вуличні відкатні ворота - автоматика від італійського виробника - фотоЩо може бути важливіше, ніж захист будинку або приватного об'єкту? Наприклад, промислового підприємства або державної установи. Багато хто припускаються помилки, коли приділяють належну увагу тільки вуличним воротам. Насправді, вони можуть функціонувати не правильно, деформуватися та швидше зноситися, якщо встановити невідповідний електричний привід. Це не дивно, оскільки в такому асортименті легко загубитися. Італійська автоматика для воріт Roger Technology – це сучасні довговічні пристрої, які мають великий модельний ряд. Ці вироби створюються для в'їзних воріт як побутового, так і промислового призначення. Підібрати надійний привід можна для розпашних, підйомних, відкатних та підйомно-поворотних систем. Сама автоматика має багато аксесуарів, що спрощують експлуатацію. Однак, існують нюанси, які слід знати перед здійсненням покупки. По-перше, вибирати потрібно модель, яка буде відповідати вашій вуличній системі. По-друге, монтаж воріт з електроприводом проводять тільки фахівці.

сучасні відкатні ворота - як обрати вуличну конструкцію

Читайте також:

автоматика від виробника - фото, монтаж з гарантією

ceny-na-izgotovlenie-vorot-v-gorode-kiev-harkov-odessa-dnepr-lviv-Ivano-frankivsk

АВТОМАТИКА ДЛЯ В’ЇЗНИХ ВОРІТ – ПРИМХА ЧИ НЕОБХІДНІСТЬ: НАВІЩО ПОТРІБЕН ЦЕЙ ПРИСТРІЙ 

Існує думка, що електричний привід потрібен тільки для особистого комфорту. Звичайно, його наявність особливо помітна, коли на вулиці гроза або заметіль. В такому випадку ворота можна відкрити за допомогою дистанційного керування. При цьому, немає необхідності залишати транспортний засіб. Однак, переваги оснащення воріт автоматикою на цьому не закінчуються.

kupit-avtomaticheskie-vorota-otkatnye-iz-stali-v-gorode-kharkov-ustanovka-i-izgotovlenie

Привід, який вибраний і встановлений правильно, допомагає продовжити термін експлуатації вуличної конструкції. Він допомагає розподілити та вирівняти навантаження на стулки. Також виключається таке поняття, як «людський чинник». Це коли виріб перестає коректно функціонувати або не працює взагалі через помилку, яку в процесі використання допустив користувач.

Пристрої для всіх типів систем, наприклад, автоматика для розсувних воріт, призначені для промислових будівель – це спосіб прискорити робочі процеси підприємства. Адже спрощується процес контролю доступу транспорту на територію приватного об'єкта.

avtomaticheskie-vorota-razdvizhnye-iz-profnastila-v-gorode-dnepr-ustanovka-i-izgotovlenie

РОЗГЛЯНЕМО 5 ПРИЧИН, ЧОМУ СЛІД КУПИТИ АВТОМАТИКУ НА ВОРОТА ВИРОБНИЦТВА ROGER TECHNOLOGY

Ці вироби виготовляються за допомогою сучасних технологій, завдяки чому мають відмінні характеристики. Застосовуються надійні матеріали, завдяки чому підсумковий продукт стає довговічним. Будь-яка автоматика Roger Technology відповідає європейським стандартам якості.

Основними критеріями при виборі моделі приводу є маса конструкції та інтенсивність її використання. Електричні приводи цього виробництва дозволяють автоматизувати побутові та промислові відкатні ворота масою до 2,2 тонн. При цьому, зберігаючи стабільну роботу при будь-яких умовах. 

Компанія Roger Technology має власні запатентовані технології. В асортименті присутні безшумні пристрої, що забезпечують плавне пересування навіть великих в'їзних конструкцій.

уличные ворота из металлического листа - изготовление под заказ

Автоматика надійно захищена від попадання всередину пилу, вологи та інших шкідників. Використовуються передові способи захисту від впливу електричних та магнітних перешкод.

Також присутній широкий вибір аксесуарів для електричного приводу. Вони здатні продовжити його роботу, зробити використання більш комфортним та багато іншого. Спеціальні антени забезпечують стабільний прийом сигналу до 150 метрів.

avtomaticheskie-vorota-razdvizhnye-iz-profnastila-v-gorode-dnepr-ustanovka-i-izgotovlenie

вуличні відкатні ворота на замовлення - фото красивих систем

ЯК МОЖНА ЗАМОВИТИ КОМПЛЕКТ АВТОМАТИКИ ДЛЯ ВОРІТ ВІД БРЕНДУ ROGER TECHNOLOGY?

Хочете вибрати електричний привід, який буде відповідати вашим індивідуальним вимогам? Самостійно це не так просто зробити. А ось за допомогою консультанта цей процес пройде не тільки швидше, але й більш продуктивно. У торгово-виробничій мережі «БРАМА МАРКЕТ Львів» представлений великий вибір автоматики від компанії Roger Technology. Всі вироби безпечні та сертифіковані, адже ми офіційні партнери бренду. Також наші фахівці можуть запропонувати гостям офісу, розташованого на вул. Городоцька, 286 Б, приємну знижку. Швидкий монтаж організуємо при необхідності. Для того, щоб записатися в шоу-рум на консультацію, телефонуйте: +38 (050) 356-21-14, +38 (067) 112-18-69.

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ ОДЕСА ВИСТАВКОВИЙ САЛОН

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА ВІДКАТНІ ВОРОТА