промислові ворота від виробника - ціна

У промисловій сфері використання безпечних, високонадійних та функціональних в’їзних конструкцій є пріоритетним. Це означає, що електричні ворота на виробництво мають бути оснащеними спеціальними опціями, як, наприклад, аварійне відкриття при відсутності електроживлення. Ролетні конструкції від польського бренду Wisniowski пропонують високий рівень безпеки. Зокрема, у якості стандартної функції виступає берегова планка, яка встановлюється у нижньому ущільнювачі. Вона зупиняє ворота у моменті зіткнення з перешкодою та повертає їх у відкрите положення. Виробництво промислових воріт також включає у себе наявність додаткового оснащення у вигляді кодових замків, сигнальних ламп, безконтактних зчитувачів карт, мікрохвильових детекторів руху, зовнішніх вимикачів з ключем та інших пристроїв. Також є змога вбудувати спеціальне управління.

сучасні ролетні ворота від польского заводу

ЦІКАВО ДІЗНАТИСЬ

дизайнерські огорожі та промислові ворота - фото

ЧОМУ ПРОМИСЛОВІ РУЛОННІ ВОРОТА WISNIOWSKI ВВАЖАЮТЬ ОПТИМАЛЬНИМ РІШЕННЯМ ДЛЯ МОНТАЖУ В ЦЕХАХ

На прикладі моделі BR-100 можна ознайомитися з перевагами даного різновиду конструкції. Вся серія польських воріт в цех визначається виробником як єдина в’їзна система, оснащена автоматикою у стандарті. Представлена модель може додатково виконуватися зі склінням або вентильованим профілем, який розміщується по всій ширині. Це рішення зазвичай обирається для того, щоб освітлити темне приміщення та, відповідно, економити електроенергію, а також покращити зовнішній вигляд конструкція. Крім того, наявність вентильованого профілю сприяє повітрообміну всередині цеху.Ролетні ворота для складу можуть бути пофарбованими у більш ніж 200 кольорів з палітри RAL. Додаткова система Ri-Co PRO дозволяє управляти конструкцією за допомогою смартфону. Перевагою вважають й можливість підібрати до автоматичних воріт на завод ідентичні за кольором та узорами алюмінієві двері з профілів AW100, заповнених пінополіуретаном без фреону. Металеві направляючі закріплюються всередині приміщення, вздовж країв отвору, й обладнуються щітковими ущільнювачами та легкими елементами.

ексклюзивні промислові ворота на замовлення

сучасні промислові ворота  автоматикою - польща

Ряд цих безумовних плюсів й робить модель BR-100 дуже популярною, коли мова йде про використання у промислових умовах.Бренд Wisniowski  займається виготовленням воріт для підприємств відповідно до потреб цієї сфери. Іншими плюсами ролетних конструкцій є бічні замки, які зберігають потрібну відстань між профілями під час намотування полотна, й завдяки цьому робота є безшумною. Широкий вибір моделей ролетів представлений тут: https://brama-market.lviv.ua/products/category/roletni-vorota. Окрім промислового призначення дана категорія конструкцій використовується також для оснащення проїзду у гараж. Клієнти можуть самостійно ознайомитися зі зразками продукції у шоу-румі, а також придбати оптимальну в’їзну систему за зниженою ціною. Виставковий салон «БРАМА МАРКЕТ Львів» знаходиться за адресою: вул. Городоцька, 286/Б. Зв’язатися з менеджерами торгово-виробничої компанії можна за контактними номерами +380501604611 та +380671121869.

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

 

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ

ОДЕСА ВИСТАВКОВИЙ САЛОН

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА

ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА