dizajn-dveri-naruzhnoj-v-chastnyj-dom-vkhodnye-alyuminievye-konstruktsii-so-steklom

Сучасні зовнішні двері вже виконують більше функцій, ніж захист будинку. По-перше, самі по собі вони повинні бути міцними та стійкими до злому. По-друге, тепер вони повинні мати високий рівень теплоізоляції та шумоізоляції. Такі системи зазвичай створюються з кращих матеріалів, є повністю екологічно чистими та відносяться до класу товарів «преміум». Виготовлення вхідних дверей – це повноцінна галузь, яка з роками надає на ринок все більше нових поліпшених моделей. Тому, коли вибираєш зовнішню конструкцію самостійно, розгубитися досить просто. Оскільки сучасні вироби мають ще одну відмінну перевагу – дизайнерське оформлення. Ці системи створюються в широкому асортименті й при зовнішній крихкості, насправді, є максимально міцними та функціональними конструкціями. Навіть дизайнерські системи зі склінням піддаються серйозним випробуванням, щоб отримати сертифікат якості. Зазвичай, це дорогі вхідні двері, оскільки застосовуються складні виробничі процеси.

sovremennyie ulichnyie dveri-teplyiy alyuminiy-raspashnyie konstruktsii dlya doma

Буде цікаво дізнатись:

modeli-vhodnyh-dverej-iz-germanii-italii-polshi-litvy-v-zagorodnyj-dom-iz-evropy

krasivye-dveri-evropejskie-alyuminievye-i-stalnye-vhodnye-v-dom-ot-wisniowski-hormann-ryterna

КРАСИВІ ТА ТЕПЛІ ДВЕРІ ЗОВНІШНІ ЗІ СКЛОМ І ФРАМУГОЮ: ОДНА З НАЙКРАЩИХ МОДЕЛЕЙ РОКУ – RYTERNA RD100

Дана система має в основі композитні алюмінієві профілю з терморозривом товщиною 34 мм. Саме полотно складається з алюмінієвих листів з полімерним покриттям. Товщина стулки становить 100 мм. Це один з найкращих показників на ринку зараз. Також виріб пройшов випробування в лабораторії, завдяки чому отримано європейський сертифікат контролю якості та безпеки RC3. У моделях з прозорими вставками використовується спеціальний потрійний склопакет врівень з полотном. Також елітні вхідні двері комплектуються трьома регульованими петлями німецького виробництва компанії Schuring. Вони являють собою продукт найвищої якості та здатні довгий час зберігати коректну роботу. Саме завдяки їм процес монтажу системи відбувається набагато простіше, ніж у випадку з іншими зовнішніми конструкціями. Коефіцієнт тепловіддачі становить до до 0,65 Вт / м2К. У стандартну комплектацію дверей входить магнітний поріг. Виріб має великий асортимент, завдяки чому знайти підходящу до інтер'єру модель дуже просто.

udaroprochnyj-steklopaket-tripleks-bokovye-i-verhnie-framugi-dlya-vhodnyh-dverej

ОБИРАЄМО ДВЕРІ ДЛЯ ПРИВАТНОГО БУДИНКУ ВІД ВІДОМОГО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ВИРОБНИКА – КОЛЕКЦІЯ WISNIOWSKI CREO

Товщина стулки польської системи становить 77 мм. У даній модифікації використовується двостороння накладна панель. Також дверна коробка виготовляється на основі чотирьохкамерних алюмінієвих профілів з терморозривом. У стандарті на вибір пропонуються 7 варіантів ручок (нержавіюча сталь). Замок є автоматичним треточечним, але опціонально він може бути електричним. Двостороння декоративна панель також створюються з нержавіючої сталі. У базовому пакеті присутній поріг з терморозривом та терморозширенням 80 мм. Рівень теплоізоялціі становить Ud від 0,8 Вт/м2К. Двері з алюмінію зі склом створюються зі спеціального безпечного трикамерного скління. В даному випадку, рівень теплоізоляції становитиме Ud від 0,8 Вт/м2К. Залежно від оснащення, ступінь захисту буде RC2 або RC3: https://brama-market.lviv.ua/products/category/wisniowski-dveri-vhidni

tsena dveri dlya doma-krasivyie ulichnyie dveri s dovodchikom-magnitnyim porogom-termorasshireniem

ulichnye-sistemy-iz-alyuminiya-s-dlinnoj-ruchkoj-i-steklopaketom

ЯК ЗАМОВИТИ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІ ВХІДНІ ДВЕРІ З ЄВРОПИ: СУЧАСНІ МОДЕЛІ ВІД ВІДОМИХ ВИРОБНИКІВ

У каталозі нашої торгово-виробничої мережі присутні вироби від кращих брендів. Вже багато років ми є їхніми офіційними партнерами, тому можемо пропонувати хороші знижки на оригінальні сертифіковані конструкції. У нас працюють тільки професіонали, які допоможуть знайти ідеальну модель. Отримати консультацію можна в шоу-румі на Семена Височана, 16, В або за телефонами: +38 (067) 112-18-69 або +38 (050) 356-21-14. Станьте гостем салону «БРАМА МАРКЕТ Івано-Франківськ» вже сьогодні!

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ ОДЕСА ВИСТАВКОВИЙ САЛОН

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА РОЗПАШНІ ВОРОТА