kachestvennyie vhodnyie dveri s termorazryivom-Kiev ulichnyie dveri so steklom-Harkov

Шукаєте зовнішню систему для будинку, яка б гарантувала затишок і безпеку, а також була теплою та стійкою до злому? Замовляйте виготовлення вхідних дверей від «БРАМА МАРКЕТ»! 

В асортименті представлені кращі моделі європейських виробників, які мають високий авторитет серед вітчизняних користувачів. Якісні системи KRUZIK та WISNIOWSKI задовольнять потреби найбільш вимогливих замовників. Вони довговічні, стійкі до зовнішніх впливів, чудово зберігають тепло та можуть оснащатися розумними механізмами безпеки. У кожного бренду – свої особливості та переваги. Чим вирізняються польські та чеські оригінальні конструкції? Розповідають фахівці нашої компанії. 

evropeyskie dveri s termorazryivom dlya doma sovremennyie vhodnyie dveri

Також корисно знати:

уличные теплые двери под заказ - изготовление входных конструкций за 14 дней

производство уличных дверей - ворот - ограждений - изготовление под заказ

ВХІДНІ ЗОВНІШНІ ДВЕРІ KRUZIK- ПРЕМІАЛЬНА ЯКІСТЬ ТА ДОВГОВІЧНІСТЬ

Продукція чеського виробництва вирізняється широким асортиментом, різноманітністю дизайнів та кольору. Головна особливість систем – плівка ламінування, а також оригінальний друк будь-яких ілюстрацій на поверхні полотна, що дозволяє створити модель в єдиному екземплярі!

Всі вуличні двері в будинок виготовляються з алюмінію, відповідно до розмірів, що забажає замовник. Рами вхідних конструкцій мають тепловий місток шириною 70 мм, відрізняються чудовими теплоізоляційними властивостями та є надзвичайно довговічними. Встановлюються в дверний отвір з можливістю відкриття назовні або всередину. За бажанням клієнта, полотно можна оформити одним з 16 видів скління.

современные уличные двери - теплый алюминий - распашные конструкции для дома

В каталозі нашої компанії представлено моделі КРУЖИК 4-х серій:

  • GLASS. Алюмінієві стулки або з HPL панеллю оснащені загартованим склом товщиною 5-6 мм, приклеєним на наповнювач.
  • KLASIK. Високу довговічність дверей забезпечує якісна алюмінієва рама. На вибір замовника – багато варіантів конструкції та аксесуарів. Моделі можуть бути засклені в один з 25 видів декоративного скла, оснащуються доводчиками і т. д. 
  • HLADKE. Вхідні системи оснащені скляними вікнами та різними елементами з нержавіючої сталі. Фарбуються в кольори гами RAL або ламінуються, доповнюються додатковими аксесуарами.
  • NEREZ. Вхідні двері з алюмінію оформлені зі вставками з нержавіючої сталі товщиною від 1,2 до 1,5 мм, які одночасно приклеюються до скла та панелі. Декоративні елементи фіксуються виключно на зовнішню сторону панелі.

sovremennyie ulichnyie dveri-teplyiy alyuminiy-raspashnyie konstruktsii dlya doma

Окремої уваги заслуговують дверні конструкції Millennium 2000 c алюмінієвого профілю (сплав 6063 з термічною обробкою T-5). Монтажна ширина рами і стулки – 45 мм, середня товщина зовнішньої стінки складає 2 мм. В закритому положенні, полотно і дверна коробка знаходяться в одній площині. Подвійні або потрійні петлі витримують навантаження 240 кг на одну стулку. Максимальна вага однієї стулки – до 180 кг. Максимальні розміри вхідних систем з однією стулкою: 1450х3000 мм, з двома стулками – 3000х3000 мм. Водостійкість системи забезпечується подвійним ущільнювачем з EPDM. Товщина склопакета: від 4 мм до 30 мм; декоративних панелей: від 24 мм до 30 мм. 

Підібравши комплектуючі, розмір, дизайн та додаткові опції, можна замовити вуличну конструкцію KRUZIK на будь-який смак! 

ulichnye-sistemy-iz-alyuminiya-s-dlinnoj-ruchkoj-i-steklopaketom

ПОЛЬСЬКІ ДВЕРІ З АЛЮМІНІЄВОГО ПРОФІЛЮ WISNIOWSKI

Одна з головних якостей вхідних систем – це їх надійність. Моделі стійкі до різних кліматичних умов, у виробництві використано якісні матеріали, що не бояться вологи, сонячних променів та різких змін температури. Виробник також пропонує широкий вибір зовнішнього оформлення – фарбування за RAL-каталогом в один тон, або імітацію поверхні дерева за допомогою порошкової фарби чи плівкового покриття.

Завод виготовляє кілька серій вхідних систем в сучасному дизайні, що відмінно підходять до будь-якого екстер'єру. Кожна модель по-своєму унікальна та має свої технічні особливості:

сучасні двері з терморозривом CREO. Колекція складається з 20 моделей, виготовлених з міцного чотирьохкамерного алюмінієвого профілю з утепленням, що забезпечує хорошу шумову й теплову ізоляцію. Двері  оснащуються автоматичними замками, шарнірними петлями, ручками з нержавіючої сталі, протизломними циліндрами та іншими додатковими аксесуарами.

tsena dveri dlya doma-krasivyie ulichnyie dveri s dovodchikom-magnitnyim porogom-termorasshireniem

Параметри конструкції:

  • товщина полотна - 77 мм;
  • висота порога – 80 мм;
  • периметр – ущільнювачі;
  • максимальний розмір – 1400х2500 мм;
  • теплопередача – Ud = від 0,8 Вт / м2;
  • декоративні вставки – трикамерні склопакети з теплою рамкою, товщина 77 мм.

Лінійка DECO складається з трьох моделей – LIGHT, BASIC і PLUS. їх головною особливістю є вставна панель. Системи мають глибину установки 60, 70 або 77 мм. Від товщини конструкції залежить збереження тепла в приміщенні. Дизайнерське різноманіття дуже широке.

ulichnyie teplyie dveri pod zakaz-izgotovlenie vhodnyih konstruktsiy za 14 dney

КАТАЛОГ ДВЕРЕЙ ДЛЯ ПРИВАТНОГО БУДИНКУ: ПОРІВНЯЛЬНА ТАБЛИЦЯ

Бренд

KRUZIK

WISNIOWSKI

Країна виробник

Чехія

Польща

Матеріал полотна

Алюміній

Алюміній

Утеплювач

EPDM

Тепла піна

Максимальні розміри

1450 на 3000 мм (одна стулка),

3000 на 3000 мм (двохстулкові)

1350  на 2500 мм (для дверей з плівкою) та 1400 на 2500 для стандартних моделей

Скління

16 видів

27

Можливість установки розумної системи контролю 

Немає

SMARTCONNECTED

Додаткові опції

доводчик

стаціонарна та натискна ручка, роликові петлі

Системи безпеки

Трьохточковий замок

сканер відбитку пальців, зчитувач Bluetooth, кодова клавіатура

Покриття

HPL

лакова фарба

Дизайнерське оформлення

принт, ламінація

ламінація, імітація дерев’яної поверхні

Особливі якості

Високий рівень витривалості до зносу, пластичність

Довговічність, стійкість до злому

Орієнтовна ціна

1250 євро

2198 – 2715 євро

Побачити всі дизайни вхідних дверей допоможуть фото з нашого сайту: https://brama-market.lviv.ua/products/category/dveri-vhidni. Тут ви також дізнаєтесь актуальну вартість та всі характеристики товару. 

ЯК ЗАМОВИТИ ТЕПЛІ ДВЕРІ ДЛЯ КОТЕДЖУ?

Придбати функціональні системи недорого можна в «БРАМА МАРКЕТ Львів», компанії, що є офіційним представником європейських виробників вхідних рішень в Україні. Залиште заявку на сайті або замовте послугу зворотного дзвінка. Купити вхідні двері також можна у фірмовому салоні  по вул. Городоцькій, 286 Б.

Консультація і технічна підтримка проводиться за телефоном: 067 1121869.

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ ОДЕСА ВИСТАВКОВИЙ САЛОН

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА ВІДКАТНІ ВОРОТА