дизайнерські паркани та ворота типу жалюзі

З безперервним розвитком технологій в сфері архітектури та дизайну, з'являються все нові й нові рішення для облаштування будинків, садиб та дачних ділянок. Якщо ви хочете відмовитись від суцільних монолітних зборів, тоді обирайте сучасні паркани-жалюзі TWINGO. Кращі рішення для облаштування огорожі, що мають легку та витончену конструкцію!

Продукція європейської якості забезпечує високу безпеку території, є довговічною, простою в догляді та естетично привабливою. Паркани для будинку не є бар’єром для повітряних потоків та сонячного світла, що дуже важливо у випадку облаштування загороді в саду чи на городі. За кращою ціною купити надійні конструкції TWINGO можна в компанії «БРАМА МАРКЕТ».

дизайнерські паркани жалюзійного типу на замовлення - дніпро

ВАМ ВАРТО ДІЗНАТИСЬ

огорожі та паркани типу жалюзі - фото

ЩО СОБОЮ ЯВЛЯЮТЬ БРЕНДОВІ ПАРКАНИ І ОГОРОЖІ

ТВІГО - це жорсткий металевий каркас, усередині якого під певним кутом розташовані профільовані сталеві планки (ламелі). Їх можна установити як жалюзі, або ж як суцільне полотно - розташування ламелей одна відносно одної може змінюватись. Саме такий підхід до реалізації конструкції дає змогу світлу проникати на заміську ділянку в достатній кількості. Також буде добре циркулювати повітря. При цьому ви не будете бачити сусідів і, що важливо, вони не будуть бачити вас.

Багатьох покупців такі паркани на дачу підкуповують простотою монтажу – TWINGO можна легко встановити без сторонньої допомоги. Системи огородження кріпляться на стовпці, які одночасно служать для них опорою.

як обрати дизайн вуличних воріт типу жалюзі - фото, ціни

сучасні та гарні ворота типу жалюзі - красиві ворота

УНІКАЛЬНІСТЬ МЕТАЛЕВИХ ОГОРОЖ-ЖАЛЮЗІ

  • Довговічний матеріал не вбирає вологу, як камінь, не горить і не гниє, як дерево;
  • система ламелей є самоочисною;
  • не потрібно кожного року проводити фарбування чи інший сервіс. Полімерне покриття забезпечує стійкість кольору щита на довгі роки;
  • технологія ребер жорсткості не має аналогів;
  • ексклюзивність конструкції;
  • різноманітна колірна гама по каталогу RAL;
  • наявність захисних шарів покриття металу;
  • на замовлення клієнта, виготовити паркан можна за нестандартними розмірами.

паркани жалюзійного типу на замовлення - красиві вуличні огорожі від виробника

дизайнерські ворота, паркани, огорожі від виробника з європи

ПЕРЕВАГИ СТАЛЕВИХ ОГОРОЖ TWINGO

Дякуючи незвичайному розміщенню планок, повітря і сонячні промені безперешкодно проникають всередину двору чи саду. Відповідно, можна проводити висадку рослин безпосередньо біля паркану.

Красиві паркани, фото яких можна побачити за цим посиланням - https://brama-market.lviv.ua – якнайкраще підходять для монтажу в місцях високого залягання ґрунтових вод. Як правило, таким територіям не вистачає циркуляції повітря. Установлені огорожі типу жалюзі попередять створення парникового ефекту, чим похвалитися суцільні конструкції не можуть.

По міцності системи TWINGO абсолютно не поступаються глухим парканам. Вони практичні й довговічні, не бояться руйнівної сили природних стихій. Майже не піддаються впливу вітру, що дозволяє встановлювати її в місцях з сильними й поривчастими повітряними потоками.

Окрім цього, встановлення паркану означає, що приватна територія буде достатньо захищена від шуму з вулиці. Це чудовий звуковий екран, що добре пригнічує звук та забезпечує тиху спокійну атмосферу в дворі заміського будинку та на дачі. 

Металевий забір з горизонтальних ламелей TWINGO – сучасні та оригінальні рішення!

жалюзійні паркани та ворота від виробника - фото, дизайн, ціна

виготовленні воріт та парканів типу жалюзі

ДИЗАЙН ЗАБОРА ТВІНГО

Вам подобається забір з колод, але дерево - це не надійно? Моделі TWINGO - істинно правильні рішення! Конструкції мають розкішний вигляд, та доступні в таких варіаціях:

  • двосторонній «поліестер»;
  • покриття полімерним порошком - гладке матове або «універсальний глянець»;
  • покриття printech (імітація деревного розпилу): світле дерево, золотий та античний дуб;
  • printech combi (одна сторона - античний дуб, інша - коричневий грунт).

Інші кольорові рішення: зелений мох, графітовий сірий, винно-червоний, сіро-коричневий, шоколадний.

Конфігурації «Еко» і «Дельта» мають строгі гострі краї. В свою чергу, у моделей «Гамма» та «Віола» більш плавні обриси ламелей, за рахунок однієї закругленої сторони. Ширина планок: 100/83/82 мм, товщина складає 0,45 - 0,5 мм з високим цинковим покриттям - 275 грам на метр квадратний.

ворота та паркани від виробника - замовити, ціна

красиві та сучасні ворота від виробника - європейські огорожі -паркани

ЯК ЗАМОВИТИ ВИГОТОВЛЕННЯ ПАРКАНІВ В УКРАЇНІ?

Ціна металевих конструкцій, звичайно ж, вище, ніж у звичайного паркану з дерева, але це легко пояснюється його численними перевагами. Замовити якісні вироби за привабливою ціною можна в компанії «БРАМА МАРКЕТ Україна» (адрес офісу в вашому місті дивіться за цим посиланням).

Ми пропонуємо широкий асортимент моделей, котрі різняться розміщенням деталей, величиною просвітів та кольором. Наші співробітники радо допоможуть вам з вибором огорожі, а досвідчені майстри проведуть якісний монтаж на вашій приватній ділянці. Швидка доставка продукції не заставить себе довго чекати!

Для швидкого зв’язку з нами, заповніть спеціальну заявку-форму на сайті або ж телефонуйте за номером: +38 067 112-18-69, +38 050 3562114. Хочете отримати знижку на покупку? Тоді чекаємо вас в наших демонстраційних салонах!

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

 

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА

ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА