складні ворота - промислові огорожі

Територія виробництва потребує особливого підходу до вибору в’їзної конструкції. Існує декілька конфігурацій, й одним з популярних варіантів є складні ворота. Вони схожі за механізмом дії на двері у тролейбусах. Вони складаються з вертикальних секцій та при відкритті складаються книжкою. Сучасні ворота виготовляються з сендвіч-панелей, де два металеві листи по 0,5 мм товщиною склеюються між собою за допомогою пінополіуретану (50/60/80 мм). Завдяки такому виконанню стулки не займають багато місця та повністю відкривають проїзд. В Україні системи типу гармошка тільки починають ставати популярними, оскільки раніше підприємства обирали секційні ворота. Складні моделі трохи дорожчі при купівлі, але значно дешевші в обслуговуванні. Далі про те, чому це найкраща альтернатива секційним рішенням.

промислові сучасні ворота цехові - ангарні ворота від виробника - фото, ціна

Також читайте:

секційні складні ворота - цехові ангарні ворота

ЯКІ ОСОБЛИВОСТІ МАЮТЬ ВОРОТА, ЩО СКЛАДАЮТЬСЯ КНИЖКОЮ?

Системи цього типу дуже зручні у використанні. Вони швидко та легко відкриваються вручну, навіть у випадку великих габаритів – стулки просто роз’їжджаються у різні боки. Зазвичай складні ворота обслуговуються власниками, оскільки це просто. Особлива конфігурація та механізм дії дозволяють встановити систему там, де є комунікації чи конструкції, розташовані над в’їздом. До того ж, стулкам не потрібно розміщуватися під стелею, отже, ворота займають менше корисного місця.

Складні моделі можуть бути встановлені з зовнішньої сторони будівлі, секційні - тільки зсередини. Теоретично зовні можна встановити ролові ворота, але - це далеко не найкраще рішення.

промислові ворота від виробника - фото, ціна, гарантія

Секційні системи, особливо великих розмірів, часто отримують ушкодження нижньої секції полотна воріт. Це відбувається в основному, коли торсіонні пружини слабшають, й стулка опускається, а водій цього не бачить. З іншого боку, складні ворота, важко не відкрити до кінця, вони фіксуються надійно у відкритому положенні. Як наслідок випадки пошкодження полотна – це велика рідкість.

Популярним представником цієї категорії є продумана та автоматизована система ECOLID з привабливим сучасним дизайном. Вона розробляється та випускається безпосередньо у Швеції, після чого доставляється в інші країни. Великі, теплі й надійні конструкції відмінно підходять для отворів понад 4000 мм у висоту.

фото сучасних промислових воріт від виробника - як обрати сучасні огорожі

ПЕРЕВАГИ ВОРІТ-ГАРМОШКИ У ПОРІВНЯННІ З ІНШИМИ КОНФІГУРАЦІЯМИ В’ЇЗНИХ СИСТЕМ

Одним з найбільших плюсів складної конструкції є значно підвищений експлуатаційний ресурс. Вона здатна ефективно виконувати задачі до 1 млн циклів, що в 10 разів більше за секційні моделі. Це обумовлено простішою та надійнішою конструкцією воріт-гармошки, оскільки там менше деталей, які зношуються. Також системи, що складаються, мають кращі ущільнення. Коли стулки зачинені, вони міцно притискаються до отвору, герметизуючі його за всім периметром. Секційні ворота опускаються та ковзають, тому бічне ущільнення не так добре єднаються з поверхнею.

Системи-гармошка майже не потребують сервісного обслуговування: за регламентом воно виконується раз за три роки, секційні ж необхідно оновлювати щорічно. Крім того, це менші витрати на запчастини. За розрахунками, вартість володіння секційними воротами (зміна ущільнення, ролики, торсіонні пружини, троси, петлі) за 10 років складе - 3200 євро, складними - 560 євро.

Але якщо ви впевнені, що механізм-книжка не для вас, класичні системи для промислових об’єктів представлені у каталозі: https://brama-market.lviv.ua/products/category/vorota-promyslovi-hormann-ryterna-alutech. Це європейські розробки, що створені з залученням інноваційних технологій та преміальних матеріалів.

рекомендації провідних фахівців - як обрати ангарні огорожі - замовити замір

ЩО ВСТАНОВИТИ НА СКЛАДНІ ВОРОТА ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОСТІ?

Теплі, надійні, витривалі – вже у базовій комплектації до систем типу книжка є все необхідне, щоб користуватися конструкцією з комфортом. Проте, виробник дає можливість внести свої корективи. Так, наприклад, системи можуть оснащуватися антикорозійним пакетом, якщо встановлюються у вологому приміщенні. Заміна ущільнювача по регламенту проводиться раз у 10 років, що говорить про економічність цього механізму. Ворота для складу не вимагають особливих монтажних умов, тому можуть бути встановлені у будь-якому приміщенні. 

Випускаються два типи конструкцій - ручна та з мотором PriDrive. Обидві моделі не мають торсіонних пружин та інших витратних деталей. Опціонально можна встановити підвищений захист від злому відповідно до SSF1074 клас 2. ECOLID PriDrive вважається швидкодіючої конструкцією, оскільки стулки відкриваються приблизно за 11 секунд. Вона оснащена сучасною електронною системою з простими налаштуваннями та управлінням. Стулки можуть оснащуватися віконцями зі склопакетом, заповненим аргоном. Для оформлення пропонується 11 стандартних квітів.

ангарні секційні ворота - замовити - фото, заміри, ціни

якісні промислові ворота від виробника - фото

ДЕ ЗАМОВИТИ ВИГОТОВЛЕННЯ ТА ВСТАНОВЛЕННЯ ВОРІТ-КНИЖКИ?

Часто промислові системи створюються з нестандартними параметрами, тому кожен проект є індивідуальним. «БРАМА МАРКЕТ Львів» пропонує виготовлення та встановлення воріт з тривалим експлуатаційним ресурсом та обраними клієнтом розмірами. Оснащення та оформлення конструкції розробляються індивідуально. Всі попередні виміри спеціалісти проводять безкоштовно. Крім того, клієнти можуть отримати гарантовану знижку на продукцію, якщо оформлять замовлення безпосередньо у виставковому центрі. У Львові він знаходиться за адресою: вул. Городоцька, 286 Б. Додаткова інформація доступна за контактними номерами: +380671121869 та +380503562114.

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ ОДЕСА ВИСТАВКОВИЙ САЛОН

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА ВІДКАТНІ ВОРОТА