автоматический шлагбаум - установка подъемного оборудования

Сучасна пропускна система повинна бути швидкою, міцною і довговічною. Крім стандартних вимог, вона також повинна відповідати індивідуальним умовам. Наприклад, довжина стріли, температурний режим, інтенсивність використання та багато іншого. Зараз на піку популярності знаходиться італійський шлагбаум FAAC. Він став вигідним для користувачів поєднанням функціональності та цінової політики. Також сам виробник вже довгі роки отримує безліч позитивних відгуків про свою продукцію. Тому його вироби завжди користуються попитом. Однак, існують більш бюджетні аналоги, які ні в чому не поступаються європейським пропускним системам. Наприклад, бренд GANT виготовляє продукцію конкурентно високої якості та має прийнятну вартість. Виробник пропонує широкий модельний ряд, в тому числі, для промислових підприємств. Якщо ви хочете замовити недорогий автоматичний шлагбаум, то напевно вам припаде до смаку один з виробів цих компаній. Дізнаємося відмінності між популярними пристроями.

итальянское пропускное оборудование - купить шлагбаум - киев, днепр, харьков

Вам буде цікаво дізнатись:

установка пропускного оборудования - шлагбаум из италии

ОБИРАЄМО ШЛАГБАУМ НА ПУЛЬТІ ВІД ВИРОБНИКА GANT: ЯКІ МОДЕЛІ МОЖУТЬ ЗАХИСТИТИ ПРИВАТНУ ТЕРИТОРІЮ ?

На даний момент найпоширенішою є модель 306. Вона має телескопічну стрілу, довжина якої може складати від 3,6 до 6 метрів. Блок управління є функціональним та має прості настройки. Розташовується всередині спеціального захисного боксу. Виробником пропонується дистанційне керування, завдяки вбудованому приймачу 433,92 Мгц. Однак, варто враховувати, що у цієї моделі в базову комплектацію не входить акумулятор аварійного живлення – це додаткова опція. Вона дозволяє управляти стрілою, якщо сталося раптове відключення електроенергії. Купити шлагбаум Львів можна в такій комплектації: стійка (1 шт.), стріла зі світловідбиваючими наклейками (1 шт.), підставка під стрілу (1 шт.), пульт дистанційного керування (2 шт.) та 1 комплект кріплень. Живлення становить 230 В, а потужність – 180 Вт. Система є швидкісною – відкриття становить 6 секунд. Ступінь захисту становить IP 43, а інтенсивність експлуатації – 50%. Дізнатися більше: https://brama-market.lviv.ua/products/category/gant-avtomatichni-shlagbaumi

ustanovka propusknogo oborudovaniya-shlagbaum iz italii

автоматический шлагбаум на пульте - установка пропускного оборудования

ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ЕЛЕКТРИЧНИЙ ШЛАГБАУМ З ЄВРОПИ: ЩО ПРОПОНУЄ ІТАЛІЙСЬКИЙ БРЕНД FAAC ТА У ЧОМУ ПОЛЯГАЄ ВІДМІННІСТЬ?

Модель 617 STD вибирають для самих різних цілей: автостоянки, парковки, приватні підприємства, двори багатоквартирних будинків та подібне. Вона є функціональною, універсальною та має прийнятну вартість. Довжина стріли може становити від 3,8 до 7 метрів. У базовій комплектації вона оснащена світловідбиваючими наклейками. Також для неї в стандартний пакет входять: кріплення набір, опора, пружина балансувальна. Ще присутні стійка, блок управління та монтажну основу. Установка шлагбаума у дворі або на будь-який інший території повинна здійснюватися тільки спеціалістами. У додаткову комплектацію входять 2 пульта дистанційного керування та вбудований приймач. Також ключ-вимикач накладної, фотоелементи (приймач-передавач) та лампа сигнальна. Необхідна харчування 230 В, а потужність – 380 Вт. Швидкість відкриття стріли становить 8 секунд. Інтенсивність експлуатації – 60%. На відміну від інших компаній, цей бренд пропонує гарантію 3-5 років.

shlagbaum iz Italii-kupit nedorogo avtomaticheskiy shlagbaum

ДЕ МОЖЛИВО ЗАМОВИТИ ОРИГІНАЛЬНІ ШЛАГБАУМИ НА ПУЛЬТІ З ІТАЛІЇ: ВЕЛИКИЙ ВИБІР МОДЕЛЕЙ

Бажаєте, щоб ваше підприємство захищало професійне обладнання? Ми знаємо, як це можливо організувати швидко. У нас в асортименті присутні сертифіковані пропускні системи від європейських виробників. Вже сьогодні ви можете отримати консультацію від наших фахівців та замовити виріб по знижці. Дізнатися більше можна за телефонами: +38 (067) 112-18-69 або +38 (050) 356-21-14. Наш шоу-рум «БРАМА МАРКЕТ Львів» знаходиться на вул. Городоцька, 286 Б. Додатково можливо замовити монтаж шлагбаума.

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ ОДЕСА ВИСТАВКОВИЙ САЛОН

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА ВІДКАТНІ ВОРОТА