вуличні відкатні та розпашні ворота - сталь

В’їзні системи виготовляються у різноманітті механізмів дії, дизайнерських так конструкційних рішень. Найбільш популярним варіантом для огородження приватної території є відкатні моделі завдяки практичності, компактності та тривалому експлуатаційному терміну. Попит на це конструкційне рішення безпосередньо впливає на особливості виготовлення воріт для будинку – сучасні виробники надають клієнтам можливість обирати більшість технічних характеристик. Так доступні будь-які розміри (одна чи дві стулки), індивідуальне оформлення, різні матеріали для заповнення полотна, необхідний набір опцій, зокрема, додаткових.

сучасні ворота та паркани від виробника - замовити виробництво

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЬ

виготовлення сучасних вуличних воріт відкатного типу на замовлення

ЯКІ ОСОБЛИВОСТІ МАЄ СУЧАСНЕ ВИРОБНИЦТВО ВІДКАТНИХ ВОРІТ?

Розсувні моделі – це простий та практичний спосіб огородження території як житлового будинку, так й промислового підприємства. Такі конструкції характеризуються компактністю, оскільки стулка зсувається в бік, не займаючи простір. Довговічність забезпечується якісним цинкуванням. Технологія гарантує більш ніж 10 років стійкості поверхні до впливу зовнішнього середовища. Металеві елементи занурюються у ванну з розплавленим цинком. Так досягається рівномірне покриття. Розсувні в'їзні ворота обробляють спеціальним засобом у кілька шарів. Засіб має назву Duplex та захищає сталь від іржі багато років. Стулка не стикається з землею, що дозволяє проводити монтаж вуличної системи над будь-якою поверхнею. Системи можуть бути автоматизованими чи працювати у ручному режимі.

якісні вуличні ворота від виробника Вишневски - Польща

обираємо якісні ворота під замовлення

ЯКІ ОСНОВНІ ТА ДОДАТКОВІ ЕЛЕМЕНТИ МАЮТЬ СТАЛЕВІ ВОРОТА ДЛЯ ПРИВАТНОГО БУДИНКУ?

Самонесучі конструкції відрізняються міцністю та злагодженою роботою у будь-яку пору року. Вони являють собою консольний механізм, що складається з рухомої стулки, оснащеної у нижній частині спеціальною рейкою, роликовою кареткою аналогічного розміру, яка розташована всередині напрямної, та стовпа. Автоматичні вуличні ворота можуть також оснащуватися хвірткою – окремою та вбудованою в полотно. У якості заповнення використовуються металеві прути, горизонтальні та вертикальні планки, сендвіч-панелі, профнастил, лазерна чи плазмова різка.

Автоматичні зсувні системи не тільки зносостійкі та зручні у використанні, але й функціональні. Вони можуть оснащуватися вимикачем перевантаження, який здатний повернути стулку у зворотне положення у разі її зіткнення з перешкодою, фотоелементами для виявлення перешкоди в отворі, спеціальною лампою, що повідомляє про рух полотна.

дизайн воріт - фото красивих сучасних воріт

ексклюзивні рішення для оформлення заїзду на територію

ЯКІ ВИРОБНИКИ З УКРАЇНИ ТА ЄВРОПИ ВИГОТОВЛЯЮТЬ ОЦИНКОВАНІ ВОРОТА У ДВІР?

Огорожі Wisniowski здатні забезпечити не тільки надійний захист ділянки, але й підкреслити вишуканий смак власника будинку. Польський виробник пропонує конструкції преміум-класу різних типів, однак найбільшою популярністю користуються саме зсувні. Перевагою консольної системи є можливість перекривати в'їзд будь-якої ширини. Виготовлення здійснюється з оцинкованої сталі з кольоровим порошковим покриттям. Запатентована технологія обробки Duplex дозволяє надійно захистити виріб від утворення корозії та зовнішніх пошкоджень. Щоб зробити доступ на приватну територію простим та зручним, в'їзну систему слід обладнати електричним приводом. Для систем Wisniowski пропонується автоматика від виробника (модель AWso2018 з розташуванням в стовпі), а також обладнання BFT Deimos ULTRA BT A600 та Elixo 500 3S RTS. Варто відзначити, що будь-який з цих пристроїв має у комплекті фотоелементи, пульт дистанційного керування та сигнальну лампу.

Український виробник Select пропонує декілька серій відкатних систем: https://brama-market.lviv.ua/products/category/vidkatni-sdvizhni-vorota. Різниця полягає у дизайнерському оформленні. Це можуть бути як решітчасті моделі, так й повністю глухі для об’єктів з високою приватністю. Якщо ви бажаєте підвищити рівень безпеки, можна додатково обладнати конструкцію кодовою або електронним замком, пристроєм для читання карт / брелоків та GSM-системою управління.

гратчасті паркани та вуличні ворота на замовлення

відкатні та розпашні вуличні ворота - фото, дизайн

ДЕ ЗАМОВИТИ СУЧАСНІ ВОРОТА ДЛЯ КОТЕДЖУ З МОНТАЖЕМ ПО УКРАЇНІ?

Захист від корозії є головною вимогою для вуличних систем, щоб вони максимально довго зберігали первісний вигляд. Іржа може не тільки зіпсувати загальну естетичну картину споруди, а й привести до проблем у роботі механізму. Крім того, для більшості власників приватного дому важлива персоналізація конструкції. Наприклад, «БРАМА МАРКЕТ Івано-Франківськ» виготовляє захисні металеві системи за унікальними проєктами. В них вказуються основні параметри: розміри, опції, дизайн. Отримайте знижку на обрані товари, відвідавши спеціалізований шоу-рум. Чекаємо вас за адресою: вулиця Височана, 16В. Щоб обговорити деталі замовлення прямо зараз, зв’яжіться з нашим консультантом: +380673488399, +380501604611.

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

 

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ

ОДЕСА ВИСТАВКОВИЙ САЛОН

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА

ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА