цена двери для дома - красивые уличные двери с доводчиком - магнитным порогом - терморасширением

У наш час клімат стає все більш непередбачуваним. За один зимовий місяць стовпчик термометра може показати як плюсову, так і рекордно низьку температуру повітря. Тому краще думати наперед та підготуватися до заморозків заздалегідь. Завдяки сучасним технологіям, навіть двері алюмінієві зі склом зможуть забезпечити в будинку тепло та комфорт. При цьому, ці системи виготовляються в широкому асортименті й кожен зможе вибрати модель, що відповідає його очікуванням. Особливо це стосується європейських виробництв. На даний момент вони дотримуються найвищих стандартів, а також піддають свою продукцію спеціальним випробуванням. Тільки після висновку експертів виріб отримує сертифікат. Крім професійного обладнання, застосовують сучасні проекти та сировину високої якості. Завдяки цьому, підсумкова конструкція відноситься до категорії товарів «преміум». Польський виробник Wisniowski виготовляє ексклюзивні вхідні двері, яким немає аналогів. Пропонуємо дізнатися, в чому полягає особливість.

tsena dveri dlya doma-krasivyie ulichnyie dveri s dovodchikom-magnitnyim porogom-termorasshireniem

Читайте також:

двері - тплі двері для дому - замовити з монтажем та гарантією - фото

СТИЛЬНІ УТЕПЛЕНІ ДВЕРІ ДО ПРИВАТНОГО БУДИНКУ: ХАРАКТЕРИСТИКИ НОВИНКИ 2020 РОКУ – ЗОВНІШНІ СИСТЕМИ NOVA WISNIOWSKI

У цій лінійці стулка має товщину 78 мм. Алюмінієва коробка складається з трикамерних профілів з терморозривом глибиною 77 мм. Сталеве полотно має наповнення з екструдованої піни. Поріг в базовій комплектації пластиковий, але може бути алюмінієвим. Використовується напівавтоматичний замок з трьома точками замикання. У стандарті поставляються дверні ручки з нержавіючої сталі на довгастої накладки, але є можливість вибрати іншу модель та відтінок, як додаткову опцію. Зовнішні вуличні двері NOVA мають стандартний циліндр з нержавіючої сталі з 3 ключами (чорний колір опціонально). Також в базовій комплектації присутні 6 протизнімних штирів. Спеціальні ущільнювачі розташовані по всьому периметру та в коробці конструкції. Як в самій стулці, так і в фрамузі, використовують двокамерний безпечний склопакет з теплими чорними рамами. Максимальний типовий розмір виробу - 1180Х2095 мм. Рівень теплоізоляції становить UD від 0,94 Вт/м²К, а шумоізоляції – Rw 33 dB. Додаткові опції: прихований в дверях доводчик та надійна система контролю доступу. Колекція відповідає стандарту PN-EN ISO 717-1:2013.

 

sovremennyie ulichnyie dveri-teplyiy alyuminiy-raspashnyie konstruktsii dlya doma

 

ЗАВІТАЙТЕ ДО НАШИХ ВИСТАВКОВИХ САЛОНІВ

КИЇВ ДНІПРО - ХАРКІВ ЛЬВІВ ІВАНО-ФРАНКІВСЬК - ОДЕСА

proizvodstvo ulichnyih dverey-vorot-ograzhdeniy-izgotovlenie pod zakaz

СУЧАСНІ ДВЕРІ З ЄВРОПИ ВІД БРЕНДУ WISNIOWSKI: СЕРІЯ ЗОВНІШНІХ СИСТЕМ CREO – ХАРАКТЕРИСТИКИ ТА ПЕРЕВАГИ

У цій лінійці використовується алюмінієва стулка з двосторонньою накладною панеллю. Товщина її становить 77 мм. У конструкції застосовуються чотирикамерні профілі з терморозривом. У стандарті використовується автоматичний триточковий замок, але можна обладнати виріб електромагнітної версією. Дверні ручки виконані з нержавіючої сталі, а на вибір надані 7 видів. Декоративні елементи теж створюються з нержавіючої сталі. Однак, за бажанням можуть мати матову структуру, інший колір та подібне. CREO – це дорогі вхідні двері, але вони піддавалися тестуванню та відповідають найвищим стандартам якості. Дана вхідна група має поріг з термо розширенням 80 мм. У моделях з склінням та фрамугою використовують спеціальне безпечне скло з теплою рамою – 77 мм, U = 0,6 Bt/m²K. У стандарті поставляється протизламний циліндр з 5 ключами. Перед тим, як зробити замовлення, ви можете подивитися наші фотозвіти: https://brama-market.lviv.ua/photoalbums

 

ulichnyie teplyie dveri pod zakaz-izgotovlenie vhodnyih konstruktsiy za 14 dney

АЛЮМІНІЄВІ ДВЕРІ ДЛЯ ЗАМІСЬКОГО БУДИНКУ - ВИРОБНИЦТВО ПОЛЬЩА - WISNIOWSKI

 

dizajn-dveri-naruzhnoj-v-chastnyj-dom-vkhodnye-alyuminievye-konstruktsii-so-steklom

АЛЮМІНІЄВІ ДВЕРІ З ТЕРМОРОЗРИВОМ: ДЕ ЗНАЙТИ ОРИГІНАЛЬНУ ЗОВНІШНЮ СИСТЕМУ З ПОЛЬЩІ?

Зараз представлено великий асортимент якісних та довговічних моделей. Не знаючи всіх нюансів, розібратися самостійно буде важко. Тому рекомендуємо звернутися до фахівців, щоб прискорити цей процес. Станьте гостем в шоу-румі «БРАМА МАРКЕТ Івано-Франківськ». Ми офіційні партнери кращих європейських виробників вхідних дверей. Тому можемо зробити знижку на оригінальну сертифіковану продукцію. Також при необхідності наші менеджери організують професійний монтаж конструкції. Приїжджайте до нас в офіс за адресою: вулиця С. Височана, 16В. За додатковою інформацією звертайтеся на гарячу лінію: +38 (067) 112-18-69, +38 (050) 356-21-14.

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ ОДЕСА ВИСТАВКОВИЙ САЛОН

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА ВІДКАТНІ ВОРОТА