сучасні вуличні двері на замовлення від виробника

Польський бренд, що швидко став відомим по всьому світові завдяки високій якості продукції та можливості обирати характеристики різних конструкцій, регулярно поповнює асортимент. Так у 2020-му році з’явилася серія вхідних дверей зі склом WISNIOWSKI NOVA. Стабільні та стійкі до різних видів деформації зовнішні конструкції виконані відповідно до високих європейських стандартів. 

Як й у інших випадках, виготовлення вхідних дверей серії NOVA відбувається з урахуванням індивідуальних вимог. Моделі відрізняються практичністю та продуманістю, що гарантують безпеку й комфорт.

як обрати дизайн дверей на замовлення по фото

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЬ

теплі наружні двері на замовлення - фото

ВХІДНІ ДВЕРІ ТЕПЛИЙ АЛЮМІНІЙ: ОСОБЛИВОСТІ НОВОЇ КОЛЕКЦІЇ

Сучасні системи повинні задовольняти як мінімум три критерії: бути безпечними, комфортними в управлінні та стильними. Особливо, якщо йдеться про приватний сектор, де вуличні двері в будинок є першим елементом, який зустрічає гостей та власників. До того ж, зовнішні конструкції мають виконувати роль захисного бар’єру від проникнення холодного повітря у приміщення. Серія WISNIOWSKI NOVA – це теплі двері для дому, оскільки вони створені з терморозривом. Це означає, що металеві частини внутрішнього боку стулки не стикаються із зовнішніми, й так виключається проникнення холоду у будинок.

Конструкція відноситься до товарів преміального сегменту, оскільки під час виробництва застосовуються тільки надійні дорогі матеріали, а також інноваційні технології. Теплий алюміній, який є основою зовнішніх дверей з терморозривом, одночасно є міцним та легким. Надійна конструкція створюється з листів сталі, а стулка отримує товщину 78 мм. Рама 77 мм виготовляється з чотирьохкамерних алюмінієвих профілів Aluprof. Встановлення у полотні щільного пінополіуретану гарантує високий рівень термо- та звукоізоляції, що добре для заміського будинку. У результаті використання особливих технологій та матеріалів високої якості стулка дверей з алюмінієвого профілю стійка до негативних впливів навколишнього середовища (корозія, перепади температур, ультрафіолет, механічна дія, атмосферні явища).

За своїми характеристиками моделі близькі до серії CREO: https://brama-market.lviv.ua/products/category/wisniowski-dveri-vhidni. Вхідні конструкції лінійки мають товщину стулки 77 мм та коефіцієнт теплоізоляції 0.8 Вт / м2.

ексклюзивні вуличні двері - гаражні ворота в єдиному стилі

сучасні ексклюзивні огорожі - паркани та вуличні ворота - двері з профілю

Найчастіше енергоефективні красиві двері для котеджу встановлюються у приватному секторі, оскільки у цьому випадку погодні умови безпосередньо впливають на полотно системи. Оформлення може відбуватися відповідно до бажання клієнтів. Дизайнерські рішення доступні у різних візерунках, кольорах з палітри RAL (матова структура), поверхні «під деревину» або декоративних покриттях. Додатково удосконалити безпеку конструкції можна за допомогою установки технічних пристроїв, наприклад, зчитувачів відбитків пальців, кодових клавіатур, пультів дистанційного керування.

Головними особливостями вхідної конструкції NOVA вважають високу термоізоляцію, шумозаглушення, стабільність та гарантію якості. Вуличні двері європейські відрізняються підвищеною надійністю, індивідуальністю та гнучкістю оснащення.

обираємо формат вуличних дверей від виробника

красиві теплі двері від виробника - якісні вуличні конструкції

Бренд неодноразово випускав на ринок енергоефективні конструкції, тому серед асортименту можна обрати оптимальне рішення для конкретної ситуації. Замовити виготовлення вхідних дверей, які вже представлені в каталозі "БРАМА МАРКЕТ Київ", можна за контактним номером: +380673488399, +380501604611. При відвідуванні виставкового салону за адресою: вулиця Кирилівська, 69 В клієнти отримають персональні знижки на продукцію.

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

 

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ

ОДЕСА ВИСТАВКОВИЙ САЛОН

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА

ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА