classic та Modern. Їх дизайн універсальний, завдяки чому вони здатні доповнити будь-яке стилістичне спрямування. Також популярними й практичними є колекції Style, Select та жалюзі. Сучасні гратчасті секційні паркани можуть мати будь-який потрібний колір та текстуру. Надано палітру RAL, в якій присутні понад 200 відтінків різної глибини та інтенсивності. Також створено спеціальну гамму Home Inclusive 2.0, в якій присутні нестандартні кольори, що роблять фінішне покриття незвичайним. Детальніше дізнатися про огорожі Wisniowski можна за посиланням: https://brama-market.lviv.ua/products/category/ogorozhi-wisniowski-lux

сучасні ворота та автоматичні конструкції

обираємо дизайнерські огорожі від виробника - фото

ДЕ ЗАМОВИТИ ОЦИНКОВАНІ СТАЛЕВІ ОГОРОЖІ ДЛЯ ПРИВАТНОГО БУДИНКУ ІЗ ВСТАНОВЛЕННЯМ?

В каталозі торгово-виробничого майданчика «БРАМА МАРКЕТ Львів» представлена тільки сертифікована продукція. Ми надаємо не тільки надійні вироби, а й високий рівень сервісу. Якщо необхідна консультація фахівця, зверніться за допомогою до нашого менеджера. Співробітники підприємства відвідують виробництва, щоб здійснювати грамотну підтримку клієнтів. Консультант допоможе підібрати модель, яка буде відповідати індивідуальним вимогам замовника. Також він організовує швидку доставку в будь-який населений пункт України. Відвідувачі офісу мають можливість отримати знижку на своє замовлення до -5%. Шоу-рум знаходиться на вул. Городоцька, 286 Б. Зателефонуйте прямо зараз: (067) 112-18-69, (050) 356-21-14.

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ ОДЕСА ВИСТАВКОВИЙ САЛОН

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА ВІДКАТНІ ВОРОТА