красиві паркани фото - замовити виробництво - дніпро

Обмеження ділянки міцною та надійною конструкцією є основним фактором безпеки приватної території. Але крім захисної функції сучасні ворота та огорожі мають виконувати естетичну. Тому важливо підібрати систему не лише у відповідному стилі, але й з актуальним дизайном. Колір є також невід’ємною частиною декоративного оформлення красивих парканів, фото яких представлені в онлайн-каталогах та можуть допомогти з вибором оптимальної огорожі. Вибір дизайну лише здається простим завданням, але насправді багато людей звертаються до фахівців в області ландшафтного дизайну, щоб конструкція ідеально доповнювала приватну територію. Перед тим, як вибрати остаточний варіант покриття, варто врахувати також, що тренди мають властивість змінюватися.

 

krasivI parkani foto - сучасні ворота та паркани на замовлення - ціна

Читайте також:

ексклюзивні ворота та паркани зі сталі - ціна

ЯК ВИБРАТИ УНІВЕРСАЛЬНИЙ ДО НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА КОЛІР СТАЛЕВОЇ ОГОРОЖІ?

Перш за все, необхідно подумати, яке оформлення є ближчим володарю ділянки. Наприклад, секційний паркан може зливатися з навколишнім середовищем, щоб зробити приватний об’єкт непомітним. Або навпаки конструкція стане кольоровим акцентом території. Поєднати ці два рішення неможливо, тому вже на першому етапі необхідно обрати між яскравими на природними відтінками.

 

виробництво парканів зі сталі

Сучасні парканні секції можуть оформлюватися з урахуванням базових рекомендацій від професійних дизайнерів: металеві огороджувальні конструкції при центральній забудові виглядають значно акуратніше, якщо не контрастують зі спільною гамою кольорів у межах котеджного містечка або вулиці. Варто обрати близькі відтінки для оформлення паркану та стін чи даху будинку. Це не обов’язково має бути єдиний колір, але сильний контраст не рекомендується. Якщо володар ділянки вирішив домовитися з сусідами з приводу однакового дизайну заборів, то кращим вибором стануть відтінки каталогу RAL. Буде значно простіше підібрати позначений власним номером колір для комбінування із забарвленням парканів поряд. Також металеві огорожі, що мають висоту більше ніж 1-1,5 метри, варто покривати фарбою спокійного відтінку. Яскраві кислотні кольори допустимі лише у випадку низької конструкції.

сучасні ворота та огорожі

НА ЩО ЩЕ СПИРАТИСЯ ПІД ЧАС ВИБОРУ КОЛЬОРУ ДЛЯ ПАРКАНУ ТА ОГОРОЖІ? 

Оскільки найголовнішим та найпомітнішим елементом ділянки є саме покрівля будинку, найчастіше забарвлення забору відбирається відповідно до неї. Також можна знайти відтінок, що підійде до окремих елементів, наприклад, вікон чи водостічних труб. У більшості випадків фасад є світлішим за покрівлю, тому темний паркан дозволяє виділити це більше виділити будівлю. Спірним варіантом є відтворення кольору стін на огорожі. Таким чином, ділянка виглядає акуратніше, але у той же час втрачає об’єм та стає плоскою. Якщо на території є насадження, то рекомендується обрати коричневі чи зелені відтінки, бо таким чином конструкція у теплу пору року буде непомітною та замаскованою листям.

 

zamoviti parkani-DnIpro

Також варто враховувати, що з часом кольори будуть змінюватися під впливом зовнішніх факторів. Так, наприклад, яскраві відтінки швидше вигоряють на сонці, реагуючи на УФ-випромінювання. Темні кольори світлішають та навпаки. Ще один фактор – розташування об’єкту. Якщо огородження виходить на людну вулицю, варто обрати «антивандальні» темні кольори.

dizayn zaborIv 2020

СТВОРЕННЯ КРАСИВОГО ДИЗАЙНУ ПАРКАНІВ: ФОТО ТА НАЙПОПУЛЯРНІШІ ВІДТІНКИ

Рекомендується почати з характеризування найбільш використовуваних кольорів. Універсальним варіантом для оформлення є практичний та немаркий коричневий. Він ідеально гармоніює з більшістю природних матеріалів та є чудовим рішенням для приватного сектору. Ще один лідер продажу – зелений. Темні відтінки гарно підходять для фарбування огорожі, оскільки вони менш маркі. Насичені вишневий та бордовий володіють тими ж перевагами, що й коричневий, та відмінно поєднуються з рожевими та кремовими фасадами. Нестандартний колір – синій, бо він здатен виділити ділянку на фоні інших. Для практичності варто також обирати темні відтінки. Актуальними залишаються сірий та чорний, хоча вони є доволі похмурими. Але цілком доречними, якщо паркан знаходиться на сонячному боці.

sektsIynI parkani-DnIpro, KiYiv, LvIv, HarkIv

Палітра усіх перерахованих кольорів дуже широка: від світлого до темного відтінку – і це дозволяє обрати індивідуальне рішення для оформлення. Окрім паркану під ключ можна також встановити ворота, що будуть гармоніювати з огорожею за формою та дизайном. Наприклад, польський завод Wisniowski спеціалізується на створенні комплексних рішень, які можуть оформлятися у єдиному стилі на вибір замовника. Подивитися актуальні дизайни можна за посиланням: https://brama-market.lviv.ua/photoalbums/393228. Зокрема, представлені секційні моделі з решіткою, жалюзі, елементами перфорації. Цікавими варіантами є огорожі з текстурами, наприклад, імітацією натурального дерева чи каменю.

 

metalevI ogorozhI-DnIpro

ПРОСТИЙ ДОГЛЯД ЗА ПОВЕРХНЕЮ: ЯКИЙ ПАРКАН ВИБРАТИ ДЛЯ БУДИНКУ?

Поширеною думкою є те, що темні відтінки взагалі не потребують очищення, але це не зовсім так. Дійсно, на світлих кольорах краще видно плями, але й на чорному можна побачити бруд, особливо якщо він вже підсох. Найбільш практичними традиційно вважаються зелені та коричневі відтінки, але й вони потребують догляду. Паркан необхідно періодично мити, використовуючи шланг зі струменем води. Якісне й міцне покриття легко очищається таким чином.

 

види заборів для дому

Інколи володарі приватної ділянки вирішують комбінувати кольори. Наприклад, робити опори світлими, а секції – темними або навпаки. У першому випадку це актуально для цегляної кладки, у другому – для паркану на металевому каркасі. Все це індивідуально, але готовий дизайн має вписуватися у ландшафт об’єкту.

У 2020 році трендовими кольорами стали: чорний (матовий та глянцевий), що ідеально врівноважує класичні, європейські та скандинавські дизайни; графітовий; коричневий для типових будинків. Зростає популярність поверхонь, що імітують натуральну деревину.

 

tsIna zaboru-KiYiv

ДЕ ВИГІДНО ЗАМОВИТИ РІЗНІ ВИДИ ЗАБОРІВ ДЛЯ БУДИНКУ З МОНТАЖЕМ?

Сучасні світові виробники пропонують клієнтам брати активну участь у процесі виготовлення огорож, які відповідатимуть особистим потребам. Це стосується не лише розміру, але й оформлення та оснащення. «БРАМА МАРКЕТ Івано-Франківськ» спеціалізується на виготовленні широкого різноманіття європейської продукції, зокрема, огороджувальних систем для приватних та промислових об’єктів. Актуальним рішенням є й встановлення ворот на паркан у тому ж стилі. Ряд брендів виготовляє серійні вироби для створення комплексної захисної системи. 

Ціна забору Wisniowski чи іншого європейського виробника буде залежати від індивідуальних параметрів, зокрема, розміру конструкції. Зекономити на замовленні можна під час оформлення покупки у виставковому салоні виробничої компанії. Офіс розташований за адресою: вулиця Височана, 16 В. У якості додаткової послуги проводиться професійний монтаж огорож у дворі. Вся інформація доступна за контактними номерами: +380673488399 та +380501604611.

 

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ ОДЕСА ВИСТАВКОВИЙ САЛОН

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА ВІДКАТНІ ВОРОТА