шлагбаум CAME

Шлагбауми вже давно стали звичним атрибутом міської інфраструктури. Коли постає питання обмеження в'їзду у двір житлового будинку сторонніх автомобілів – саме вони є кращим рішенням. Використовуючи автоматичні шлагбауми, ціни на які в «БРАМА МАРКЕТ» є доступними, легко контролювати доступ на територію. Особливо це актуально у великих містах, де для того щоб поставити автомобіль у власному дворі, доводиться неабияк покрутитися.

Сьогодні ми розкажемо, яке електронне пропускне обладнання варто встановити на території багатоквартирного будинку.

автоматичний шлагбаум на замовлення з європи - фото

Читайте додатково статті:

kupit nedorogo shalgbaum-ustanovka v gorodah Kiev, Odessa, Harkov, Dnepr

shlagbaum iz Italii-kupit nedorogo avtomaticheskiy shlagbaum

ЯКІ Є ВИДИ ТА ЯК КУПИТИ ШЛАГБАУМ?

Якщо виникає потреба обмежити в'їзд у двір житлового багатоповерхового будинку, саме пропускне обладнання є кращим варіантом. Системи передбачають високу практичність, оперативність, а також простоту монтажу й подальшої експлуатації. 

В нашій компанії можна замовити електричний шлагбаум, моделі високої функціональності, довговічності та зручні, оформлені в сучасному дизайні. Їх характеристики різняться за такими параметрами як тип приводу (гідравлічний або електромеханічний) та швидкість роботи. Зокрема, пропускне обладнання з гідравлічним типом приводу не виходить з ладу навіть при сильному морозі, оскільки для роботи використовуються спеціальні морозостійкі речовини.

kupit nedorogo shalgbaum-ustanovka v gorodah Kiev, Odessa, Harkov, Dnepr

Шлагбауми з автоматичним типом управління працюють від електромережі, та управляються за допомогою радіоканалу, клавіатури, кнопки чи проксі-карти. За бажанням замовника, можна підключити функцію управління з мобільного телефону. Якщо з яких-небудь причин подача електроенергії припиняється, автоматичними шлагбаумами можна керувати вручну. Інші переваги обладнання: 

  • відкритий доступ лише для тих, хто має ключ (таким чином проїзд стороннього транспорту виключається);
  • можливість програмування під потреби і зручність власників (тривалість підняття стріли, її зависання у відкритому положенні та інші параметри);
  • простота і довговічність;
  • замовити шлагбауми можливо за адекватною ціною.

З огляду на ці якості, не важко припустити, що такі системи, як в Києві, так і по всій Україні, вже незабаром матимуть масове розповсюдження. Більш докладно про те, як придбати пристрої https://brama-market.lviv.ua/products/category/shlagbaum-avtomatichni-faac-came-nice-an-motors та скільки коштує їх установка, дізнайтесь у наших фахівців.  

zakazat shlagbaum-goroda-kiev, odessa, lvov, dnepr

avtomaticheskiy shlagbaum iz Evropyi-ustanovka v techenie 14 dney

НА ЩО ЗВЕРНУТИ УВАГУ, ОБИРАЮЧИ ШЛАГБАУМ CAME?

Серед різноманіття моделей і конфігурацій на вітчизняному ринку, найбільшої уваги заслуговує італійське обладнання. 

Найперше, що треба зробити, обираючи шлагбаум – визначитися з функціями, які він має виконувати. Покупка пристроїв високої інтенсивності виправдана лише в тому випадку, коли потрібен контроль проїзду з великим потоком руху. Якщо парковка невелика – цілком підійде модель з показником інтенсивності менше 80 відсотків. Для проїздів з низькою пропускною потребою підійдуть моделі з показником 50%.

Що стосується варіанту управління, його потрібно підбирати виходячи з того, чи передбачається наявність вахтера в будинку та чи можливий варіант самостійного відкривання. Шлагбаум може бути оснащений світлодіодними лампами, сигналом, підсвічуванням та іншими елементами, що підвищують його експлуатаційні властивості. 

заказать шлагбаум - города - киев, одесса, львов, днепр

ШЛАГБАУМ CAME: ТОП-5 ПОПУЛЯРНИХ МОДЕЛЕЙ

Якщо взяти зовнішнє облаштування і дизайн, то всі механізми приблизно однакові. Єдина фізична відмінність – довжина стріли, яка може бути від 2.5 до 7.6 метрів. Серед найбільш популярних конфігурацій: одна з найпопулярніших серій шлагбаумів – FAAC 640 – має довжину стріли до 7 метрів, що особливо вигідно для великих проїздів двору. Робота моделі базується на електрогідравлічному принципі, що забезпечує безпечну експлуатацію і практично повну безшумність. Електронний сповільнювач механізму гарантує точну відкалібровану зупинку стріли. При необхідності спеціальним датчиком включається система повітряного охолодження.

автоматический шлагбаум из Европы-установка в течение 14 дней

Для регулювання найбільш інтенсивних транспортних потоків, придивіться до пристрою G12000 зі стрілою 12 метрів круглої форми. Висока швидкість підняття планки забезпечить ефективну пропускну здатність, одночасно, організує контроль проїзду. Елементами комплектації є фотоелементи і сигнальна лампа.

Не меншу популярність, завдяки низькій ціні, мають шлагбауми Barrier 5000 виробництва DOORHAN, головними особливостями яких є:

  • міцна, тим не менш, легка алюмінієва стріла (довжиною 5 метрів) з гумовими накладками та світло відбиваючими наклейками;
  • висока інтенсивність використання – 70%;
  • можливість ручного відкривання/закривання в разі відсутності електроживлення.

пропускное оборудование - шлагбаум под заказ - киев

Ну, і куди ж без Китаю, продукції AN Motors, який як ніяка інша країна вміє запропонувати конкурентні ціни, а найпопулярніша модель виробника – шлагбаум ABS6000. Модель працює в температурному діапазоні -20 до +50 градусів, може мати стрілу від 3 до 6 метрів, відкривається всього за 6 секунд. Додатково передбачає встановлення режимів «світлофор» та «автоматичне закриття». Несанкціонованому відкриттю запобігає редуктор з самостійним блокуванням. 

В асортименті «БРАМА МАРКЕТ» також доступне обладнання брендів Nice, BFT, Faac, де також є варіанти https://brama-market.lviv.ua/products/category/shlagbaum-avtomatichni-faac-came-nice-an-motors для установки в дворі багатоповерхового дому.

установка шлагбаума у дворі

ЯК ЗАМОВИТИ УСТАНОВКУ ШЛАГБАУМА У ДВОРІ?

Ви можете подзвонити та купити товар віддалено, або ж приїхати в офіс «БРАМА МАРКЕТ Івано-Франківськ», де продукція доступна для огляду, і де на неї для вас буде зроблена знижка. 

Уточнити вартість шлагбаума та інші питання можна у менеджерів. Ми доставляємо пропускне обладнання не лише на Заході, але й по всій території України! 

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ ОДЕСА ВИСТАВКОВИЙ САЛОН

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА ВІДКАТНІ ВОРОТА