stalevI ogorozhI-KiYiv vidi zaborIv dlya domu metalevI ogorozhI-DnIpro

Коли ви облаштовуєте територію заміського будинку, пам’ятайте про якісні захисні системи. Сучасні огорожі з Європи, в своїй більшості, мають гарну якість, але досить велику вартість. У той же час, виготовлення заборів та воріт в Києві - це варіант, який поєднує в собі ідеальне співвідношення ціни та характеристик виробу. Український бренд SELECT створює захисні системи, що мають конкурентно високу якість. Для продукції застосовують тільки екологічно чисту сировину. Всі моделі є дизайнерськими та відносяться до класу товарів «преміум». Також огорожі мають всі необхідні сертифікати, що підтверджують відповідність європейським стандартам. Продукція вітчизняної компанії SELECT має всі переваги міжнародних лідерів, однак відрізняється демократичною вартістю. Оскільки бренд стрімко завойовує популярність, ми вирішили розповісти про його характеристики та стилістичні особливості більш детально. Однак, пам'ятайте, що установка парканів та огорож має здійснюватися тільки професіоналами.

сталеві огорожі-Київ види заборів для дому металеві огорожі-Дніпро

Читайте також:

види заборів для дому металеві огорожі-Дніпро ціна забору-Київ

СУЧАСНІ СТИЛЬНІ ВОРОТА ТА ЗАБОРИ ДЛЯ БУДИНКУ ВІД БРЕНДУ SELECT: ЯКІ ХАРАКТЕРИСТИКИ МАЄ ВІТЧИЗНЯНА КОНСТРУКЦІЯ

Для виготовлення застосовують міцну сталь, яка піддається обробці цинковим розчином. Матеріал є екологічно чистим та безпечним для використання. У даній модифікації товщина захисного шару становить 275 г/м². Завдяки цьому, метал не контактує з киснем й не окислюється. Виріб додатково захищено від корозії спеціальним порошковим барвником. Гарантія на паркани для приватного будинку становить 10 років. Конструкція базується на зносостійкому металевому каркасі, а заповнення відбувається за допомогою сталевих елементів. Відмінною рисою таких моделей є відсутність необхідності постійного догляду. Також продукція SELECT відрізняється порівняно простим монтажем. Проте, рекомендуємо звертатися тільки до сертифікованих фахівців. Також колекція має широкий модельний ряд, завдяки чому вибрати необхідний дизайн досить просто. Ці огорожі підходять як для направлення модерн, так й хай-тек. Все залежить від уподобань покупця. Хочете побачити вже готові роботи нашого салону? Пропонуємо вам ознайомитися з нашим портфоліо: https://brama-market.lviv.ua/photoalbums 

производство заборов - установка в городах - киев - харьков - днепр - одесса

sovremennye-krasivye-zabory-i-ograzhdeniya-zhalyuzi-otkatnye-vorota-avtomaticheskie-izgotovlenie-kie

ОБИРАЄМО ДИЗАЙН ЗАБОРУ ДЛЯ КОТЕДЖУ: ЯКІ ПОПУЛЯРНІ МОДЕЛІ ПРОПОНУЄ ЗАМОВИТИ УКРАЇНСЬКИЙ ВИРОБНИК

Бренд пропонує виготовлення моделі, яка входить в ТОП найпопулярніших останні кілька сезонів. Йдеться про сучасні огорожі жалюзі. Вони мають особливу будову: перебуваючи у дворі, людина бачить те, що відбувається за парканом, а ось навпаки - ні. Така система забезпечує приватність та дозволяє відчувати себе в безпеці. Найпопулярнішими стали колекції ECO, DELTA, VIOLA та GAMMA. Вони мають різну товщину, розташування та закруглення ламелей. Але однозначним фаворитом стала лінійка TWINGO, яка запатентована в Україні. Пропонується фарбування в стандартні відтінок RAL, імітація натурального дерева або двостороннє покриття конструкції.

avtomaticheskie otkatnyie vorota dlya doma proizvodstvo vorot Polsha avtomaticheskie otkatnyie vorota dlya doma

avtomaticheskie otkatnyie vorota dlya doma proizvodstvo vorot Polsha izgotovlenie skladskih vorot-Kiev

ВИРОБНИЦТВО ПАРКАНІВ ТА ОГОРОЖ SELECT: ЯК ВИБРАТИ ТА ЗАМОВИТИ СИСТЕМУ ДЛЯ ПРИВАТНОГО БУДИНКУ?

Для вас важлива не тільки естетика, але й якість захисної конструкції? Зверніть увагу на вироби українського виробництва SELECT. Компанія пропонує широкий асортимент, тривалу гарантію, високу якість та багато іншого. Відмінна риса даного бренду – це презентабельність й доступність. Приїжджайте в шоу-рум, який знаходиться на вулиці Велика Окружна, 4. Тут менеджери допоможуть швидко знайти відповідний варіант. При відвідуванні офісу «БРАМА МАРКЕТ Київ» усі клієнти мають можливість отримати персональну знижку. Зателефонуйте, щоб отримати консультацію по телефону: +38 (067) 112-18-69 або +38 (050) 356-21-14.

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ ОДЕСА ВИСТАВКОВИЙ САЛОН

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА ВІДКАТНІ ВОРОТА

ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА