ulichnyie vorota tipa Rancho zakazat proizvodstvo v'ezdnyih vorot izgotovlenie ulichnyih vorot

Для вас важливо, щоб заміський будинок був огороджений по-справжньому стильною системою? Щорічно виробники презентують нові колекції, які відрізняються високою якістю та новими дизайнерськими ідеями. Виготовлення парканів Wisniowski здійснюється з урахуванням вимог сучасного споживача. Застосовуються довговічні міцні матеріали, методи їх захисту та вдосконалені технології. У процесі створення польської лінійки беруть участь дизайнери, що пропонують нові та оригінальні ескізи огороджень. Тому покупка захисної конструкції даного європейського бренду стане вигідною інвестицією. Вироби виготовляються безпосередньо в Польщі, піддаються випробуванням, після чого отримують сертифікат контролю якості та гігієнічний атестат. Wisniowski вкрай педантично ставляться до своєї продукції, відстежуючи та контролюючи всі етапи її створення. Це дозволило їм стати світовим лідером та завоювати популярність в європейських країнах.

proizvodstvo vorot Polsha avtomaticheskie otkatnyie vorota dlya doma proizvodstvo vorot Polsha

Читайте також:

ustanovka avtomatiki na otkatnyie vorota izgotovlenie otkatnyih vorot iz stali stalnyie sdvizhnyie vorota

ЧОМУ СТАЛЕВІ ОГОРОЖІ ВІД ВИРОБНИКА WISNIOWSKI КОРИСТУЮТЬСЯ ПОПИТОМ У ВСЬОМУ СВІТІ: ОГЛЯД ТЕХНІЧНИХ ТА ВИРОБНИЧИХ НЮАНСІВ

Головною конкурентною відмінністю є висока якість виготовлення, а також самих матеріалів. Польський бренд приділяє велику увагу деталям та вдосконалює технології виробництва. Використовується нове обладнання: автоматизовані лазери, гнучкі верстати та інше. Ці пристрої допомагають добитися максимальної точності. В тому числі, зробити акуратні, але міцні зварювальні шви. Частина технологій є запатентованою, завдяки чому немає можливості скласти конкуренцію Wisniowski.

Сучасні парканні секції отримали обробку за технологією Duplex. Завдяки їй, захисну сталеву конструкцію можна встановлювати в регіонах з вологим континентальним кліматом. Технологія передбачає занурення в гарячий цинковий розчин, нанесення шарів з нікелем й вісмутом, а потім фосфатирование та бесхромовую пасивацію. При цьому завершальним етапом є використання спеціального порошкового покриття. Після проведених процедур система стійка до окислення. Гарантія на захист від корозії становить 10 років.

vorota-wisniowski-avtomaticheskie-otkatnie-sistemy-proizvodstvo-polsha

ВИБИРАЄМО СУЧАСНІ ДИЗАЙНЕРСЬКІ ПАРКАНИ ТА ОГОРОЖІ: НОВИНКИ ВІД КОМПАНІЇ WISNIOWSKI

Цього року виробник анонсував нові моделі, які вже полюбилися у всьому світі. Вони такі ж якісні, проте їх стиль відрізняється від попередніх виробів. Вони сучасні, мають особливу конструкцію, а також їх легко адаптувати під більшість архітектурних напрямків. Це гратчасті секційні паркани, які доповнять екстер'єр заміського котеджу. Будуть доречно виглядати в стилях лофт, хай-тек, ранчо, модерн та інше. Їх сприйняття змінюється залежно від відтінку лакофарбового покриття. Йдеться про колекцію MODERN та моделі AW.10.126, AW.10.127, AW.10.128, AW.10.129. Вони будуть пофарбовані в будь-який відтінок палітри RAL (200 варіантів). Проте рекомендуємо звернути увагу на колекцію кольорів Home Inclusive. До її складу входять дрібні металеві частки, за допомогою яких вдається досягти 3D ефекту. Ви можете прямо зараз побачити красиві паркани, фото та ціни: https://brama-market.lviv.ua/products/category/ogorozhi-wisniowski-modern

вуличні відкатні ворота на замовленя - виробництво огорож, фото

сучасні автоматичні ворота з гарантією - автоматика - фото, ціни

ШИРОКИЙ АСОРТИМЕНТ ВОРІТ ТА ОГОРОЖ З ЄВРОПИ: ОРИГІНАЛЬНА ПРОДУКЦІЯ WISNIOWSKI

Перебуваєте в пошуках нової захисної конструкції для своєї ділянки? Наші фахівці запропонують широкий асортимент продукції з європейських країн. Також ми офіційні партнери Wisniowski, завдяки чому можемо зробити приємну знижку на оригінальні сертифіковані вироби. Для цього приїжджайте в мережу виставкових салонів «БРАМА МАРКЕТ Івано-Франківськ» (вул. Семена Височана, 16В). Ми зможемо знайти модель, що ідеально відповідає вашим вимогам. Додатково здійснюємо монтаж огорожі на подвір'ї. Наші фахівці з установки також мають високу кваліфікацію. Якщо у вас є питання, будемо раді відповісти на них: +38 (067) 112-18-69 або +38 (050) 356-21-14.

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ ОДЕСА ВИСТАВКОВИЙ САЛОН

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА ВІДКАТНІ ВОРОТА