avtomaticheskiy shlagbaum-ustanovka pod'emnogo oborudovaniya

У сучасному світі зростає кількість автомобілів, а відповідно, необхідність здійснювати контроль доступу. На заводах, підприємствах та державних об'єктах вкрай важливо відстежувати особи, які відвідують територію. Не менш потрібно контролювати циркуляцію транспорту в громадських місцях, паркових зонах та ділянках, де з'являються діти. В першу чергу, це необхідна та неухильна вимога, щоб забезпечити безпеку. Однак, здійснювати вручну всі необхідні дії вкрай важко навіть кільком співробітникам. Для цього рекомендуємо використовувати сучасний автоматичний шлагбаум CAME, що має італійське виготовлення. Характерна відмінність виробів даного бренду полягає в надійності, здатності зберігати стабільну безперебійну роботу навіть при важких експлуатаційних умовах. Ця італійська компанія виробляє велику кількість моделей для різних призначень. Зараз популярним є електронний шлагбаум CAME GARD 3750. Пропонуємо докладніше розібрати його характеристики та призначення функціонального обладнання.

italyanskoe propusknoe oborudovanie-kupit shlagbaum

Читайте також:

автоматичний шлагбаум на виробництво - сучасні конструкції

ІТАЛІЙСЬКИЙ ШЛАГБАУМ НА ПУЛЬТІ CAME GARD 3750: ВІДМІННІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ТА КОНКУРЕНТНІ РИСИ

Виріб призначений для огорожі проїзду до 3,75 метрів, а швидкість відкриття становить від 2 до 6 секунд. У даній конфігурації тумба виготовляється з листової сталі 2 мм. Матеріал оцинкований та пофарбований епоксидною порошковою фарбою. Обладнання для контролю доступу має гарне базове оснащення, але можна поліпшити його, використовуючи додаткові опції та аксесуари CAME. Усередині тумби знаходяться: блок управління, механічні упори безпеки, балансувальна пружина та мікровимикачі. Також присутній самоблокуючийся привід з корпусом з литого під тиском алюмінію. Відмінною особливістю є інтенсивність роботи виробу, яка становить 100%. Клас захисту IP54, а ізоляції – I. Вага всього автоматичного обладнання складає 47 кг. Для цієї моделі необхідно електроживлення 24В. Потужність даної італійської системи дорівнює 300 Вт.

Якщо необхідно захистити великий проїзд, то можна замовити другий шлагбаум (ціна залежить від комплектації), встановити їх один навпроти одного та синхронізувати роботу. Управління моделлю GARD 3750 можливо за допомогою пульта дистанційного керування. Також в додаткову комплектацію входять: підставка під стрілу (рухлива), гумові накладки на рейку, решітка алюмінієва (довжина 2 м), приймач одноканальний, фотоелементі, кнопка-ключ в металевий корпусі та сигнальна лампа.

ustanovka propusknogo oborudovaniya-shlagbaum iz italii

ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ТА НАДІЙНИЙ ЕЛЕКТРИЧНИЙ ШЛАГБАУМ CAME GARD 3750: ДЕ ПРОПОНУЄТЬСЯ ВСТАНОВИТИ СИСТЕМУ ДЛЯ КОНТРОЛЮ ДОСТУПУ 

Дана здатна стабільно працювати при будь-яких умовах, оскільки діапазон прийнятних температур становить від -20°С до +55°С. Проте, європейський виробник рекомендує використовувати обладнання для експлуатації на території паркінгів та в громадських місцях. Також до переліку можна додати приватні території, підприємства та житловий сектор. Наприклад, двір з багатоквартирними будинками, так як тут теж важливо забезпечити безпеку. Ця модель підходить для зон з великою інтенсивністю руху. Але все-таки не варто нехтувати рекомендаціями бренду та використовувати конструкцію не за призначенням. Також монтаж шлагбаума CAME в обов'язковому порядку повинен здійснюватися фахівцями, які пройшли сертифікацію. Щоб виріб функціонував коректно, використовуйте тільки оригінальні аксесуари виробника. Вас зацікавило це автоматичне обладнання для здійснення швидкого контролю доступу на територію? В такому випадку пропонуємо дізнатися більше про нього, відвідавши товар на сайті: https://brama-market.lviv.ua/products/came-g3750-24v

kupit nedorogo shalgbaum-ustanovka v gorodah Kiev, Odessa, Harkov, Dnepr

shlagbaum iz Italii-kupit nedorogo avtomaticheskiy shlagbaum

ВЕЛИКИЙ ВИБІР СИСТЕМ З ЄВРОПИ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ БЕЗПЕКИ: ДЕ МОЖЛИВО ЗАМОВИТИ ОРИГІНАЛЬНИЙ ШЛАГБАУМ У ДВІР ВІД CAME?

Хочете, щоб вашу приватну територію захищало якісне та довговічне обладнання? Безпека – це те, на чому ні в якому разі не можна економити. Однак, ми є офіційними партнерами італійської компанії CAME. Завдяки цьому, гості нашого шоу-руму можуть отримати приємну знижку на бажаний виріб. Вся продукція, представлена в асортименті, сертифікована. Щоб переконатися в цьому, приїжджайте за наступною адресою: вулиця Семена Височана, 16. Ми будемо раді вітати вас в салоні «БРАМА МАРКЕТ Івано-Франківськ». Також менеджери підприємства організовують швидку доставку та монтаж шлагбаума на вашій території. Для отримання безкоштовної консультації телефонуйте за номерами: +38 (067) 112-18-69, +38 (050) 356-21-14.

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ ОДЕСА ВИСТАВКОВИЙ САЛОН

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА ВІДКАТНІ ВОРОТА