промышленные секционные ворота на склад - изготовление под заказ -киев

Сучасна будівельна галузь пропонує великий асортимент продукції для приватних підприємств. Зокрема, особливу увагу приділено безпеці складів, цехів та промислових приміщень. Тому щорічно провідні світові бренди пропонують нові вдосконалені конструкції. Виготовлення промислових воріт відбувається на сучасних виробничих лініях, за допомогою кращого обладнання. У розробці систем беруть участь кращі проектувальники. Також враховуються побажання сучасного споживача. Таким чином, виробникам вдається відповідати високим європейським стандартам якості та безпеки. Зрозуміло, підйомні конструкції повинні бути швидкими, міцними та функціональними. Від цих показників залежить багато робочих аспектів. Але також варто приділити увагу ще одному невеликому нюансу – комфорту. Тому настійно рекомендуємо обладнати ваші ворота секційні промислові хвірткою, яка буде вбудована в рухливе полотно. Вона забезпечить персоналу швидкий та простий доступ в приміщення. Знижує навантаження на електричний привід.

 

promyishlennyie sektsionnyie vorota na sklad - izgotovlenie pod zakaz -kiev

Читайте також:

промислові складські ворота від виробника - фото

РОЗГЛЯНЕМО ХАРАКТЕРИСТИКИ ТА ОСОБЛИВОСТІ СЕРІЇ ALUTECH PROTREND: СУЧАСНІ СКЛАДСЬКІ ВОРОТА З ХВІРТКОЮ 

Дана модель може мати максимальний розмір до 7000х6000 мм. Виготовляється з сендвіч-панелей товщиною 40 мм. На відміну від більшості конструкцій, має не тільки оцинковане полотно, але й захищені від окислення деталі. Також її гідністю стали 10 типів монтажу, в тому числі, низький (230 мм). Модель може застосовуватися не тільки на великих виробництвах. Її можна використовувати, як ворота для автомийки, СТО та інше. Тут застосовується тип балансування полотна торсіонний механізм. У базовій комплектації система здатна здійснювати до 25 000 повних робочих циклів (підняттів та опускань). Однак, даний показник може бути 50 000, 75 000 або 100 000 робочих циклів в додатковому пакеті. Також в базовій комплектації поставляється система безпеки. Захист від защемлення пальців, відповідно до стандарту EN 12604. Присутня технологія ПУР-ПА, яка захищає виріб від потертостей, подряпин та інших зовнішніх пошкоджень. Рівень теплоізоляції 0,87 m²C/Bt. Установка промислових воріт повинна здійснюватися тільки сертифікованими фахівцями. 

Модель ALUTECH PROTREND може мати 3 варіанти хвірток: стандартний поріг 145 мм, якщо розмір вироби 4,5-7 метрів; низький поріг 100 мм для систем шириною до 4,5 метрів; плоский поріг 20 мм, якщо ширина конструкції до 5 метрів.

 

tsena na promyishlennyie vorota - proizvodstvo v'ezdnyih sistem

ЯКІСНІ СЕКЦІЙНІ ВОРОТА В ЦЕХ - ПІДЙОМНІ КОНСТРУКЦІЇ З ХВІРТКОЮ

WISNIOWSKI HORMANNALUTECH - DOORHAN

промислові ворота з хвірткою - замовити виробництво - київ

ВИБИРАЄМО ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА АВТОМАТИЧНІ З ХВІРТКОЮ: ОГЛЯДАЄМО МОЖЛИВОСТІ КОЛЕКЦІЇ MAKROPRO 2.0

Максимальний розмір даної моделі 8000х7500 мм. Використовуються сталеві сендвіч-панелі товщиною 40 мм. У базовій комплектації торсіонний механізм розрахований на 25 000 повних робочих циклів, але опціонально цей показник може бути збільшений до 100 000 циклів. Виробник воріт MakroPro 2.0 Wisniowski зробив рівень теплоізоляції конкурентно високим – 0,48 Bt/ m²К. Модель має 3 клас стійкості до вітрового навантаження, 2 клас водонепроникності та 4 клас повітропроникності. Рівень звукоізоляції 23 або 24 дБ, залежить від наявності хвіртки. Для захисту конструкції від утворення корозії застосовують оцинкування. Також пропонуються різні варіанти оформлення полотна та 10 стандартних кольорів. Можливе виготовлення в нестандартному відтінку. Присутні 10 типів систем напрямних. У базовому пакеті присутній захист від розриву троса, берегова планка безпеки та безпечна панель. Детальніше дізнатися про конструкцію: https://brama-market.lviv.ua/products/category/2273206

 

сучасні ворота в цех - виробництво підйомних воріт з монтажем - львів

ДЕ ЗАМОВИТИ ПІДЙОМНІ ВОРОТА ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВА З ЄВРОПИ: ОРИГІНАЛЬНІ СИСТЕМИ НА ЗАВОД

Подбайте про безпеку складів, цехів та промислових приміщень, встановивши нову в'їзну конструкцію. Ми є офіційними дистриб'юторами провідних європейських компаній. У нас в асортименті представлені кращі колекції, на які ви можете отримати знижку. Завітайте до офісу «БРАМА МАРКЕТ Київ», щоб дізнатися більше інформації про сертифіковану продукцію. Скористайтеся допомогою наших менеджерів, а також фахівців з монтажу. Доставку здійснюємо в усі населені пункти України. Знайдіть нас на вул. Кирилівська, 69 В. Для консультації в телефонному режимі дзвоніть: +38 (067) 112-18-69, +38 (050) 356-21-14.

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ ОДЕСА ВИСТАВКОВИЙ САЛОН

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА ВІДКАТНІ ВОРОТА