вуличні розрашні чи відкатні ворота на замовлення

Дуже часто клієнти компанії БРАМА МАРКЕТ запитують менеджерів про те, які краще встановити ворота на вулицю. Що ж краще: відкатні ворота або розсувні? Питання поставлено не зовсім правильно. Є багато різних умов, від яких залежить вибір конструкції. Тому необхідно запитувати про те, які ворота підійдуть саме Вам. На нашому сайті brama-market.lviv Ви можете купити відкатні ворота ДОРХАН, АЛЮТЕХ або WIŚNIOWSKI. Перед тим, як радити Вам ту або іншу конструкцію, ми спочатку враховуємо індивідуальні особливості отвору. Обидві різновиди воріт в однаковій мірі відмінно підходять для використання, але кожна з них має свої особливості.

замовити виробництво воріт - фото, ціни

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЬ

як обрати ворота розпашні для дому - ціна

Дана стаття якраз і розрахована на те, щоб допомогти Вам зробити правильний вибір. Виробництво воріт, які ми пропонуємо відповідає всім вимогам європейського якості. Не забувайте стежити за новинами на сайті, у яких часто оновлюються акції від компанії БРАМА МАРКЕТ.

ВИМОГИ ДО ОТВОРУ

Виготовлення воріт передбачає, що на виході вийде конструкція, в якій на дев'яносто градусів буде відкриватися стулка. Звичайно можливо збільшити цю цифру і виготовити ворота з радіусом відкривання на 180 градусів. Але тут вже будуть мінуса. Так, в зимовий період у Вас піде дуже багато часу на те, щоб очистити сніг. Адже саме він будуть турбувати не тільки процес відкривання стулок, але і зробить неможливе сам проїзд автомобіля.
вуличні відкатні ворота - ціна на виготовлення та монтаж

ВІДКАТНІ ВУЛИЧНІ ВОРОТА НА ЗАМОВЛЕННЯ - КИІВ
Важливий момент!
Автомобіль може перешкоджати руху стулки в тому випадку, якщо будинок має дуже коротку зону паркування. Додатково більшість вулиць України дуже вузькі, а це також перешкоджає руху стулок, їх може бути дуже важко відкрити.

вуличні ворота на замовлення від виробника - фото, ціна

як обрати вуличні ворота відкатного типу

ПІДСУМОК:
1. Відкатні ворота – ідеальні для того, щоб в отворі при в'їзді значно зменшити радіус повороту. У відкритий проріз може заїхати автомобіль, який буде на п'ятнадцять відсотків довше, ніж у проріз, у якому розпашні ворота. У відкритому вигляді відкатні ворота ніяким чином не загороджують зону проїзду. Вони влаштовані таким чином, що полотно від'їжджає уздовж стінки.
2. У відкатних воротах мінімальна відстань від стулки до крайньої точки автомобіля складає всього сорок сантиметрів. В орній моделі така відстань не передбачено. У таких моделях відстань не менше 2/3. Інакше ворота не можна буде закрити за відсутності необхідного радіуса.
3. На автомобілі можна заїхати під кутом в отвір з розпашними воротами.
4. Обидві моделі можуть бути виготовлені з будь-якої висоти! Ще одна перевага, що ворота в будь-яке місто України ми доставимо за свій рахунок.

Висновок можна зробити такий, що відкатні ворота купити краще для зручного виїзду. Якщо потрібно монтувати ворота на отвір з вузькою вулицею, то краще вибрати саме цей варіант!

фото красивих воріт відкатного типу

вуличні ворота відкатного типу на замовлення - львів, харків

ПОКАЗНИКИ МІЦНОСТІ І ДОВГОВІЧНОСТІ КОНСТРУКЦІЇ

Дуже різна ступінь міцності у воріт відкатних та розпашних. Набагато міцніше свого опонента – ворота розпашні. Як це пояснити? Все просто – у таких воріт є цілих три точки міцності: вертикальні запори (засув), які знаходяться по центру і дві петлі. Відкатна стулка фіксується за допомогою уловлювачів, або як їх ще називають, направляючих. Стулка у момент удару просто прийме горизонтальне положення. Це недолік, але стулки розпашних воріт можуть пошкодитися набагато більше, навіть може знадобитися повна заміна.

фото красивих вуличних воріт - ціна, монтаж, гарантія

сучасні ворота врозпашного типу - гратчасті конструкції

ПІДСУМОК:
1. Для розпашних воріт потрібно два стовпа, а для відкатних лише один.
2. Легше піддаються ремонту розпашні ворота. Саме петлі в такій конструкції ламаються частіше всього.
3. Довговічністю можуть похвалитися відкатні ворота. Купити ворота будь-якого типу можна у нас. Якщо їх правильно монтувати і вчасно обслуговувати, то вони здатні служити дуже довго. При замовленні автоматичних воріт механізми будуть працювати з меншим зносом. У нас також можна подивитися каталоги на автоматику для воріт.
4. Відкатна стулка спочатку дуже жорстка, тому не боїться провисань і перекосів.
5. Відкатні ворота потрібно акуратно експлуатувати і стежити за ними. Зате взимку вони невибагливі, в той час, коли територію перед орними потрібно постійно прочищати.

 

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ОДЕСА

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА

ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ ВІДКАТНА

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА