вуличні відкатні ворота на замовлення - фото, дизайн

вуличні складні ворота для дому

Хоча пріоритетними характеристиками завжди вважалися довговічність конструкції, міцність та стійкість до різноманітного зовнішнього впливу, сьогодні вже не треба обирати між функціональністю та стильним дизайном. Виробники щодня створюють компромісні рішення, що поєднують красу та ефективність.

Найбільш раціональним способом для перекриття великих проїздів вважається встановлення вуличних воріт-книжка або відкатних систем. Це особливо стосується територій, де враховується кожен сантиметр території. Перевагою цих конструкцій вважається те, що вони займають мінімум місця. Розсувні ворота у двір потребують лише простору біля забору, а системи-«гармошка» виготовляються з однакових за розміром панелей, що накладаються одна на одну. Обидва рішення є безпечними та комфортними для використання, але мають відмінні особливості та переваги.

сучасні паркани та ворота відкатного типу від виробника - ціни

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЬ

сучасні ворота складного типу для заміського будинку

гратчасті вуличні ворота з відкатним типом відкривання - фото та ціни

ВІДКАТНІ ТА СКЛАДНІ ВОРОТА ДЛЯ КОТТЕДЖУ: ЯК ОБРАТИ НАЙКРАЩИЙ ВАРІАНТ ДЛЯ ВСТАНОВЛЕННЯ У ПРИВАТНОМУ СЕКТОРІ?

Виробники систем для обмеження проїзду розуміють сучасні потреби, тому створюють широкий асортимент рішень для різноманітних об’єктів. Так, наприклад, двома гарними варіантами для оформлення в’їзду є сучасні ворота-гармошка та відкатні конструкції. Перший тип, що також відомий як складна система або жалюзі, чудово підходить для обмеженого простору. Конструкція може складатися з двох або більше панелей, які створюють «зигзаг». Між собою секції скріплюються оцинкованими петлями, стійкими до корозії та активної експлуатації. Розмір самих вертикальних профілів, а також напрямок їх руху при відкритті визначає замовник. Естетичності додає й відсутність роликових направляючих. Стулки можуть виконуватися у різноманітних варіантах зашивки: профнастил, сендвіч-панелі, оцинковані профілі.

обираємо дизайн вуличних воріт - фото

гарні паркани та ворота складного типу

Відкатні автоматичні ворота на роликах мають інший механізм експлуатації. При відкритті проїзду полотно відсувається у бік вздовж забору. Окрім зручності управління такою системою вона ще й має стильний дизайн, який чудово вписується у спільний архітектурний ансамбль. Конструкція також може бути з різною зашивкою стулки у залежності від потреб та бюджету. Цікаво та дуже гарно виглядає оформлення кованими елементами: орнаментом, природним декором, логотипами, гербами. Виготовлення в'їзних воріт також відбувається за індивідуальними параметрами після того, як проведені відповідні заміри. Обидва типи систем можуть доповнюватися електричним приводом для автоматичного управління. Це чудовий варіант для приватних та комерційних об’єктів. Доповнити систему можна відповідною огорожею: https://brama-market.lviv.ua/products/category/wisniowski-kovani-ogorozhi. Виробники гарантують як мінімум 10 років служби при правильній щоденній експлуатації.

відкатні панельні ворота - металеві огорожі на замовлення

Купити відкатні ворота або складні в'їзні системи можна безпосередньо у шоу-румі торгівельно-виробничої компанії. Так оформлення замовлень проходить з гарантованою знижкою. Салон «БРАМА МАРКЕТ Івано-Франківськ» знаходиться по вулиці Височана, 16В. У якості додаткової послуги клієнтам пропонується замовити встановлення в’їзних систем, яке монтажна команда проводить професійно та швидко. Всі конструкції доставляються на об’єкт замовника безкоштовно. Додаткова інформація доступна за контактним номером торгівельно-виробничої компанії: +380673488399 та +3501604611. Замовлення бути виконані за параметрами замовника з урахуванням специфіки місця їх монтажу та вимог, заданих проектувальниками.

 

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

 

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ

ОДЕСА ВИСТАВКОВИЙ САЛОН

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА

ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА