двері сучасні для дому - монтаж, гарантія

Сучасний будівельний ринок пропонує покупцям багато найрізноманітніших і найцікавіших моделей. Це зовнішні системи, які відрізняються між собою не лише дизайном. Ключовим моментом є їх конструкція, характеристики та властивості. Установка вхідних дверей у приватному будинку та квартирі мало чим відрізняється. Проте деякі нюанси, на які фахівці звертають увагу, таки існують. Одна з найбільш популярних в Україні моделей – вхідна система з терморозривом. В усьому винен наш нестабільний континентальний клімат, коли взимку завжди холодно, а влітку – різко спекотно. Тому існує потреба у додаткових заходах для теплорегуляції. Для цього створено вхідні двері вуличні із терморозривом. Це спеціальна конструкція зовнішньої системи. Вона свідчить про добрі властивості теплоізоляції конкретного виробу. Але чи завжди раціонально встановлювати таку модель? Пропонуємо з'ясувати це з прикладу одного відомого європейського бренду, що пропонує конструкції класу «преміум».

вуличні наружні двері від виробника на замовлення

КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ЧИТАЧІВ:

як обрати дизайн вуличних дверей від виробника - ціни

ЧИ МОЖУТЬ БУТИ ДЕШЕВІ ДВЕРІ ЗОВНІШНІ ЯКІСНИМИ ТА НАВІЩО ПОТРІБЕН ТЕРМОРОЗРИВ У СУЧАСНИХ ВИРОБАХ

Недорога зовнішня система може мати хороші властивості. Однак, зовсім дешевою вона не може бути, оскільки це трудомісткий процес, дорогі матеріали і особлива конструкція виробу. У той же час, моделі преміум-класу не обов'язково мають теплоізоляцію. Ми рекомендуємо звертати увагу на технічні характеристики виробу перш, ніж купувати. Терморозрив – це особливий прошарок у полотні, який допомагає утримувати тепле повітря всередині приміщення. Зазвичай він доповнений екологічно чистим пінополіуретаном без фреону, також має різну товщину. В ідеалі, товщина стулки з терморозривом має перевищувати 70 см. Крім того, красиві двері зі склом також можуть бути міцними та теплими. Сучасні прозорі вставки практично не позначаються на властивостях конструкцій. В Україні переважає помірно-континентальний клімат. Влітку у нас дуже спекотно, а зими бувають холодні та суворі щороку. Тому рекомендуємо встановлювати теплі системи в кожному будинку. Таким чином, ви зможете заощаджувати на опаленні. До того ж, навіть дорогі двері для будинку із теплоізоляцією за кілька років окупляться. Це довгострокове вкладення, оскільки ці вироби впевнено служать понад 20 років.

ексклюзивні вуличні двері - полімерна фарба, цинкове покриття

теплі енергоефективні вуличні двері на замовлення - монтаж по фото

РОЗГЛЯНЕМО ЕЛІТНІ ДВЕРІ ДЛЯ КОТЕДЖУ ВІД ВІДОМОГО ВИРОБНИКА: ЩО ПРОПОНУЄ ЗАВОД WISNIOWSKI?

Мабуть, одна із найпопулярніших колекцій від польської компанії є – NOVA. Вона не тільки стильна та солідна. Дані вироби міцні, якісні та мають високий рівень теплоізоляції та шумоізоляції. Ідеально підходять для танхаусів, заміських будинків та котеджів. Вони добре оснащені у базовій комплектації, але для бажаючих є багато додаткових опцій. Теплі алюмінієві двері Wisniowski мають багато елементів конструкції, які стандартно мають чорний колір. Тільки опціонально пропонується нержавіюча сталь. У цьому виробі використовується система AW, де глибина установки складає 77 мм. Крім того, товщина короба 78 мм, а складається він з листової сталі, пінополіуретану та клеєного бруса. Саме тому серія NOVA є теплими дверима в приватний будинок. Для скління стулки використовують двокамерний склопакет із теплою рамою. Його товщина становить 72 мм (0,5 Вт/м2К). Максимальний розмір – 1180х2095 мм. Рівень теплоізоляції для модифікацій із типовими параметрами – 0,94 Вт/м2К. Фото и приклади можна знайти за посиланням: https://brama-market.lviv.ua/photoalbums 

теплі двері зі склом - фото і ціни

як обрати формат вуличних дверей від виробника - європа

ДЕ ЗАМОВИТИ СУЧАСНІ ДВЕРІ ДО ПРИВАТНОГО БУДИНКУ: АСОРТИМЕНТ МОДЕЛЕЙ З ТЕПЛОІЗОЛЯЦІЄЮ

У нас на сайті пропонується багато теплих дизайнерських систем. Це енергоефективні конструкції, які щодня радуватимуть своїх власників протягом багатьох років. Проте знайти таку модель не так просто. Тому ми рекомендуємо вам звернутися до спеціалістів мережі салонів «БРАМА МАРКЕТ Львів». Наші менеджери допоможуть знайти теплі та красиві двері для дому, які будуть ідеально відповідати вашим вимогам. Також ми є офіційними представниками провідних європейських компаній, зокрема, заводу Wisniowski. Плідна співпраця дозволила нам надавати найнижчі ціни на оригінальні системи. Крім того, гості шоу-руму у Львові, що на вул. Городоцька, 286Б можуть отримати персональну знижку. Послуги щодо монтажу обговорюються додатково. Отримати безкоштовний розрахунок вартості конструкції, а також консультацію від кваліфікованого менеджера пропонується за цими номерами: +38 (067) 112-18-69 або +38 (050) 356-21-14.

ПОДИВІТЬСЯ ЦІКАВИЙ ВІДЕО-МАТЕРІАЛ

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА

ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА