автоматический шлагбаум - установка подъемного оборудования

У наш час компанії потребують поліпшений захист території. Також необхідно постійно, навіть у нічний час, контролювати доступ транспорту на приватну територію. Оскільки дії зловмисники можуть нести більше шкоди, ніж звичайне хуліганство. Тому рекомендуємо встановити швидкісний шлагбаум, який зробить цей процес більш надійним та продуктивним. Зараз на ринку представлені моделі як з Китаю, так і з Європи. Особливо великим попитом користується продукція італійських брендів. Наприклад, популярні виробники NICE та CAME, якість яких перевірена часом. Вони надають тривалий гарантійний період та виготовляють дійсно надійні пристрої. Однак, самостійно вибрати конструкцію буде досить складно. Справа не тільки в широкому асортименті, а й в умовах підприємства, інтенсивності експлуатації. Навіть продукція конкурентно високої якості може зламатися, якщо її неправильно використовувати. Тому давайте розглянемо, який електричний шлагбаум найкраще підходить для приватних об'єктів.

avtomaticheskiy shlagbaum-ustanovka pod'emnogo oborudovaniya

Читайте також:

автоматичні шлагбауми на замовлення з Італії - ціна, якість, монтаж

ОБИРАЄМО СУЧАСНИЙ ТА НАДІЙНИЙ ЕЛЕКТРИЧНИЙ ШЛАГБАУМ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВА: РОЗГЛЯНЕМО КОМПЛЕКТАЦІЮ ТА ХАРАКТЕРИСТИКИ МОДЕЛІ NICE WIL

Дана модель може мати довжину стріли до 6 метрів. Кількість циклів на добу до 100, а швидкість відкриття – 5 секунд. Напруга становить 230 В, а потужність – 360. Дана модель є функціональною та поєднує в собі багато важливих якостей, які зараз затребувані. Пропонується самостійно вибрати час паузи при закритті та відкритті отвору. Також швидкість руху стріли може регулюватися. Можливо підключити додаткові пристрої, щоб підвищити рівень безпеки. Правильний баланс пристрою здійснюється завдяки пружині лінійного регулювання. Монтаж стріли може бути як з правого, так і з лівого боку. Також важливі такі характеристики: крутний момент 140 Нм, інтенсивність 80% та необхідне електроживлення – 24 В. Купити шлагбаум NICE можна в базовій комплектації: гумові накладки, стійка шлагбаума, вбудований двоканальний приймач та кругла стріла. Додаткові корисні опції: підставка, сигнальна лампа 230 В, двоканальний пульт дистанційного керування.

italyanskoe propusknoe oborudovanie-kupit shlagbaum

ЗАВІТАЙТЕ ДО НАШИХ ВИСТАВКОВИХ САЛОНІВ

КИЇВ ДНІПРО - ХАРКІВ ЛЬВІВ ІВАНО-ФРАНКІВСЬК - ОДЕСА

 

ustanovka propusknogo oborudovaniya-shlagbaum iz italii

ВИБИРАЄМО ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ШЛАГБАУМ НА ПУЛЬТІ З ІТАЛІЇ: МОДЕЛЬ ВИРОБНИЦТВА CAME G6500

Ця модель підходить не тільки для промислових зон, а й для приватних об'єктів. Призначена для територій, де здійснюється висока інтенсивність руху. До того ж, пристрій є швидкісним. Матеріал корпусу буде виготовлений з нержавіючої або анодованої стали. Виріб захищено від окислення та утворення корозії. Довжина стріли може становити до 6,5 метрів. Інтенсивність експлуатації 100%, а швидкість відкриття – 5 секунд. Напруга становить 230 В, а потужність – 400. Монтаж шлагбаума повинен здійснюватися виключно сертифікованими фахівцями. У базову комплектацію входять: кругла рейка, комплект наклейок, стійка шлагбаума з панеллю управління, пружина балансування. Також є можливість підключення сигнальної лампи, пульта дистанційного керування та багато іншого. Більше інформації про модель тут: https://brama-market.lviv.ua/products/came-g6500

avtomaticheskiy shlagbaum na pulte-ustanovka propusknogo oborudovaniya

АВТОМАТИЧНІ ШЛАГБАУМИ З ЄВРОПИ - ЗАМОВИТИ СУЧАСНЕ ПРОПУСКНЕ ОБЛАДНАННЯ З МОНТАЖЕМ

 

ustanovka propusknogo oborudovaniya-v gorodah kiev, harkov, odessa, lvov

ДЕ ЗАМОВИТИ ШЛАГБАУМИ З ДИСТАНЦІЙНИМ УПРАВЛІННЯМ З ЄВРОПИ: ПРОПОНУЄМО ОРИГІНАЛЬНІ СЕРТИФІКОВАНІ ВИРОБИ

Не знаєте, який пристрій вибрати для вашого підприємства? Економте час, звернувшись за консультацією в нашу мережу салонів. Фахівці допоможуть вибрати модель, яка буде відповідати вашим умовам. Для цього відвідайте салон «БРАМА МАРКЕТ Львів», який розташований на вул. Городоцька, 286 Б. Також в інших містах присутні філії нашої торгово-виробничої мережі. Менеджер може запропонувати на шлагбаум знижку та організувати професійний монтаж. Щоб уточнити інформацію або задати свої питання телефонуйте: +38 (067) 112-18-69, +38 (050) 356-21-14.

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ ОДЕСА ВИСТАВКОВИЙ САЛОН

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА ВІДКАТНІ ВОРОТА