ролетні гаражні ворота з Польщі

Захист паркувального приміщення є основною функцією систем, що встановлюються у проїзді. Наразі випускається широкий асортимент гаражних воріт з різними конструктивними рішеннями. Одним з актуальних варіантів є ролети, які підіймаються вгору та не займають додаткового місця завдяки виключно вертикальній дії. Рулонні ворота для гаража мають низку переваг, серед яких безумовна компактність, функціональність, невисока вартість, проста конструкція та ефективність захисту приміщення від зловмисників. Встановлюють ролетні моделі зазвичай в умовах нестачі вільного місця.

сучасні ролети від виробника - замовити з монтажем

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЬ

автоматичні ворота на замовлення ролового типу - виготовлення

ОСОБЛИВОСТІ РУЛОННИХ АВТОМАТИЧНИХ ВОРІТ BR-77 ВІД WISNIOWSKI

Гаражні системи від польського виробника у стандартному комплекті обладнуються електроприводом. Це означає, що ролетні ворота здатні ефективно функціонувати в умовах непогоди, й власнику навіть не доведеться виходити з машини, щоб відкрити проїзд. Полотно конструкції виконується з алюмінієвих профілів, утеплених пінополіуретаном. Направляючі розташовуються по боках проїзду, а бокс з валом, куди намотується стулка при підйомі, знаходиться зверху. Оскільки простір під стелею не використовується, ролети в гараж, які піднімаються вгору, підходять для приміщень з інженерними комунікаціями. У разі аварійної ситуації доступне аварійне відкривання системи за допомогою встановленої рукоятки. Полотно конструкції може оснащуватися скляним або вентиляційним профілем за необхідності.

Гаражні ролети демонструють не дуже високий рівень термоізоляції, тому підходять для неопалюваних приміщень. Для зберігання тепла варто вибрати модель з сендвіч-панелі від Wisniowski. Перевірені часом секційні лінійки PRIME, UNIPRO та UNITERM: https://brama-market.lviv.ua/products/category/wisniowski-vorota-garazhni/ пропонують високий показник термоізоляції та можуть мати найрізноманітніші дизайни. Додатково полотно може оснащуватися декоративними елементами.

дизайн автоматичних воріт ролетного типу - фото

красиві ролетні ворота з Європи - монтаж та якість

Ролетні ворота в гараж, ціна яких формується індивідуально з урахуванням розмірів проїзду та побажань клієнта, вважаються універсальним рішенням. Конструкція передбачає легке відкривання полотна. У нижній частині стулки розташовується гумовий ущільнювач, який запобігає потраплянню протягу у приміщення. Ролові системи можуть встановлюватися як над проїздом, так й у ньому. На нижній кромці встановлені фотоелементи та оптичні датчики, які забезпечують додаткову безпеку. Для оформлення виробник пропонує декілька стандартних кольорів, серед яких блакитний, антрацитно-сірий, сепія, транспортний білий, рубіново-червоний, зелений мох та інші цікаві варіанти. Широка гама відтінків дозволяє підібрати рішення, яке чудово впишеться у навколишнє середовище. Також доступні кольори, що імітують натуральне дерево.

ролетні ворота під деревину - монтаж

ролетні ворота з автоматикою - гарантія якості

ГАРАЖНІ РОЛЕТНІ ВОРОТА НА ЗАМОВЛЕННЯ: ДЕ МОЖНА ПРИДБАТИ

Виготовлення воріт відбувається відповідно до індивідуального проекту, тому перед початком проводяться заміри гаражного отвору. Ця послуга безкоштовна. Торгівельно-виробнича компанія «БРАМА МАРКЕТ Київ» пропонує широке розмаїття товарів, у тому числі, ролетів з різними параметрами. Уся продукція польського заводу Wisniowski демонструє високу практичність та довговічність. Купити ролети на гараж зі знижкою можна у виставковому офісі на вул. Кирилівська, 69 В. Інформація доступна за контактними номерами: +380673488399 та +380501604611. Спеціалізовані рулонні моделі використовуються також у цехах, майстернях, складах та паркінгах. Деякі системи можуть сягати величезних параметрів, наприклад, 9000х12000 мм. Крім продажу гаражних систем пропонується додаткова послуга встановлення воріт від виробника та подальше обслуговування.

 

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

 

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ

ОДЕСА ВИСТАВКОВИЙ САЛОН

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА

ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА