rulonnye-vorota-promyshlennye-wisniowski-br-100

Автоматичні підйомні конструкції від європейського бренду створені для інтенсивної роботи у важких умовах. Вони ефективно обмежують вільний доступ на промислову територію та захищають її від зовнішнього впливу. Модель BR-100 виготовляється з фірмових алюмінієвих профілів AW 100, заповнених пінополіуретаном. Гнучке полотно може додатково оснащуватися зносостійким склінням або вентиляційними перфорованими профілями. Ролові ворота виробляються за індивідуальними розмірами, зокрема, нестандартними. Конструкції моделі BR-100 розраховані на 20000 експлуатаційних циклів. У базовому комплекті ролети від Wisniowski оснащуються автоматичним управлінням. Максимальні параметри системи складають 8000х7200 мм. За замовчуванням у базову комплектацію входить надійний електропривод для автоматичного управління. Механізм значно підвищує ефективність роботи ролетів та спрощує сервісне обслуговування.

promyishlennyie vorota proizvodstva Polsha

Читайте також:

ролетні промислові ворота на замовлення - фото, ціна

МЕХАНІЗМ ДІЇ ТА ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПОЛЬСКИХ ЗАХИСНИХ РОЛЕТІВ

Рулонні в'їзні системи часто встановлюються там, де неможливе використання іншої конструкції через обмежений простір, інженерні комунікації під стелею чи нестандартні монтажні умови. Захисні ролети – універсальне та компактне рішення для різних об’єктів, зокрема, промислових цехів та складів. Системи працюють майже безшумно, оскільки оснащуються ущільнювачами та тихим двигуном. Також ролети мають електромагнітне гальмо для запобігання аварійних ситуацій під час закриття стулки.

Механізм дії системи максимально простий: полотно рухається лише у вертикальній площині та піднімається по напрямних у захисний короб. Там стулка намотується на вал, створюючи непомітний рулон. Таким чином, у відкритому положенні конструкція займає мінімум місця та не потребує простору біля в’їзду. Для автоматичного управління ролети оснащуються електроприводом 3x400 в версії Elektromat SI Totmann або ElektromatSI Automatik. У випадку аварійної ситуації рулонні ворота можуть переводитись у ручний режим та відкриватися за допомогою спеціальної рукоятки. Автоматичні системи отримали 2 клас стійкості до вітрового навантаження, а при наявності захисних гачків цей параметр підвищується до 3.

 

roletnI avtomatichnI vorota-virobnitstvo rolet na garazh

ЯК ВСТАНОВЛЮВАТИ РУЛОННІ ВОРОТА ВІД ЗАВОДУ WISNIOWSKI?

Захисні ролети поставляються клієнтам з усіма необхідними для швидкого професійного монтажу деталями. У комплект входять: полотно, намотувальний барабан, ходові кронштейни, електропривод та монтажні елементи. У нижній частині стулки розміщується морозостійка планка безпеки, яка контролює наявність перешкод на шляху руху стулки та зупиняє її при виявленні перешкоди. Напрямні розташовуються вздовж бічних сторін отвору промислового приміщення. Системи встановлюються зовні або всередині приміщення з урахуванням особливостей робочого простору. Зазвичай використовується зовнішній монтаж із захисним коробом або внутрішній з кожухом. Перший варіант актуальний для тих випадків, коли встановити систему у приміщенні з різних причин неможливо. Ролети зазвичай монтуються на об’єктах, що не опалюються, оскільки стулка має низький коефіцієнт термоізоляції. Для збереження тепла у приміщенні можна обрати секційні системи: https://brama-market.lviv.ua/products/category/2273206, які підходять для встановлення у складах, СТО, цехах, ангарах, мийках. Моделі розраховані на інтенсивну експлуатацію та ефективний захист приміщення від зовнішнього впливу.

 

izgotovlenie vorot-Kiev, Harkov, Odessa Dnepr-stalevI ogorozhI

ЯКЕ ДОДАТКОВЕ ОСНАЩЕННЯ ДОСТУПНЕ ДЛЯ ВСТАНОВЛЕННЯ НА РОЛЕТИ?

Функціональність рулонних воріт може вдосконалюватися за допомогою таких опцій як кодові замки, зчитувачі безконтактних карт, сигнальні лампи, зовнішні вимикачі з ключем, мікрохвильові детектори руху, фотоелементи. Брендовий контролер Ri-Co PRO встановлюється для дистанційного контролю стулки. Оформлення конструкції також обирає замовник, й для цього пропонується палітра зі стандартними кольорами та відтінки RAL (більш ніж 200 варіантів). На ролети невеликих розмірів рекомендується встановити ручну засувку. Крім того, пропонується монтаж замка, що дозволяє замикати ворота з двох сторін. Доступний для установки й ущільнювальний гумові поріг. Таке різноманіття дозволяє створити в’їзну систему, яка буде відповідати індивідуальним потребам по функціональності та зовнішньому вигляду.

 

promyishlennyie sektsionnyie vorota Wisniowski

ДЕ ЗАМОВИТИ ВИРОБНИЦТВО ТА ВСТАНОВЛЕННЯ РОЛЕТНИХ ВОРІТ ТА ЗАБОРІВ НА ПІДПРИЄМСТВО?

Усі промислові системи випускаються у відповідності до параметрів отвору, для чого проводяться попередні заміри (безкоштовна послуга). Виготовлення всіх видів воріт та заборів за розмірами клієнта пропонує «БРАМА МАРКЕТ Київ». При оформленні замовлення в офісі компанії доступна вигідна знижка на всі категорії товарів. Виставковий салон можна знайти на вул. Кирилівській, 69 В. Окрім ролетів у асортименті представлені відкатні, гаражні та промислові ворота від брендів Wisniowski, Gant, Алютех, Ryterna. Крім того, доступні паркани та комплексні огорожі. Пропонується також професійний монтаж конструкцій на приватних та промислових об’єктах у якості додаткової послуги. Отримати консультацію чи оформити замовлення можна у телефонному режимі: +380673488399, +380501604611.

 

ПИТАННЯ-ВІДПОВІДЬ

 

 На які промислові об’єкти можна встановити захисні ролети BR-100?

Рулонні системи можуть монтуватися на складах, у виробничих приміщення, цехах, автомийках, СТО. Моделі підходять для отворів розміром до 8000х7200 мм.

 

 Яке додаткове оснащення випускається для ролетів BR-100?

Для встановлення доступні фотоелементи, зчитувачі безконтактних карт, кодові замки, сигнальні лампи, датчики руху. Є також перфоровані вентиляційні профілі або скління для гнучного полотна. Автоматичне управління надається у стандартній комплектації.

 

 Який робочий ресурс гарантує завод Wisniowski?

Моделі BR-100 розраховані на не менше ніж 20000 циклів відкриття / закриття.

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ ОДЕСА ВИСТАВКОВИЙ САЛОН

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА ВІДКАТНІ ВОРОТА