шлагбауми автоматичні для промислових об'єктів

Наявність спеціального обладнання на приватній зоні – це запорука її безпеки. Цього потребують не тільки комерційні об'єкти, а й житловий сектор. Через велику популярність автомобілів виникла потреба в спеціальних системах для контролю доступу. Автоматичні шлагбауми допомагають регулювати рух транспорту та відсіювати небажаних гостей. Крім того, електричні пристрої допоможуть знизити ризик виникнення неприємних подій; розвантажать паркувальну зону, якою зазвичай користуються місцеві жителі. Адже вона часто закріплена за конкретними автовласниками. Загалом установка шлагбауму у дворі багатоквартирного будинку – це теж корисна справа. Зокрема тому, що в цій зоні часто розташовані дитячі майданчики, і по вулиці бігають діти. Ми пропонуємо з'ясувати, які моделі пропускних пристроїв сьогодні популярні. Також розглянемо виробників, які зарекомендували себе з кращого боку та їхню продукцію, придатну для приватного сектору.

сучасне пропускне обладнання під замовлення - київ

kupit nedorogo shalgbaum-ustanovka v gorodah Kiev, Odessa, Harkov, Dnepr

ОБИРАЄМО ЕЛЕКТРОННИЙ ШЛАГБАУМ НА ПУЛЬТІ: НАВІЩО ПОТРІБЕН ТА ЯКІ ІСНУЮТЬ ВАРІАНТИ ПРИЛАДІВ ДЛЯ КОНТРОЛЮ ДОСТУПУ?

Дані пристрої створені для підвищення безпеки на конкретних ділянках. Крім промислових зон, також використовуються на житлових територіях. Це може бути приватний сектор, кооператив чи двір багатоквартирного будинку. Вартість шлагбауму пов'язана з його характеристиками, а також функціоналом. Тому слід вибирати пристрій, який підходить для майбутніх умов експлуатації. Також важливо враховувати, що існують дешеві китайські системи, які часто виходять з ладу, щойно закінчиться період гарантії. Тому варто віддавати перевагу надійним та відомим маркам. Сьогодні найпопулярнішими виробниками є італійські компанії. Зокрема, великий попит має контрольно-пропускне обладнання від заводів FAAC, CAME та Nice. Проте також популярні вироби від брендів DoorHan (Чехія) та Gant (Чехія). Дані пристрої встигли зарекомендувати себе найкраще. Вони відрізняються гарною базовою комплектацією та можливістю розширити функціонал. Вибираючи шлагбаум для приватного сектора, важливо звернути увагу на розмір стріли, живлення та інтенсивність експлуатації. Вони мають відповідати технічним вимогам об'єкта, де будуть встановлені. 

kupit nedorogo shalgbaum-ustanovka v gorodah Kiev, Odessa, Harkov, Dnepr

установка пропускного обладнання для паркування - шлагбаум для в'їзду

ІТАЛІЙСЬКИЙ ШЛАГБАУМ У ДВІР: ЯКУ МОДЕЛЬ МОЖУТЬ ПОРЕКОМЕНДУВАТИ ФАХІВЦІ «БРАМА МАРКЕТ»?

Контрольно-пропускне обладнання з даної серії вже сподобалося багатьом користувачам. Вони надійні, довговічні та функціональні. Відмінна риса – можливість працювати як у комерційному підприємстві, і на житлової території. Електронний шлагбаум CAME GARD 4000 має інтенсивність роботи 100%. Крім того, відмінним фактором стало те, що конструкція швидкісна. На відміну від більшості виробів час підняття стріли становить 2-6 секунд, залежно від заданих параметрів. Автоматична модель CAME GARD 4000 має струмову систему захисту у стандарті. Працює це так: при зіткненні стріли з перешкодою, вона спочатку зупиняється, а потім повертається у вихідне положення. Крім того, в базовому оснащенні є функція, що передбачає автозакриття електричного шлагбауму. У даній модифікації клас захисту – IP 54. Важливо враховувати, що це один із найкращих показників у даному ціновому сегменті. Італійська модель оснащена самоблокуючим приводом у литому алюмінієвому корпусі. Спеціальний черв'ячний редуктор із постійним мастилом зберігає безперебійну роботу обладнання, скорочуючи зношування механічних елементів. Базова комплектація велика, але на замовлення можна доповнити виріб усім необхідним. Більше моделей за посиланням: https://brama-market.lviv.ua/products/category/shlagbaum-avtomatichni-faac-came-nice-an-motors

автоматичний шлагбаум на замовлення - встановлення шлагбауму

купити недорого шлагбаум - установка у містах Київ, Одеса, Харків, Дніпро

ДЕ ЗАМОВИТИ СУЧАСНИЙ ШЛАГБАУМ ДЛЯ ПАРКУВАННЯ: ВЕЛИКИЙ АСОРТИМЕНТ ПРОПУСКНОГО ОБЛАДНАННЯ З ЄВРОПИ

Сьогодні представлено багато моделей, які можуть захистити приватну територію від несанкціонованого доступу. Причому вони підходять як для промислового, але й побутового використання. Це електромеханічні шлагбауми від таких відомих італійських брендів, як CAME, FAAC, Nice та багато інших. Більше того, ми є офіційними представниками даних компаній в Україні. Завдяки тісній співпраці нам вдається пропонувати найвигідніші вироби на оригінальні сертифіковані вироби. Якщо вам потрібна допомога кваліфікованого менеджера, зверніться до мережі салонів «БРАМА МАРКЕТ Київ». Наші фахівці допоможуть вибрати модель, яка буде відповідати вашим індивідуальним вимогам. Крім того, гості шоу-руму, що у Києві знаходиться на вулиці Велика Окружна, 4, мають можливість отримати приємний бонус у вигляді персональної знижки. Також додатково пропонується професійний монтаж шлагбаумів. Отримати безкоштовний розрахунок вартості, а також технічну консультацію від менеджера пропонується за номерами:+38 (067) 112-18-69 або +38 (050) 356-21-14.

 

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

 

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА

ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА