izgotovlenie vorot-Kiev, Harkov, Odessa Dnepr proizvodstvo vorot na garazha-Kiev, Dnepr, Harkov

Ви перебуваєте в пошуках нової в'їзної конструкції в гараж? Зараз на ринку представлений величезний асортимент моделей. Кожна з них має свої особливості та переваги. Підібрати ту, яка буде відповідати саме вашим вимогам досить просто. Тим більше, коли потрібні ворота гаражні в Києві, де в шоу-румах відразу представлені лідери продажів. Однак, який виріб встановити, щоб він довго служив та відповідав індивідуальним критеріям? Найпопулярнішими зараз є секційні та ролетні конструкції. Обидва варіанти є надійними, виготовляються з екологічно чистих матеріалів та підходять для побутового використання. Але відрізняються вони один від одного досить сильно. Наприклад, продукція з сендвіч-панелями частіше присутня в преміальному сегменті. А ось ролетні більше пропонуються в бюджетній та середній ціновій категорії. Тому ми пропонуємо дізнатися більше про підйомні ворота на гараж. У чому полягають головні відмінності між конструкціями та в яких випадках вони стануть оптимальним рішенням?

izgotovlenie vorot na garazh eksklyuzivnyie garazhnyie vorota

Буде цікаво:

eksklyuzivnyie garazhnyie vorota zamer garazhnyih vorot

ДІЗНАЙМОСЯ ГОЛОВНІ П’ЯТЬ ВІДМІННОСТЕЙ ТА ЦІНИ НА ВИГОТОВЛЕННЯ ВОРІТ: ОСОБЛИВОСТІ РОЛЕТНИХ ТА СЕКЦІЙНИХ КОНСТРУКЦІЙ

Перше, що потрібно враховувати – призначення системи. Справа в тому, що моделі секційного типу бувають як побутові, так й промислові. Вони більше підходять для інтенсивної експлуатації, мають запас ресурсу та подібне. У той же час, підйомні ролети в гараж підходять тільки для побутового використання. Однак. це не означає, що вони гіршої якості. Вони прекрасно справляються з поставленим завданням. А ось за більший ресурс секційних систем переплачувати сенсу немає.

Друга важлива відмінність – це рівень теплоізоляції. Якщо вам потрібно, щоб в приміщенні було тепло, то віддавайте перевагу саме автоматичним секційним воротам. Справа в тому, що зазвичай вони виготовляються зі сталевих панелей з наповнювачами. Наприклад, з пінополіуретаном високої щільності. Вони мають таку ж теплоізоляцією, як цегляна стіна, товщиною 50-60 см, залежно від моделі. Ролети істотно поступаються в цьому критерії, але знову-таки, не всім це потрібно.

delaem zamer vorot na garazh teplyie garazhnyie vorota

Третій момент - це розміри гаражних воріт. Сучасні рулонні системи створюються для отворів до 6 метрів в ширину та до 3 метрів у висоту (до 5 метрів за запитом). При цьому площа полотна не повинна перевищувати 18м². Побутові секційні вироби можуть бути виготовлені до 6 метрів в ширину та 3 метрів в довжину. А ось промислові моделі можуть бути до 8 метрів в ширину та 8 метрів у висоту, але площа отвору не повинна перевищувати 48м². 

Ще одна важлива відмінність – це тип автоматики. Справа в тому, що привід для секційних систем та на ролетні ворота для гаража принципово різний. Але найбільший асортимент пропонується для першого варіанту.

І насамкінець хочеться сказати, що секційні конструкції відчутно дорожчі. Вони мають масу переваг, тому ролети поступаються. Однак, в деяких випадках, їх буде більше, ніж достатньо. Тому який саме варіант вибрати вирішувати тільки вам, спираючись на ваші індивідуальні умови.

teplyie garazhnyie vorota - delaem zamer vorot na garazh

eksklyuzivnyie garazhnyie vorota - izgotovlenie vorot na garazh - Kiev, Harkov, Odessa Dnepr

ОБИРАЄМО ТЕПЛІ ВОРОТА З СЕНДВІЧ-ПАНЕЛЕЙ: ЩО МИ МОЖЕМО ПОРЕКОМЕНДУВАТИ ДЛЯ ПРИВАТНОГО БУДИНКУ?

Для побутового використання радимо звернути увагу на підйомні конструкції від польського бренду Wisniowski. А саме, вам сподобається секційна система UniTherm. Вона стала поєднанням високої якості, екологічно чистого матеріалу та цікавих дизайнерських рішень. Дана конструкція відноситься до класу товарів преміум. Її головна перевага – це конкурентно високий рівень теплоізоляції, 0,33 Вт/м²К. Товщина її сендвіч-панелей становить цілих 60 мм. Вона базується на 5 шарах стали в місцях кріплення. Модель оцинкована та має 10 років гарантії на захист від корозії. Базово пропонується 20 000 робочих циклів, а автоматика Metro. Дізнатися ціни на гаражні ворота: https://brama-market.lviv.ua/products/category/wisniowski-uniterm-vorota-garazhni

секционные гаражные ворота - теплые энергоэффективные конструкции для паркоместа

гаражные ворота из Европы заподлицо - изготовление под размер -установка

ЗАМОВЛЯЄМО СУЧАСНІ СЕКЦІЙНІ БРАМИ З ЄВРОПИ: ВЕЛИКИЙ ВИБІР В’ЇЗНИХ СИСТЕМ З ЕЛЕКТРИЧНИМ ПРИВОДОМ

Якщо вам потрібна допомога, то відразу зверніться до нас. Ми багато років співпрацюємо з провідними європейськими компаніями. Тільки у нас можна отримати хорошу знижку на оригінальну продукцію. Мережа салонів «БРАМА МАРКЕТ Київ» пропонує ознайомитися з гаражними системами, аналогів яких немає в українському сегменті. Отримати консультацію можна за телефонами: +38 (067) 112-18-69 або +38 (050) 356-21-14. Також приїжджайте до нас в офіс, який знаходиться на вулиці Велика Окружна, 4. Вам потрібні додаткові послуги? Зв'яжіться з нами та отримаєте монтаж, індивідуальне виготовлення.

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ ОДЕСА ВИСТАВКОВИЙ САЛОН

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА ВІДКАТНІ ВОРОТА

ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА