вуличні двері від польского заводу -замовити під розмір

Безпека заміського будинку або котеджу має стояти на першому місці. Тому дуже важливо враховувати всі фактори, щоб максимально захистити своє житло та попередити спроби несанкціонованого доступу до приватної території. Для цього важливо створити повний комплекс конструкцій та пристроїв, які зроблять приміщення та ділянку безпечними. Насамперед зверніть увагу на вхідні двері для будинку. Сьогодні ці вироби різними брендами пропонуються в широкому асортименті. Це дає можливість знайти ту саму унікальну модель, яка буде відповідати вашим вимогам. Однак є відома компанія Wisniowski (Польща), яка вже встигла зарекомендувати себе з кращого боку і стати лідером ринку. Також бренд виготовляє вхідну групу. Найпопулярнішою колекцією виробника на сьогоднішній день стала лінійка CREO. Це алюмінієві системи із максимальним рівнем безпеки. Вони являють собою сучасні двері у приватний будинок, де рівень захисту від злому відповідає класам RC2 та RC3. Давайте дізнаємося про вироби більше.

дизайнерські вуличні двері з дистанційним управлінням

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЬ

замовити сучасні двері від виробника - польща

ОБИРАЄМО ВУЛИЧНІ ДВЕРІ З АЛЮМІНІЮ: ОСОБЛИВОСТІ ЗОВНІШНІХ ДВЕРЕЙ З ПОЛЬЩІ WISNIOWSKI CREO

Ця колекція є дизайнерською, але при цьому відрізняється конкурентними характеристиками. Це ключова особливість лінійки CREO. Виробник Wisniowski подбав про всі деталі, щоб готовий виріб працював багато років і зберігав естетично приємний зовнішній вигляд. Крім того, дорогі двері для котеджів мають високий рівень теплоізоляції. У типовому розмірі цей показник становить Ud від 0,8 Вт/м2K. Також у лінійці передбачені скління та можливість встановити фрамугу (будь-яке розташування). Для таких моделей застосовують трикамерне безпечне скління завтовшки 77 мм (U=0,6 Вт/м2K). Тепла рама надає у стандартній комплектації. Крім того, в колекції CREO використовується чотирикамерний профіль та двостороння накладна панель. Максимальний розмір конструкції може бути до 1400х2500 мм. Надається багато аксесуарів (у тому числі дверних ручок) та можливостей створити оригінальний дизайн. Наприклад, кілька палітр відтінків, плівкових покриттів з імітацією під натуральне дерево, типи скління тощо. Бажаючі можуть прикрасити зовнішню систему декоративними елементами із нержавіючої сталі. Зверніть увагу, що модель має відмінне базове оснащення, але додаткові опції допоможуть створити максимально надійний та довговічний виріб.

дизайн вуличної двері з профілю - замовити

ексклюзивні рішення для оформлення вуличних дверей - фото

БЕЗПЕЧНІ ЗОВНІШНІ ДВЕРІ З ТЕПЛОІЗОЛЯЦІЄЮ: СИСТЕМИ ТА МЕХАНІЗМИ, ЩО ГАРАНТУЮТЬ МАКСИМАЛЬНИЙ ЗАХИСТ

Насамперед, варто розглянути базову комплектацію. У стандарті пропонується дверна ручка Liverpool I, автоматичний замок DuoSecure з трьома точками замикання без тимчасової функції, кнопка тимчасової функції, роликові петлі та сертифікований протизламний циліндр з аварійною функцією (5 ключів у наборі). Однак, крім них, є цікаві додаткові опції. Якщо їх використовувати, то теплі двері з алюмінієвого профілю будуть ще безпечнішими.

Для бажаючих надаються 10 варіантів дверних ручок у різних колірних рішеннях. За бажання бренд Wisniowski дає можливість встановити замок з електричним приводом. Також додатково пропонують приховані петлі, які регулюються в трьох площинах. Існує можливість встановити спеціальні знімні штирі. Дверний дзвінок може бути електронним і мати вічко. Додатково можна підключити в пакет відбійну пластину з нержавіючої сталі. У зовнішніх дверях можна розмістити прихований доводчик. Крім того, на замовлення можна встановити спеціальну систему контролю доступу, щоб максимально убезпечити приватний будинок. Більше інформації про колекцію тут: https://brama-market.lviv.ua/products/category/wisniowski-dveri-vhidni 

якісні двері з алюмінію - утеплені вхідні конструкції - монтаж

двері з профілю на замовлення під розмір - фото,

ДЕ ЗАМОВИТИ ВИГОТОВЛЕННЯ ДВЕРЕЙ У ПОЛЬЩІ: ПРОПОНУЄМО ВЕЛИКИЙ ВИБІР СУЧАСНИХ МОДЕЛЕЙ

Якісна і міцна, але при цьому витончена зовнішня система - це можливо. Якщо конструкція виглядає стильною і вишуканою, то це ще не говорить нічого про її властивості. Польська компанія Wisniowski виробляє справді довговічні та надійні системи. Вхідні двері від цього бренду стабільно працюють десятиліттями, при цьому зберігають презентабельний вигляд. Наша торгово-виробнича мережа Wisniowski є офіційним партнером польського заводу. Завдяки тісній співпраці нам вдається надавати покупцям найнижчі ціни на оригінальні моделі. Якщо вам потрібна консультація, ви можете звернутися до менеджерів мережі салонів «БРАМА МАКЕТ Львів». Наші співробітники вислухають ваші побажання і запропонують найкращі варіанти. Крім того, гості шоу-руму, що знаходиться у Львові на вулиці Городоцька, 286, Б, можуть отримати персональну знижку. Це зробить покупку преміального виробу ще вигіднішою. Додатково пропонуються послуги з індивідуального виготовлення та монтажу. Ви можете отримати безкоштовний розрахунок вартості, а також технічну консультацію від менеджера за номерами:+38 (067) 112-18-69 або +38 (050) 356-21-14.

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

 

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА

ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА