sovremennyie ulichnyie dveri-teplyiy alyuminiy-raspashnyie konstruktsii dlya doma

Вирішивши зробити свій дім більш безпечним, затишним і теплим, Ви, напевно, задались питанням: з чого ж варто почати? Відповідь на нього доволі проста: насамперед, слід обов’язково встановити зовнішні двері, що блокуватимуть негативний вплив різноманітних зовнішніх чинників. Сучасна вхідна група для приватного будинку повинна характеризуватися відмінною тепловою ізоляцією, а також надійністю та захисними властивостями, завдяки яким зловмисники не матимуть шансів потрапити до житла. Безумовно, жоден виробник дверей не сповістить клієнтів, що у запропонованих ним моделях є вади – скажімо, слабкі та вразливі місця в самій конструкції, чи зони, які промерзають восени та взимку. Однак, навіть при самостійному вивченні параметрів систем входу, де не вказані їхні недоліки, можна ретельно проаналізувати отриману інформацію та зробити правильні висновки. Спершу варто пам’ятати, що при виборі слід звертати увагу виключно на моделі зі сталі, алюмінію чи металопластику в поєднанні з теплим безпечним склопакетом або ж без нього. Якщо конструкція матиме низьку якість виготовлення, при її експлуатації можна зіткнутись з такими проблемами, як утворення конденсату та іржі, що призведе до погіршення зовнішнього вигляду виробу та втрати показників надійності. В цій статті ми розповімо про те, як уникнути подібних моментів і пояснимо, що треба знати для здійснення правильного вибору.

proizvodstvo ulichnyih dverey-vorot-ograzhdeniy-izgotovlenie pod zakaz

Читайте також:

 

tsena dveri dlya doma-krasivyie ulichnyie dveri s dovodchikom-magnitnyim porogom-termorasshireniem

МЕТАЛЕВІ ДВЕРІ В ПРИВАТНИЙ БУДИНОК: ОГЛЯД НЮАНСІВ, ПРИТАМАННИХ НАДІЙНИМ КОНСТРУКЦІЯМ

Оскільки вхідні групи з натурального дерева втратили свою актуальність, споживачі почали обирати моделі з більш практичних і стійких до зносу матеріалів. Перше, що спадає на думку – це, звісно, метал: він жорсткий, не потребує особливого догляду, легко миється, має довгий експлуатаційний термін. Однак, досвід багатьох домовласників каже: двері на вулицю, що на перший погляд здаються досконалими, можуть стати справжнім розчаруванням. То як же відрізнити неякісну модель від безпечної та довговічної? Чи можна буде вирішити проблему промерзання конструкції взимку? Пропонуємо читачам дізнатись про це протягом декількох наступних хвилин.

ulichnyie teplyie dveri pod zakaz-izgotovlenie vhodnyih konstruktsiy za 14 dney

Отже, перше, що слід розглянути – це конструкція, яку повинні мати надійні металеві двері на вулицю. Так, дійсно міцна та довговічна система для облаштування входу в будинок зазвичай комплектується полотном, виготовленим з листів сталі (бажано – оцинкованої) завтовшки від 1,2 до 2 мм. Чим більший даний показник, тим кращою буде зносостійкість виробу. Також гарним свідченням міцності конструкції стане наявність у ній спеціальних ребер жорсткості, що встановлюються всередині.

 

tsena dveri dlya doma-krasivyie ulichnyie dveri s dovodchikom-magnitnyim porogom-termorasshireniem

Хоча сталеві двері можуть здатись апріорі надійними, зверніть увагу на те, щоб до їхньої комплектації (стандартно чи опційно) включались певні захисні елементи. Якщо це можливо, оберіть для вхідної групи петлі посиленого типу з опорним підшипником. Кулькові, сейфові та прості моделі також широко розповсюджені на ринку, однак вони не настільки добре проявляють себе в процесі експлуатації. Скільки саме петель варто встановити на металеву конструкцію, залежить від її розмірів і маси розпашного полотна. Під час монтажу зовнішніх моделей зазвичай використовується 3 штуки, а в деяких випадках застосовується і 4. У разі, коли Ви замовляєте виготовлення вхідних дверей на європейському заводі, для них будуть запропоновані як звичайні, так і приховані петлі. Радимо трохи переплатити та все ж таки обрати останній варіант. Невидимі петлі відіграють не тільки важливу роль в естетиці конструкції, а й створюють додаткову перешкоду для зловмисників, котрі запланували отримати доступ в зачинений дім. Крім того, бажано, щоб у вхідній групі було передбачено від 2 до 4 штирів протизйомного типу. Такі елементи виконуються у вигляді пасивних ригелів, які забезпечують надійне утримання зачиненої стулки. Хоча штирі можуть здатись простим та не досить потрібним доповненням, запевняємо – це не так: вони не дозволять злодіям потрапити в будинок навіть у випадку, коли петлі – зрізані, а замки – зламані.

ulichnye-sistemy-iz-alyuminiya-s-dlinnoj-ruchkoj-i-steklopaketom

Тепер варто приділити увагу такому важливому моменту, як рівень термічної ізоляції та відсутність промерзання полотна. Безумовно, кожен господар бажає купити теплі двері, які зможуть вберегти житло від холоду та протягів. Обираючи ту чи іншу модель, роздивіться, чи є на ній спеціальна зовнішня панель, що водночас виконує захисну та декоративну функцію. Якщо ні – скоріш за все, на полотні з’являтиметься паморозь при наявності відповідних погодних умов. Однак, в цьому немає нічого страшного: набагато гірше, коли у вхідній групі відсутнє внутрішнє утеплення. На щастя, провідні виробники не допускають подібних помилок, і використовують для заповнення полотен конструкцій ППУ, пінополістирол або ж мінеральну вату.  В найбільш енергоефективних моделях утеплювач також буде розміщено безпосередньо в каркасі коробки. Далі ми поговоримо про те, яким же чином можна вирішити проблему промерзання.

naruzhnye-vhodnye-dveri-iz-alyuminiya-alyuminievye-ulichnye-konstrukcii-kupit-kiev

  1. Перший спосіб: установка вуличних дверей виконується в тамбур, а вже з нього в передпокій будинку веде металопластикова конструкція, що характеризується низькою теплопровідністю. Завдяки такому підходу головна вхідна група зможе відмінно виконувати захисну функцію, однак при цьому вона ніяк не контактуватиме з нагрітим повітрям у домі. Безумовно, даний метод дозволяє позбутися проблеми промерзання, та, на жаль, він навряд чи підійде для котеджу, який вже збудовано.  
  2. Другий спосіб: купити алюмінієві двері з терморозривом та герметичним контурним ущільнювачем. Такі моделі в широкому асортименті пропонує відомий європейський виробник Wisniowski, що проектує вхідні групи преміум-класу для енергоефективного будівництва. Наприклад, обравши теплу конструкцію з модельного ряду CREO, Ви забезпечите ідеальний захист житла від проникнення холоду. Однак, слід зауважити, що вироби з даним типом теплової ізоляції коштують значно дорожче за звичайні. Якщо ж на об'єкті доцільно встановити одну конструкцію з терморозривом у профілі, а не дві простіші (як у попередньому прикладі) – обов'язково обирайте саме цей варіант, адже він гарантовано спрацює.
  3. Третій спосіб: підключити систему електричного підігріву. Такий метод передбачає розташування спеціального кабелю по контуру конструкції, всередині її коробки, а також біля замків. Витрачаючи від 2 до 8 кВт на добу, Ви зможете вберегти броньовані двері від утворення конденсату незалежно від температури повітря на вулиці. Цей спосіб домовласники обирають нечасто, оскільки автономне опалення всього будинку зимою і так коштує достатньо дорого. 

 

naruzhnye-ulichnye-vhodnye-dveri-teplye-alyuminievye-sistemy-so-steklom-dlya-doma-wisniowski-kharkov

Перед тим, як замовити сучасні двері з Німеччини, Італії, Литви, Польщі чи іншої країни-виробника, дізнайтеся, яке зовнішнє покриття пропонується для вподобаної моделі. Дуже важливо, щоб декоративний шар міг гідно витримувати негативний вплив різких коливань температури, прямої дії сонячних променів, попадання дощової води тощо. Це означає, що для облицювання полотна зовнішньої вхідної системи не підходять такі матеріали, як МДФ і ДСП, навіть за умови полівінілхлоридної обробки. Деревинна стружка, що міститься в їхньому складі, швидко набухне під впливом дощу, тож конструкція за короткий проміжок часу стане непридатною для користування. При декоруванні, а також для захисту елітних дверей від вологи зазвичай застосовується порошкова фарба, що не тьмяніє під ультрафіолетом та не тріскається під час сильних морозів.  Крім того, можна обрати й інший тип покриття – спеціальну плівку, що розрахована на облицювання зовнішніх конструкцій. Якщо технологію обклеювання не буде порушено, матеріал щільно прилягатиме до поверхонь, зробить їх дуже гарними та забезпечить відмінний захист від пошкоджень. До того ж, плівка, особливо структурна (наприклад, під натуральне дерево) майже не брудниться, а при виникненні плям – легко відтирається вологою ганчіркою.

 

vystavochnyj-ofis-kompanii-wisniowski-ukraine-kiev-dveri-vorota-ograzhdeniya

Останнє, на що ми радимо звернути уваги до здійснення покупки – це замки, що увійдуть до комплектації вхідної групи. Саме від них залежить близько 60% безпеки металевої конструкції, тож до вибору слід віднестися дуже серйозно. Як правило, на класичну розпашну систему встановлюється циліндричний чи сувальдний механізм, однак найкраще замовити одразу обидва варіанти. Також великий попит мають ригельні замки, виготовлені з загартованої сталі: ці моделі достатньо дорогі, але при цьому варті своїх коштів – їх неможливо пошкодити та перепиляти. Окремої уваги заслуговують сучасні електронні пристрої, до яких можна під’єднувати сканери відбитків пальців, кодові клавіатури, безконтактні зчитувачі ключ-карток і не тільки. Подібні опції, наприклад, доступні для сучасної моделі https://brama-market.lviv.ua/products/wisniowski-creo-347-zhitomir-dveri-vhidni. Спеціалізоване обладнання в поєднанні з якісним замком відкриє для Вас нові можливості контролю доступу та продемонструє найвищий рівень безпеки.

 

sistemy-teplykh-dverej-iz-evropy-naruzhnye-vkhodnye-dvernye-konstrukcii-s-framugoj

ВХІДНІ МЕТАЛОПЛАСТИКОВІ ДВЕРІ – ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ ПОПУЛЯРНОГО РІШЕННЯ

Якщо Ви не шукаєте захисну конструкцію класу люкс, здатну оповістити оточуючих про високий фінансовий статус сім’ї – роздивіться одну з моделей даного формату. Фабричні двері з профілю ПВХ дуже добре зарекомендували себе при використанні у побутовому секторі, відрізняючись гарним дизайном і довговічністю. Безумовно, вони не являються настільки міцними, як сталеві вхідні групи, однак шансів, що до будинку забажають потрапити злодії, не так вже і багато. Недоброзичливцям, напевне, доведеться спочатку якось відчинити автоматичні в’їзні ворота (а це практично неможливо) або перелізти через високий секційний паркан, після цього – оминути Вашого собаку, що охороняє двір, і тільки потім наблизитись до самого будинку. Швидше за все, зловмисники почнуть шукати відчинене вікно, аніж стануть одразу ламати двері в дім. З цього виходить, що витрачати кошти на дорогу броньовану конструкцію не завжди доцільно, тож можна зупинитись на одній з якісних металопластикових моделей. Але як зрозуміти, що вибір такої вхідної групи буде справді вірним? Про це Ви дізнаєтесь далі, детальніше оглянувши параметри надійних виробів з представленої категорії.

 

ulichnyie teplyie dveri pod zakaz-izgotovlenie vhodnyih konstruktsiy za 14 dney

З чого ж складається коробка та полотно ПВХ-конструкції? Так, для виготовлення рами, як правило, використовується спеціальний п’ятикамерний профіль завтовшки 70+ мм. Для того, щоб посилити вхідну систему, виробники застосовують армуючий каркас. Зазначений елемент зазвичай характеризується прямокутним перетином та розміщується по внутрішньому контуру рами. Завдяки наявності кутових кріплень каркас забезпечує жорсткість конструкції. До того ж, він дозволяє обладнати металопластикові двері міцною фурнітурою – якісними петлями та замками з підвищеною стійкістю до злому. Що стосується розпашної стулки – в ній так само присутня рама, котра посилена металевим каркасом. Для гідро- та термоізоляції по її периметру розташовується ущільнювач з етиленпропіленового каучуку. Вхідні групи в запропонованій версії зазвичай доповнюються спеціалізованим склопакетом – броньованим, або ж у форматі триплекс. Зверніть на це особливу увагу при виборі, адже лише перелічені типи вставок мають високу стійкість до розбиття, абразивного зносу та сприяння тепловтратам. Якщо Ви бажаєте придбати по-справжньому безпечну конструкцію, віддайте перевагу моделі, в якій скління займатиме не більше ніж 35% площі полотна.

sovremennyie ulichnyie dveri-teplyiy alyuminiy-raspashnyie konstruktsii dlya doma

Подбати слід і про те, щоб дизайнерські двері зі склом були обладнані високоякісною, довговічною фурнітурою. Правильна базова комплектація повинна містити петлі з захистом від зняття (мінімум – 3 шт., залежно від ваги та висоти стулки), механічний ригельний замок на три чи п’ять точок закриття, а також ручку – не дуже тугою, та зручну при користуванні. Що стосується опціонального оснащення – його ми не радимо обходити стороною. При можливості замініть стандартні петлі на приховані, а також замовте довідник і штирі, котрі забезпечать відмінний рівень зломостійкості.

Врешті-решт, Ви вирішуєте самі – чи варто встановлювати утеплені двері з металопрофілю. Серед їхніх ключових переваг можна виділити герметичність, стійкість до агресивного впливу зовнішніх чинників (променів сонця, вітру, дощу, морозу тощо), абсолютну легкість в догляді, термо- та шумоізоляційні властивості, стильний дизайн і швидкий монтаж.

proizvodstvo dverey dlya doma-Harkov, Kiev, Odessa-zakazat krasivuyu vhodnuyu dver-ustanovka dverey
ЯК ЗАМОВИТИ БЕЗПЕЧНІ ТА ТЕПЛІ ДВЕРІ ДЛЯ БУДИНКУ?

Після прийняття рішення стосовно типу вхідної групи, що захищатиме дім від проникнення сторонніх осіб, холоду та шуму, Ви можете придбати якісну європейську модель прямо на сайті brama-market.lviv.ua. Під замовлення доступні польські двері з алюмінієвого профілю (теплі конструкції преміум-класу з терморозривом), сталеві розпашні системи від заводу Hormann (Німеччина), чеські та литовські металеві вироби (Kruzik, Ryterna) й не тільки. Для здійснення покупки достатньо зателефонувати менеджеру +38 (050) 356-21-14, або ж залишити онлайн-заявку на фідбек. Щоб отримати не лише детальну професійну консультацію, а й приємну знижку на покупку, завітайте до демонстраційної зали «БРАМА МАРКЕТ Львів» за адресою: вул. Городоцька, 286-Б, поверх 4, офіс №1.

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ ОДЕСА ВИСТАВКОВИЙ САЛОН

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА ВІДКАТНІ ВОРОТА