ексклюзивні паркани на замовлення - сучасні рішення для дому

Ваш будинок може захищати міцне й довговічне огородження. Сьогодні будівельний ринок пропонує багато цікавих і якісних ідей для заміських котеджів. В тому числі, модульних огорож, які є більш практичними і надійними. Компанія JONIEC представила бетонні блоки для паркану власного виробництва. Їх широко використовують як в європейських країнах, так і в СНД. Це сучасне рішення не тільки для побутового, але і промислового сектора. До того ж, така захисна конструкція не потребує додаткового догляду, а її привабливий зовнішній вигляд зберігається надовго. Виробник представляє кілька колекцій бетонних блоків. Таким чином, їх можна легко комбінувати з різними стилістичними напрямками. Виріб придатні для використання в будь-якому кліматі, тому що не піддаються корозії і зносу. Така захисна система має багато переваг для тих, хто прагне до універсальних та практичних рішень. З їх допомогою можна створити красиві та високі паркани у двір. Дізнаємося більше особливостей бетонних систем.

паркани європейської якості від виробника - фото, дизайн, монтаж

ЦІКАВО ДІЗНАТИСЬ

сучасні вуличні огорожі за доступною ціною від виробника - монтаж, гарантія

ЯКИЙ ПАРКАН КРАЩЕ ДЛЯ БУДИНКУ: РОЗГЛЯНЕМО ПЕРЕВАГИ ТА НЕДОЛІКИ СИСТЕМ З БЕТОННИХ БЛОКІВ

Таке рішення має масу переваг, в порівнянні з класичною сталевою в'їзною системою. В першу чергу, це висока міцність, яка обумовлена властивостями бетону. У ньому міститься цемент, який пов'язує інгредієнти і пісок, здатний поглинати вологу. Крім того, інші наповнювачі, які збільшують стійкість до впливу навантажень. Ще одна відмінна риса - бетонним блокам властива стійкість до впливу негативних температур та різних природних впливів. Завдяки цьому, вони не піддаються утворенню корозії та гниття. Зверніть увагу, що правильно створена модульна огорожа з бетонного блоку монолітна, а значить, не містить стиків та наскрізних дірок. Також такі моделі досить прості в монтажі. Зрозуміло, потрібно звернутися до фахівцем, але вони зможуть швидко і надійно здійснити установку. Паркан з бетонних блоків довговічний та здатний довго і надійно служити багато років. У той же час, особливих маніпуляцій в догляді не потрібно.

З мінусів можна виділити відносно високі ціни, які пов'язані з виробничими витратами. Оскільки для виготовлення товару необхідно багато часу та ресурсів. Також перед установкою необхідно подбати про підготовлений фундамент.

обираємо сучасні вуличні ворота з бетонними секціями - фото

консольні вуличні ворота - монументальні паркани - металеві секції

ЄВРОПЕЙСЬКІ ГОРИЗОНТАЛЬНІ ПАРКАНИ: УНІВЕРСАЛЬНІ ДИЗАЙНЕРСЬКІ РІШЕННЯ З БЕТОННИМИ БЛОКАМИ JONIEC

Польський виробник пропонує багато варіантів конструкції. Завдяки цьому, їх можна поєднувати з різними напрямками архітектури. При цьому, вони можуть мати різні габарити, щоб точно відповідати вимогам покупця. Найпопулярніші в лінійці варіанти: Classic, Horizon та Perfect. Вони можуть комбінуватися один з одним, створювати різне заповнення секції, встановлюватися одна на іншу. Таким чином, виходить практичний паркан у двір в сучасному стилі. Кам'яні блоки можуть мати різну структуру та покриття. а саме: топаз, онікс, гагат та інші. Конструкція може комбінуватися зі сталевими оцинкованими панелями, дерев'яними елементами і подібне. В даному випадку все залежить від побажань покупця. Виробник зазначає, що його продукція підходить для самих екстремальних погодних умов. Виробник зазначає, що його продукція підходить для самих екстремальних погодних умов. Дані бетонні блоки підходить і для облицювання фасадів будівлі. Ознайомитися з прикладами наших робіт та фотогалереєю можна за посиланням: https://brama-market.lviv.ua/products/category/wisniowski-kovani-ogorozhi/

паркани-штакетник - сучасні рішення для заміського будинку

європейські паркани - вуличні відкатні ворота - сучасні огорожі

ДЕ МОЖЛИВО ЗАМОВИТИ ТА ЯК ВСТАНОВИТИ ПАРКАН ВІД ВИРОБНИКА JONIEC: ПРОПОНУЄМО ВЕЛИКИЙ ВИБІР МОДЕЛЕЙ

В нашій мережі представлений великий вибір виробів, які зроблять ваше життя комфортнішим. Оптимальним і сучасним рішенням для забору в приватний сектор стануть бетонні блоки. Ці вироби універсальні у застосуванні і відрізняються практичністю. Їх можна розміщувати в різних кліматичних умовах і при цьому вони не вимагають особливого догляду. Зверніться в шоу-рум «БРАМА МАРКЕТ Івано-Франківськ», щоб дізнатися про них більше. Менеджери підберуть варіант, який підходить саме вам. Так як ми є офіційними партнерами заводу JONIEC, надаємо найвигідніші ціни. Крім того, ви можете отримати персональну знижку на польські блоки для паркану, якщо станете гостем шоу-руму в Івано-Франківську, який знаходиться на вул. Семена Височана, 16В. Можливо індивідуальне виготовлення в'їзних конструкцій і монтаж (обговорюється додатково). Для того, щоб отримати безкоштовний розрахунок вартості, а також технічну консультацію зателефонуйте нам: +38 (067) 112-18-69 або +38 (050) 356-21-14.

 

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ

ОДЕСА ВИСТАВКОВИЙ САЛОН

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА

ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА