ковані вуличні ворота та огорожі на замовлення - фото

Металева конструкція – це довговічність, надійність та стійкість до різноманітних зовнішніх впливів, у тому числі, погодних. Ковані секційні огорожі бувають надзвичайно різними. Це й захисна система з простим дизайном, й ексклюзивне виконання за індивідуальними ескізами, й комбінація металевих елементів з іншими матеріалами: деревом, каменем, цеглою. У будь-якому випадку, виготовлення кованих заборів вважається унікальним способом створення естетичного ландшафтного дизайну. Декоративні системи вважаються найбільш коштовними, оскільки розробляються відповідно до бачення клієнта та виконуються ковалями на замовлення. Такі конструкції відрізняються наявністю елементів нестандартної форми, ліпки та різноманітних ажурних вставок.

сучасні паркани з елементами ковки- дизайн

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЬ

дизайн вуличних воріт на замовлення - фото

ЯКІ ОСОБЛИВОСТІ ДИЗАЙНЕРСЬКИХ ПАРКАНІВ ТА ОГОРОЖ З КОВКОЮ ВПЛИВАЮТЬ НА АКТУАЛЬНІСТЬ ЇХ ВСТАНОВЛЕННЯ У ПРИВАТНОМУ СЕКТОРІ?

Захисна конструкція на замовлення виконується в унікальному екземплярі. Професійний коваль здатен з переплетення металевих деталей створити шедевр, що відображатиме бачення замовника. Для оформлення кованого паркану можуть використовуватися природні елементи, орнаменти, візерунки, логотипи, герби та інші декоративні рішення. Варто дотримуватися одного стилю усіх складових частин огорожі, щоб уникнути дисонансу.

вуличні ковані ворота-паркани та огорожі

ковані металеві огорожі від виробника - фото

Гратчасті секційні паркани мають широкий діапазон кольорових рішень, мають захист від вологи та інших негативних факторів, здатні слугувати десятки років та дуже прості у догляді. Всі рішення розробляються індивідуально згідно з побажаннями замовника. Вони можуть базуватися на ескізі або виконуватися самим проектувальником. Перед створенням сталевої огорожі розробляється 3D-модель майбутньої конструкції, щоб клієнт міг внести коригування за необхідності або подивитися, як буде виглядати готовий паркан. Оскільки виконання замовлення потребує великої майстерності та часових витрат, конструкція коштуватиме дорожче, ніж інші варіанти. Готові красиві паркани, фото яких представлені тут: https://brama-market.lviv.ua/products/category/wisniowski-kovani-ogorozhi є гарним доповненням екстер’єру приватного будинку та надійним захистом від стороннього проникнення. Вони обов’язково виконуватимуть й охоронну, й захисну, й естетичну функції.

як обрати дизайн вуличних воріт від виробника

відкатні та розпашні ворота з кованими елементами на замовлення

Установка паркану з ковкою проводиться з поступовим дотриманням усіх необхідних етапів. Починається процес з підготовчих робіт, коли проводиться робота з територією та фундаментом. Далі створюється схема, виготовляються секції та реалізується монтаж. Цікавим варіантом є поєднання кованої конструкції з полікарбонатом, структура якого нагадує скло. Полімерний лист створює додатковий бар’єр від проникнення на внутрішню територію бруду, пилу, листя з вулиці. 

«БРАМА МАРКЕТ Київ» пропонує клієнтам широкий асортимент огороджувальних конструкцій, які повністю відповідають особистому баченню. Щоб отримати продукцію за вигідними умовами, рекомендується відвідати виставковий салон торгівельно-виробничої компанії за адресою: вулиця Фрунзе, 69 В. У якості додаткової послуги є можливість монтажу огорож. Інші питання можна вирішити з менеджерами за контактними номерами : +380673488399 та +380501604611.

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

 

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ

ОДЕСА ВИСТАВКОВИЙ САЛОН

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА

ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА