вуличні теплі двері для дому

Вхідні огорожі для заміського будинку чи квартири — це вдале поєднання надійної рами, міцного рухливого полотна, зносостійких петель та сучасного замка. Крім дизайнерської задумки та декоративного ефекту, вуличні двері — захист від злому та проникнення сторонніх осіб на приватну територію. Однак сучасні одно- двостулкові конструкції — це також відображення смаку власника будинку, бо вони підкреслюють статус господаря. Але ж, як обрати теплі вхідні двері, на що варто звернути увагу при купівлі? Давайте дізнаємось зараз!

вуличні ворота з утепленням - дніпро

двері від виробника - фото, дизайн

ВАЖЛИВІ АСПЕКТИ ВИБОРУ ВУЛИЧНИХ РОЗПАШНИХ СИСТЕМ: ЯК ПРИДБАТИ ЯКІСНІ КОНСТРУКЦІЇ ДЛЯ ЗАХИСТУ БУДИНКУ?

Спершу треба дізнатись про переваги матеріалів, з яких виготовляються сучасні двері. Так, наприклад, конструкції з високими теплоізоляційними показниками виробляються з алюмінієвих профілів. Крім того, бажано, щоб магнітний поріг був обладнаний термо-розширенням, завдяки чому виключається поява вологості, протягів та різких температурних перепадів на рівні підлоги. Найбільш популярні та розповсюджені двері з терморозривом виготовляють такі бренди, як Wisniowski та Ryterna. Обрати дизайн конструкцій та переглянути каталоги можна, перейшовши за посиланням:

https://brama-market.lviv.ua/products/category/dveri.

Важливо також звернути увагу на товщину рухливого полотна. Від цього параметру залежить збереження тепла, довговічність всієї системи та її зносостійкість.

Наприклад, моделі, які мають стулку товщиною менше ніж 45 мм варто обирати для будівель, де не має потреби в опаленні, тобто для приміщень хозблоку чи об'єктів, де зберігається садовий інвентар. Для приватного котеджу рекомендуємо переглянути моделі CREO від виробника Wisniowski, які відрізняються стулкою завтовшки 77 мм. Польська огороджувальна конструкція виготовляється з чотирьохкамерних алюмінієвих профілів, які утеплені екологічним пінополіуретаном. Крім того, сучасні двері зі сталі будуть дуже яскраво виглядати, якщо обладнати стулку декоративними вставками, матовим чи глянцевим склопакетом в енергоефективній рамці.

автоматичні теплі двері з профілю - дизайн по фото, монтаж, гарантія

утеплені вуличні двері на замовлення - фото, виготовлення під розмір

При купівлі вуличних конструкцій важливо звернути увагу:

  • У зовнішніх дверей повинно бути декілька замків — сувальдний і циліндровий, крім того, присутня надійна анкерна система.
  • Вулична конструкція з чіткою геометричною формою, без будь-яких деформацій.
  • Рама рухливого полотна повинна надійно фіксуватися за допомогою штирів або анкерних болтів з цинковим покриттям.
  • Якісні двері виготовляються зі спеціальним ущільнювачем, завдяки чому досягається тепло- та шумоізоляція.
  • Поверхневе покриття має бути дуже зносостійким. Можуть використовуватись антивандальні порошкові фарби, ламінат, шпон та ін.

Якщо ви бажаєте купити сучасні теплі двері з монтажем та гарантією, то звертайтесь до фахівців компанії «БРАМА МАРКЕТ Львів». Завітайте також до офіційного салону, який знаходиться за адресою: вул. Городоцька, 286-Б.

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

 

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ

ОДЕСА ВИСТАВКОВИЙ САЛОН

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА

ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА