автоматичний шлагбаум на пульті - під замовлення

Найважливіша складова в проектуванні будь-якого закладу, будь він приватним чи громадським – це безпека. Щорічно спостерігається стабільно зростаюча кількість автомобілів на дорогах. Через це є необхідність в додаткових заходах, щоб захистити територію та пішоходів. Оптимальним рішенням для цього є паркувальні стовпчики автоматичні або ж спеціальний електричний шлагбаум. Ці пристрої допоможуть значно знизити ризик виникнення неприємних ситуацій або несанкціонованого доступу. До того ж, сьогодні вони представлені в широкому асортименті, що дозволяє підібрати відповідне обладнання практично під будь-які умови. Це може бути як преміальна Італія, так і менш дорога Чехія. Єдина вимога полягає в тому, щоб підібрати надійні прилади, технічні характеристики яких будуть повністю відповідати потенційним умовам експлуатації. При такому положенні справ пристрої зможуть повноцінно працювати та довго виконувати свої функції. Однак, давайте з'ясуємо, що краще встановити – шлагбаум або боллард?

сучасні шлагбауми автоматичні -монтаж

ВАМ ВАРТО ДІЗНАТИСЬ

автоматичні підйомні шлагбауми - замовлення, вартість

ЩО КРАЩЕ ОБРАТИ ДЛЯ ГРОМАДСЬКОГО ЗАКЛАДУ: ЕЛЕКТРИЧНИЙ ШЛАГБАУМ ДЛЯ ПАРКУВАННЯ ЧТО ДОРОЖНІ БАР’ЄРИ-БОЛАРДИ?

Насправді, обладнання значно відрізняється один від одного за принципом дії. Шлагбаум підходить, коли необхідно перекрити великий отвір. Зазвичай, якщо його розмір становить до 6 метрів, то встановлюють один прилад. Якщо ж більше, то монтують два електричні шлагбаума один навпроти іншого, щоб вони працювали синхронно. Оскільки громадський заклад передбачає велику кількість відвідувачів, то важлива інтенсивність роботи не менше 70% або навіть 100%.Корпус повинен бути сталевим, бажано стійким до ударів. Крім того, враховують діапазон робочих температур та наявність батареї аварійного живлення. Вона потрібна для того, щоб управляти виробом в разі раптового відключення електропостачання.

Автоматичний підйомний блокіратор має більш універсальну сферу застосування. Необхідну кількість пристроїв розміщують на території, яку потрібно захистити від автомобілів. Однак, також їх встановлюють, щоб розмежувати зони. Наприклад, здійснюють монтаж на паркувальному місці, щоб тільки певний автомобіль міг на нього заїхати. Металеві підйомні стовпи між собою також діляться на категорії. Вони можуть бути стаціонарними, автоматичними, напівавтоматичними та знімними. Вибирають в залежності від інтенсивності використання. Автоматичні моделі або напівавтоматичні в місцях, де планується циркуляція транспорту. Стаціонарні використовують, коли рух машин в певній зоні не передбачено.

боларди автоматичні - монтаж, ціна

автоматичні боларди, ціна від виробника - монтаж

ОБИРАЄМО ЯКІСНІ СИСТЕМИ КОНТРОЛЮ В’ЇЗДУ-ВИЇЗДУ: ІТАЛІЙСЬКІ АВТОМАТИЧНІ ШЛАГБАУМИ ТА БОЛАРДИ 

Виробник CAME представив на ринок модель G6. Виріб являє автоматичну підземну систему. Управління в цій моделі може бути дистанційним, за допомогою клавіатури або безконтактної карти. Боллард може підніматися автоматично, після того як машина проїхала, або з використанням пульта дистанційного керування. У разі відключення електроживлення блокіратор автоматично може опускатися (додаткова опція). Клас захисту від попадання пилу і вологи один з найвищих - IP67. Опускання приладу відбувається за 5 секунд, а підняття за 5-7 секунд. Модель підходить для інтенсивного використання при різних умовах. Основний матеріал виготовлення - сталь, товщиною 11 мм. Діапазон робочих температур становить від -20 до +80 градусів. Більше моделей тут: https://brama-market.lviv.ua/products/category/1813795/ 

Шлагбаум G4040 призначений як для великих паркінгів, так і для громадських будівель. Пристрій є частиною дизайнерської колекції CAME, завдяки чому добре доповнює собою будь-який напрямок архітектури. Призначено для інтенсивної експлуатації і має багато конкурентних переваг: вбудований в стрілу світлодіодний шнур, низька парусність, дистанційне керування пультом, а також за допомогою магнітних карт. Даний італійський шлагбаум може бути інтегрований в загальну систему для контролю доступу. Клас захисту від пилу і вологи IP 54. Напруга живлення 220 В, а потужність - 300 Вт. Крутний момент 600 Нм, а діапазон робочих температур: від -20 до +55 градусів.

сучасні огороджувальні системи, боларди, паркомати, шлагбауми

паркувальне устаткування від виробника - ціна, монтаж, гарантія

якісне паркувальне устаткування, паркомати, сучасні боларди

АВТОМАТИЧНІ ШЛАГБАУМИ З ДИСТАНЦІЙНИМ УПРАВЛІННЯМ ТА ДОРОЖНІ БЛОКІРАТОРИ: ДЕ ЗАМОВИТИ ПРИСТРОЇ?

В нашій торгово-виробничої мережі пропонується великий вибір якісних пристроїв. Це оригінальні системи, створені провідними європейськими заводами. Кожна з них відповідає високим стандартам якості та безпеки. Оскільки ми є офіційними представниками в Україні таких брендів, як CAME, FAAC і інші, у нас є можливість робити ексклюзивні пропозиції за найвигіднішими цінами. Для того, щоб отримати кваліфіковану допомогу, зверніться в мережу салонів «БРАМА МАРКЕТ Львів». Наші менеджери підберуть для вас варіанти, ідеально відповідають вашим вимогам. Це обов'язково якісні та довговічні системи європейського виробництва. Крім того, гості шоу-руму, розташованого на вул. Городоцька, 286 Б, можуть скористатися особливим пропозицією - отримати персональну знижку на покупку. Для цього відвідайте наш салон у Львові. Додатково можливий монтаж шлагбаума на пульті та боллардов. Для того, щоб отримати безкоштовну технічну консультацію та розрахунок вартості виробів, зателефонуйте за телефонами: +38 (067) 112-18-69, +38 (050) 356-21-14.

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

 

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ

ОДЕСА ВИСТАВКОВИЙ САЛОН

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА

ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА