теплые промышленные ворота wisniowski makrotherm - установка - киев

Якщо вам необхідно обладнати підприємство новою в'їзною системою, зверніть увагу на колекцію від іменитого польського бренду. Ці вироби виготовляються на сучасних виробничих лініях, обладнаних технологічними пристроями високої точності. Ворота з сендвіч-панелей від Wisniowski - це не тільки функціональне, а й довговічне рішення для захисту підприємства. Польська компанія подбала, щоб продукція відповідала європейським стандартам якості. Тому дана серія стала популярна в багатьох країнах. Пропонуються дві конфігурації, а саме: MakroPro 2.0 та MakroPro Alu 2.0. Обидва варіанти призначені для постійної інтенсивної експлуатації та відрізняються високою надійністю. При цьому, друга конфігурація створюється із спеціального алюмінію, придатного для використання у важких промислових умовах. Також підйомні автоматичні ворота можуть мати оригінальне оформлення, щоб відповідати стилю будівлі та екстер'єру.

vorota-promyshlennye-angarnye-skladnye-avtomaticheskie-sistemy-kiev

Читайте також:

kupit-promyshlennye-vorota-skladnye-odessa-harkov-dnepr-kiev

vorota-promyshlennye-dlya-avtomojki-sto-proizvodstvennogo-i-skladskogo-zdaniya

ЯКІ КОНСТРУКТИВНІ ПЕРЕВАГИ ПРОПОНУЮТЬ СУЧАСНІ ВОРОТА ДЛЯ СКЛАДУ MAKROPRO 2.0: РОЗГЛЯНЕМО ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПІДЙОМНОЇ СИСТЕМИ WISNIOWSKI

Ця колекція призначена для інтенсивної експлуатації в умовах промислових підприємств. Завдяки «цьому, для її створення застосовують міцні матеріали, що відносяться до сегменту «преміум". Полотно складається з сендвіч-панелей товщиною 40 мм. Більшість деталей виготовлені з листового металу товщиною 2 мм. Задіяні двійні монтажні отвори. Кріплення напрямних роликів є досить тихими. Високу витривалість та кріплення петель забезпечує багатошарове згинання сталевого листа. На вибір покупця пропонуються наступні види панелей: повністю сталева, алюмінієва засклена або сталева зі скляними вставками. Поліпшену стабілізацію конструкції здійснює спеціальна каскадна система.

Оскільки ворота в цех повинні бути теплими, для них була спроектована спеціальна система технологія – ThermoSet. Вона являє собою бічній ущільнювач, верхній ущільнювач та кутовий ущільнювач, що є нововведенням в даній галузі. Кутовий ущільнювач забезпечує максимальну герметизацію місць з'єднання бічних ущільнювачів з верхнім ущільнювачем. Бічний ущільнювач створений на основі подвійної манжети та трикамерної конструкції, завдяки чому вирівнює теплові мости, створює безпечну відстань між перемичкою та полотном конструкції. Верхній ущільнювач є подовженим. Він здійснює подвійну герметизацію у верхній частині воріт.

izgotovlenie-i-ustanovka-vorot-skladyvayushchiesya-sistemy-iz-sekcij-sendvich-panelej

kupit-promyshlennye-vorota-skladnye-v-kieve-ustanovka-izgotovlenie

ЯКИЙ ДИЗАЙН МОЖУТЬ МАТИ СЕКЦІЙНІ УТЕПЛЕНІ ВОРОТА MAKROPRO 2.0 ВІД ПОЛЬСЬКОГО ВИРОБНИКА WISNIOWSKI? 

Бренд створив умови, завдяки яким промислова конструкція матиме необхідне оформлення. Це стосується не тільки відтінку стулки, але й вставок. Пропонується можливість оснастити продукт бічний та вхідними дверима. Вона буде виконана в єдиному стилі з підйомними воротами. Теж може бути засклена, а фурнітура надається на вибір. Додатково виробник пропонує широкий вибір вентильованих панелей, алюмінієвих вставок та інше. Клієнт може вибрати колір покриття зі стандартної палітри, яка містить в собі 200 варіантів RAL. Додатково присутній плівкове покриття та можливість підібрати структуру поверхні. Хочете ознайомитися з нашим портфоліо? Тоді переходьте на цю сторінку: https://brama-market.lviv.ua/photoalbums

vorota-i-rolety-v-cekh-avtomojku-sto-skladnye-avtomaticheskie-sistemy

kupit-zakazat-vorota-promyshlennye-wisniowski-v-gorodah-kiev-odessa-harkov-dnepr

ДЕ ЗАМОВИТИ СУЧАСНІ АВТОМАТИЧНІ ВОРОТА НА ПІДПРИЄМСТВО ВІД ЄВРОПЕЙСЬКОГО ВИРОБНИКА? 

Якщо у вас виникла необхідність в нових підйомних конструкціях, то зверніться до нас. Наші менеджери пропонують професійну консультацію, метою якої є допомогти підібрати оптимальну модель. Ми є офіційними представниками польського бренду Wisniowski в Україні, завдяки чому маємо можливість запропонувати персональні знижки. Приїжджайте в шоу-рум «БРАМА МАРКЕТ Київ», щоб ознайомитися з демонстраційними моделями, побачити велику палітру відтінків та задати питання менеджеру. Також фахівці організовують швидку доставку в потрібний регіон. Знаходимося на вул. Фрунзе, 69 В. Телефони гарячої лінії: +38 (067) 112-18-69, +38 (050) 356-21-14.

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ ОДЕСА ВИСТАВКОВИЙ САЛОН

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА ВІДКАТНІ ВОРОТА