автоматика для вуличних відкатних воріт

Сьогодні представлений великий вибір пристроїв, здатних полегшити повсякденне життя. До них відносяться сучасні електричні приводи, що виготовляються заводами у широкому асортименті. Одні призначені для промислових умов, інші – побутових. Однак у будь-якому випадку всі моделі якісні та здатні суттєво спростити повсякденне життя чи виробничі процеси. Автоматика для відкатних воріт в житловому секторі потрібна не тільки для зручності. Вона виконує багато функцій, пов'язаних із безпекою. З цієї причини цей вид виробу все частіше встановлюють власники заміських котеджів, приватних будинків й подібне. Монтаж електричного приводу допомагає продовжити термін служби в'їзної системи. Але насамперед, його знадобиться правильно вибрати, персонально під вашу конструкцію та умови експлуатації. Автоматика для воріт, ціна якої відповідає якості, є ідеальним рішенням. Тому ми склали рейтинг від провідних європейських компаній. Давайте дізнаємось про них більше.

вуличні приводи на відкатні ворота з італії

привід з італії на ворота відкатного типу - монтаж, гарантія

НАВІЩО ПОТРІБНА УСТАНОВКА АВТОМАТИКИ НА ВІДКАТНІ ВОРОТА: ПРИЧИНИ «ЗА» ВСТАНОВЛЕННЯ ПРИЛАДУ

Сьогодні виробники пропонують багато варіантів приводів для в’їздних систем. І при умові, що продукція якісна, а не дешевий китайський аналог, обладнання працює багато років. При цьому, як для захисту частного будинку, так і крупного виробничого підприємства, це дуже корисно. Комфорт в повсякденному використанні – тільки перше, що приходить на ум, коли мова йде про автоматику для вуличних конструкцій. З точки зору спеціалістів, правильно підібране оснащення дозволить продовжити потенційний термін служби відкатної системи та буде багато років радувати власників будинку. Також автоматика для в'їзних воріт, яка керується за допомогою пульта дистанційного управління, допоможе економити час, оскільки всі процеси проходять швидше. Присутнє амперметричне виявлення перешкод та фотоелементи допоможуть уникнути зіткнення. Важливим фактором є те, що привід, який вибрано та встановлено правильно, допомагає коректно розподіляти навантаження між полотном і рухливою стулкою. Таким чином, виріб значно менше підлягає зносу. Крім того, при постійному використанні зростає ризик вручну пошкодити стулку або який-небудь кріпильний елемент. У цей ж час, електронне обладнання виконує все злагоджено, без виникнення пошкоджень та подібного.

сучасні автоматичні вуличні ворота від виробника - автоматика

автоматика з європи на замовлення - італія - привід

ЕЛЕКТРОПРИВІД ДЛЯ ВІДКАТНИХ ВОРІТ З ІТАЛІЇ: РЕЙТИНГ ПОПУЛЯРНИХ МОДЕЛЕЙ ВІД ВІДОМИХ ЗАВОДІВ З ЄВРОПИ

FAAC 740 – якісний виріб, який вже став упізнаваним у своєму ціновому сегменті. Модель має інтенсивність 30%, чого цілком достатньо для приватного сектора. Призначений для воріт, максимальна вага яких становитиме 500 кг. Потужність 350 Вт, а необхідне електроживлення для двигуна – 230В. Клас захисту від пилу та вологи IP 44. Діапазон робочих температур становить від -20 до +55 градусів. Вартість складає від 385 євро.

Автоматика на ворота для дому Nice RD 400 KCE - це якісний та довговічний пристрій. Устаткування підходить для конструкцій зі стулкою до 200 кг. Інтенсивність використання становить до 20 циклів на годину. Потужність приводу 130 Вт, а живлення двигуна – 210 Вт. У базовій комплектації пропонується 2 пульти дистанційного керування. Також можна замовити багато додаткових аксесуарів. Вартість приладу складає від 275 євро.

Електричний привід для відкатних систем CAME ВХ-64 має також італійське виготовлення. Призначений для стулки, вага якої не перевищує 400 кг та завширшки до 14 метрів. У базовій комплектації 2 пульти дистанційного керування та фотоелементи. Також є багато додаткових опцій. Інтенсивність експлуатації – 30%. Клас захисту від пилу та вологи IP 54. Ціна від 340 євро. Більше дізнатися тут: https://brama-market.lviv.ua/products/category/came-avtomatika-dlya-vidkatnih-vorit 

вулична автоматика з гарантією якості - монтаж

автоматика з італії - гарантія якості, монтаж, київ

СУЧАСНА ЯКІСНА АВТОМАТИКА ДЛЯ ЗСУВНИХ ВОРІТ: ДЕ ЗНАЙТИ НАЙКРАЩІ ВИРОБИ З ЄВРОПИ?

В'їзна система навіть у побутовому використанні має бути оснащена якісним та надійним обладнанням. Завдяки електричному приводу, конструкція довше прослужить і буде стабільно працювати. Якщо ви знаходитесь у пошуках даного пристрою, то зверніть увагу на моделі, представлені в нашому онлайн-каталозі. У нас присутні сертифіковані оригінальні вироби від найрізноманітніших іменитих брендів. У тому числі, у нас багаторічна та плідна співпраця з такими заводами, як CAME, Nice та FAAC. Але, крім них, гості сайту зможуть ознайомитися з девайсами від заводів DoorHan, Gant та іншими. На сторінках нашого сайту пропонуються найвигідніші та найдемократичніші ціни. Потрібна допомога кваліфікованого спеціаліста? Зверніться до мережі салонів «БРАМА МАРКЕТ Івано-Франківськ». Співробітники шоу-руму знайдуть варіанти, які відповідають вашим очікуванням. Також враховуйте, що відвідувачі офісу в Івано-Франківську, що на вул. Семена Височана, 16В, має можливість отримати приємний презент у вигляді персональної знижки. Професійний монтаж обладнання додатково обговорюється. Ви можете отримати безкоштовний розрахунок вартості виробу та технічну консультацію від фахівців за цими номерами:+38 (067) 112-18-69 або +38 (050) 356-21-14.

 

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

 

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА

ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА