proizvodstvo sdvizhnyih sistem-vorota na rolikah-izgotovlenie pod razmer

Зараз ви маєте можливість обрати системи, які будуть одночасно захищати територію вашої будівлі, а також підкреслювати її індивідуальність. Для сучасної людини важлива не тільки безпека, а й комфорт. І це можливо, завдяки тому, що будівельна галузь постійно розвивається та використовує нові технології підчас виробництва. Особливо це помітно на прикладі виготовлення огорож і воріт українською компанією SELECT. Цей бренд розробляє продукцію, яка поєднує високу якість, довговічність, надійність та вишуканий стиль. Вироби підходять для монтажу на території приватних володінь, заміських будинків, котеджів та інше. Кожна модель здатна подарувати відчуття безпеки, а також доповнити архітектурний напрямок вашого маєтку. На виробництві використовуються сучасні технології, екологічно чисті матеріали та функціональне обладнання. Металеві парканні секції від українського бренду SELECT – це унікальні колекції, що є представниками преміального сегменту. Дізнайтеся про їх переваги більше.

proizvodstvo zaborov-ustanovka v gorodah-kiev-harkov-dnepr-odessa

Читайте також:

сучасні відкатні ворота - вуличні огорожі на замовлення - фото

СЕКРЕТИ ВИГОТОВЛЕННЯ МЕТАЛЕВИХ ОГОРОЖ SELECT: ПРО ОСОБЛИВОСТІ ТА ТЕХНІЧНІ ПОКАЗНИКИ

По-перше, бренд використовує матеріали лише високої якості. Це стало основою кожного сталевого виробу. По-друге, завод враховує всі потреби сучасного користувача. Тобто, металеві секції, крім надійності та міцності, також красиві та не потребують додаткового догляду. Кожна окрема модель отримує захист від корозії. Для цього гратчасті ворота та забори піддаються обробці цинковим розчином. Потім застосовують спеціальне поліефірне покриття, яке служить закріплюючим ефектом. Тому система при контакті з киснем не окислюється та не деформується. Також продукція має усі необхідні сертифікати, що підтверджують високу якість. Вироби відрізняються низькою парусністю та наявністю шумоізоляції. Важливим моментом стало те, що дані моделі нерідко використовують на промислових та урядових об’єктах, оскільки вони є настільки міцними та здатні довгий час зберігати презентабельний вигляд. Окремо варто виділити такий аспект, як ціна дизайнерської огорожі зі сталі. Колекції від заводу SELECT являються доступними для кожного. Також рекомендуємо звернути увагу на стильові рішення від українського виробника.

красивые уличные заборы с установкой - изготовление ограждений под заказ

ОБИРАЄМО ДИЗАЙНЕРСЬКІ ПАРКАНИ ДЛЯ КОТЕДЖУ: ЯКІ МОДЕЛІ ПРОПОНУЄ ВІДЧИЗНЯНИЙ БРЕНД

Це не звичайні вироби, які мають більшість користувачів. Колекції від SELECT можливо повністю адаптувати під будь-який архітектурний напрямок. Паркани-жалюзі – це найпопулярніша модель за останні роки. Висота огорожі, щільність та тип заповнення, колір надаються на вибір покупцю. Також пропонуються серії GAMMA/VIOLA, TWINGO й DELTA/ECO. Вони відрізняються краями, товщиною оцинкованої сталі, інше. Відтінок покриття конструкції можливо обрати любий з палітри. Також пропонуємо оглянути пропозиції від польського бренду WISNIOWSKI: https://brama-market.lviv.ua/products/category/wisniowski-kovani-ogorozhi

вуличні паркани - ворота і огорожі від виробника - на замовлення

ексклюзивні ворота від українського виробника - фото, гарантія

ЯК ОБРАТИ ТА ЗАМОВИТИ ПАНЕЛЬНІ ПАРКАННІ ОГОРОДЖЕННЯ: ВИСОКА ЯКІСТЬ ОГОРОЖ ВІД ВИРОБНИКА SELECT

На сьогоднішній день вітчизняний бренд пропонує безліч варіантів для захисту вашого будинку. Ми являємо собою офіційного партнера виробника. Тому в асортименті представлені лише сертифіковані та оригінальні моделі. Зверніться в салон «БРАМА МАРКЕТ Львів», щоб дізнатися про паркани для приватного будинку та отримати приємну знижку. Наші менеджери зможуть організувати індивідуальне виготовлення та швидку доставку виробу в будь-який куточок України. За необхідністю монтаж буде проведено нашими фахівцями. Офіс знаходиться на Городоцька, 286 Б. Для отримання додаткової інформації зателефонуйте нам: +38 (067) 112-18-69 або +38 (050) 356-21-14.

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ ОДЕСА ВИСТАВКОВИЙ САЛОН

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА ВІДКАТНІ ВОРОТА

ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА