автоматичні гаражні ворота від виробника - європа

Гаражна система необхідна, щоб захистити автомобіль від негативних погодних умов та дій зловмисників. Ті, хто проживає в приватному секторі, часто забувають, що щоб захистити автомобіль, його недостатньо просто ставити під навісом. Оскільки негативні погодні умови – це не лише холод, дощ та ультрафіолетове випромінювання. Виготовлення гаражних воріт необхідно, щоб перебуваючи у приміщенні автомобіль був захищений від граду, урагану та сильних морозів. Це стало типовим для нашої континентальної кліматичної зони. Але при цьому є ще одна ключова особливість – підйомна система також повинна бути надійною, захищеною від багатьох факторів. Виробники СНД та Європи пропонують багато різних варіантів, щоб власник був впевнений у міцності та довговічності моделі. Справа не тільки в різноманітності варіантів, а й у типах відкриття стулки. Сучасні ворота на гараж можуть бути класичними секційними, підйомно-поворотними та ролетними. Давайте дізнаємось, чим вони відрізняються.

підйомні секційні ворота на гараж - монтаж, виробництво

гаражні ворота з монтажем - фото, ціни

Корисна інформація:

сучасні гаражні ворота європейської якості - фото

ексклюзивні гаражні ворота - дизайн воріт по фото

УТЕПЛЕНІ ВОРОТА ДЛЯ ГАРАЖА З СЕНДВІЧ-ПАНЕЛЕЙ ПІДЙОМНО-ПОВОРОТНІ ЧИ РУЛОННІ: ЯКИЙ ВАРІНТ НАСПРАВДІ НАЙКРАЩИЙ?

Така різноманітність виробів може заплутати людину, яка стикається з поставленим завданням вперше. Тому рекомендуємо звернутися до фахівців або з'ясувати всі необхідні моменти самостійно. Типи конструкції є різні, кожен має як переваги, так і недоліки. Пропонуємо розглянути особливості представлених виробів.

Купити гаражні ворота із сендвіч-панелей сьогодні можна у широкому асортименті. Ця модель одна з найбільш затребуваних. У нашому салоні вона представлена ​​у таких брендів як Wisniowski, Ryterna, Hormann, Alutech та інші. Її головні особливості: компактність, функціональність, довговічність, енергоефективність та надійність. У цьому виробі спеціальні панелі мають особливу конструкцію та «начинку», завдяки яким виконують свої функції. Секційні системи відкриваються під стелю як вручну, так і за допомогою автоматики. Модель доступна у різних цінових діапазонах, дизайнах, розмірах та інше.

Електричні рулонні ворота також мають великий попит. У нашому асортименті вони представлені заводами Wisniowski та Alutech. Головна особливість даних моделей – порівняно низька ціна. Ці конструкції практичні та доступні. У цьому ролетні системи використовуються як для гаражів в побутових умовах, а й у підприємствах. Наприклад, встановлюються у приміщеннях складів. Вони відрізняються компактністю, легкістю в управлінні та простотою конструкції. Свої безпосередні прямі завдання такі системи виконують коректно. Але варто враховувати, що вони мають порівняно низькі показники шумоізоляції та теплоізоляції. Мають менший період служби, аніж класичні секційні вироби.

Підйомно-поворотна брама менш поширена в Україні на сьогоднішній день. В асортименті салону вони випускаються виробництвом Wisniowski. Мають багато переваг: серед яких економія простору в гаражі, зручне керування, гарна герметизація. Моделі відрізняються високим рівнем теплоізоляції та шумоізоляції. Ключова перевага: через те, що стулка цільна, вона практично не піддається злому. Конструкція відмінно запобігає несанкціонованому доступу до приміщення. Система актуальна як побутового, та промислового сектора.

енергоефективні ворота на гараж з європи - монтаж, фото, ціни

замовити виробництво гаражних воріт з гарантією якості - фото

СУЧАСНІ ПІДЙОМНО-ПОВОРОТНІ ВОРОТА В ГАРАЖ: ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБУ ВІД ПОЛЬСЬКОЇ КОМПАНІЇ WISNIOWSKI

Європейський бренд пропонує всім охочим ознайомитися з його колекцією з цим типом відкриття. У цій лінійці стулка виготовляється із профільного або перфорованого листа Т-10, який для покращення властивостей є оцинкованим. Тип заповнення полотна надано в асортименті. Він може бути на вибір горизонтальним, вертикальним чи діагональним. Для підвищення зносостійкості профілі з'єднуються спеціальними елементами кріплення. У стандартній комплектації підйомно-поворотні системи оснащуються набором якісних пружин натягу. Вони є найбільш надійним варіантом роботи конструкції. Таким чином, рішення сприяє врівноваженню ваги цільного сталевого полотна. Крім того, дана підйомно-поворотна система Wisniowski у базовому пакеті має захист від затискання пальців, що відповідає високим європейським вимогам якості та безпеки. Система доповнена двосторонніми ригелями, що защіпаються, завдання яких перешкоджати відкриття виробу сторонніми особами. Підшипникові ролики забезпечують тиху та довговічну роботу воріт. За бажання покупця, виріб буде додатково обладнаний якісною теплоізоляцією (додаткова опція). Також зверніть увагу, що пропонується фірмова автоматика для гаражних воріт, а саме: MOTO та METRO. Більше моделей з Польщі: https://brama-market.lviv.ua/products/category/wisniowski-vorota-garazhni 

монтаж автоматичних воріт на гараж - ціна

ексклюзивні автоматичні ворота підйомного типу на гараж

ДЕ МОЖЛИВО ЗАМОВИТИ АВТОМАТИЧНІ СЕКЦІЙНІ ВОРОТА З ЄВРОПИ: ПРОПОНУЄМО БАГАТО ФУНКЦІОНАЛЬНИХ СИСТЕМ

Бажаєте, щоб ваш транспортний засіб був під надійним захистом? Для цього потрібно буде визначитися з гаражною системою. Сучасні варіанти допомагають захистити машину від поганої погоди, перепадів температури, дій зловмисників, шуму та багато іншого. Асортимент досить великий, щоб виріб відповідав найбільш специфічним вимогам. Особливо, якщо ви хочете замовити виріб європейського виробництва. Якщо вам потрібна допомога спеціаліста, то зверніться до торгово-виробничого майданчика «БРАМА МАРКЕТ Івано-Франківськ». Співробітники розкажуть про всі актуальні варіанти та допоможуть знайти саме той, який стане оптимальним для вас. Крім того, наш салон є офіційним партнером багатьох європейських виробників. Тому у нас в асортименті представлені товари за найвигіднішими цінами. Наприклад, вироби від іменитих брендів Wisniowski, Ryterna, Hormann та інше. У той же час, гості салону в Івано-Франківську, що на вул. Семена Височана, 16В, можуть отримати персональну знижку на замовлення. Послуги з монтажу обумовлюються додатково. Отримати безкоштовну технічну консультацію від менеджера, а також розрахунок вартості виробу за даними номерами: +38 (067) 112-18-69 або +38 (050) 356-21-14.

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

 

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА

ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА