промислові секційні ворота на склад - виготовлення на замовлення.

Будівельний напрямок не стоїть на місці та активно розвивається. Завдяки цьому підібрати виріб можливо під найспецифічніші умови. У тому числі, для приватних та комерційних підприємств, виробничих зон тощо. Виготовлення промислових воріт – це повноцінна галузь, яка має свої підкатегорії, «підводне каміння» та особливості. І окрему увагу в цьому напрямку слід приділити протипожежним конструкціям. Від побутових та стандартних промислових моделей вони мають колосальну відмінність. Їх встановлюють на підприємствах із підвищеними вимогами до безпеки. Тим не менш, навіть за такої вузької спрямованості, сфера їх застосування досить велика. Завдяки такому попиту сьогодні пропонується великий асортимент даних конструкцій. Вогнестійкі промислові ворота можна замовити від різних європейських заводів. Але найбільше позитивних відгуків отримують моделі від чеської компанії DoorHan. Тому пропонуємо з'ясувати у чому полягають переваги та особливості найпопулярнішої серії.

ціна на промислові ворота - виробництво в'їзних систем

скільки коштують промислові ворота - київ, дніпро, харків

ВІДКАТНІ ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА З СЕНДВІЧ-ПАНЕЛЕЙ: ОБЛАСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ВОГНЕСТІЙКОЇ КОНСТРУКЦІЇ

Відмінна риса моделей цього типу – можливість експлуатації за специфічних умов. Вони створені так, щоб зберігати свої властивості при екстримальних ситуаціях. У разі виникнення спалаху спеціальна конструкція поділяє приміщення на секції, запобігає розповсюдженню полум'я та зберігає простір, щоб забезпечити евакуацію працівників. Також з її допомогою можна уникнути виникнення екстремальних температур та поширення токсичного диму. Таким чином, виграючи час, доки прибуде пожежна служба.

Проте, існує думка, що ворота в цех вогнестійкі використовують тільки комерційні та промислові підприємства. Але насправді сфера їх застосування дуже велика. Такі вироби встановлюють на територіях різних установ, об'єктах державного значення тощо. Автоматичні системи бувають відкатні, розпашні, підйомні та рулонні. Вибирають з урахуванням типу будівлі, розміру отвору, а також інших характеристик. Хорошим рішенням буде оснастити систему додатковим проходом для персоналу, аби полегшити їм доступ. Монтаж повинен здійснюватися тільки досвідченими фахівцями, оскільки виріб має свою специфіку.

ворота секційні на склад - ангарні ворота підйомного типу

секційні промислові ворота на підприємство - київ, львів, харків, одеса.

ВИГОТОВЛЕННЯ ВОРІТ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ: ОСОБЛИВОСТІ МОДЕЛІ ВІД ЧЕСЬКОГО ВИРОБНИКА DOORHAN

Перед вами компанія, яка вже встигла з найкращого боку зарекомендувати себе на будівельному ринку. Бренд DoorHan пропонує різні вироби, які зроблять промислові зони безпечними. Однак, у його лінійці особливої уваги заслуговують в'їзні системи вогнестійкі, а саме: колекції EI60 та EI90. Вони схожі між собою, однак мають низку відмінностей. Вироби підходять для перекриття великих отворів, а їх наповнювачем є спеціальна мінеральна вата. Також у цій конструкції на полотно системи в отвір встановлюються спеціальні профілі і стрічка, що терморозширюється, яка при зростанні температури збільшується в обсязі і герметизує проріз. Відмінна риса цих моделей полягає в тому, що вони підійдуть для монтажу в житловому секторі, а також торгових центрах. Колекції проходили випробування та мають сертифікати відповідності європейським стандартам якості. Мають гарний рівень теплоізоляції і шумоізоляції. Пропонується багато варіантів монтажу системи. Автоматичні ворота на заводі мають варіанти дизайну. Можливе як одностулкове, так і двостулкове виготовлення. Більше виробів DoorHan можна знайти тут: https://brama-market.lviv.ua/products/category/doorhan-vorota-promyslovi

promyslovi sektsiyni vorota na sklad - vyhotovlennya na zamovlennya

промислові вогнестійкі секційні ворота відкатного типу

СУЧАСНІ ПРОТИПОЖЕЖНІ ВОРОТА ДЛЯ СКЛАДУ: ДЕ МОЖЛИВО ЗАМОВИТИ КОНСТРУКЦІЮ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА?

Вам потрібна спеціальна система для підприємства? У деяких випадках вулична конструкція обов'язково має бути пожежостійкою. Це неухильне правило безпеки більшості промислових об'єктів. Тому класичні конструкції із сендвіч-панелей – не найкращий варіант. В той же час, сучасний ринок пропонує широкий асортимент вогнестійких конструкцій. Якщо вам потрібна консультація, то зверніться до торгово-виробничої мережі «БРАМА МАРКЕТ Львів». Наші досвідчені менеджери допоможуть вам знайти саме те, що потрібно. Крім того, ми є офіційними партнерами провідних європейських брендів, таких як DoorHan, Wisniowski, Hormann. Тож у нас можна придбати вироби за демократичними цінами. А гості шоу-руму, що знаходиться на вул. Городоцька, 286, Б можуть отримати персональну знижку. Монтаж та індивідуальне виготовлення обговорюються додатково. Отримати безкоштовну технічну консультацію від менеджера, а також розрахунок вартості виробу можна за номерами:+38 (067) 112-18-69 або +38 (050) 356-21-14.

 

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА

ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА