ролетні гаражні ворота від виробника - замовити виробництво

Компанія БРАМА МАРКЕТ є офіційним представником компанії Алютех, тому ми даємо гарантію на рулонні ворота у Львові! Саме рольворота - це оптимальний вибір для будь-якого отвору. Бюджетний варіант і якісний. Місця такі гаражні ворота займають мало, їм не потрібно використовувати додатковий простір, щоб відкрити
проїзд, так що машину можна підігнати практично до самого гаражного отвору.

сучасні ролетні ворота з європи - виготовлення, монтаж, ціна

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЬ

як обрати дизайн ролетних воріт від виробника - фото, монтаж

3 ФАКТИ ПРО РОЛЕТНІ ВОРОТА

1. Конструкція за принципом роботи і за зовнішнім виглядом є практично ідентичним аналогом рольставен, тільки відрізняється масштабом. Якщо ви купите ролетні ворота у Львові, то побачите, що вони складаються з полотна, напрямних і спеціального короби. Принцип дії такий – коли ви відкриваєте ворота, то по напрямних рухається полотно, а потім, намотуючись на вал воно скручується в захисний короб. Оскільки площа полотна велика, то можна використовувати автоматику.
2. Найбільш явна перевага ролетних воріт – це доступна вартість. Ви можете купити ворота у Львові за допомогою сайту brama-market.lviv.ua або в нашому салоні воріт за адресою вул. Тичини 2а, 9 офіс. Ця конструкція користується такою популярність також тому, що відрізняється достатньою компактністю, а також легким процесом установки.
3. Важливим момент – після того, як монтаж ролетних воріт вже зробить, ви побачите, що під стелею залишилося багато вільно місця. Секційні ворота, приміром, такого забезпечити не можуть.

промислові та гаражні ворота ролетного типу на замовлення - київ

фото ролетних воріт - дизайн сучасних огрож - київ

ТИПИ ПРОФІЛІВ ДЛЯ РУЛОННИХ ВОРІТ У ЛЬВОВІ

Матеріалом для виготовлення профілів є алюміній. Матеріал одночасно легкий, але в той же час і міцний. Для більш підвищеного захисту, поверхня покривається двошаровим покриттям. Пінний склад – внутрішня поверхня полотна. Це дозволяє підвищити рівень не тільки звуко-, але і теплоізоляції. На вибір є профіль Ar55 з м'яким пінним наповнювачем, профіль Ar77 з м'яким пінним наповнювачем або профіль Ад77Н з твердим пінним наповнювачем. Є ще варіант використання профілів з прозорими вставками з полікарбонату. Завдяки цьому можна досягти економії електроенергії в денний час за рахунок використання природного освітлення. Для приміщень, які потребують вентиляції, ми пропонуємо ролетні ворота Алютех з вентиляційним профілем ЕА77. Нагадуємо при низькі ціни на автоматику для воріт.

секційні гаражні ворота з панелей - вхідні вуличні двері

ексклюзивні гаражні ворота з панелей на замовлення - фото, красиві дизайни

ВАРІАНТИ ЗОВНІШНЬОГО ВИГЛЯДУ РОЛЕТНИХ ВОРІТ

Для того, щоб підкреслити екстер'єр або просто висловити свою індивідуальність, компанія БРАМА МАРКЕТ пропонує за низькою цінний на ролетні ворота у Львові замовити їх в будь-якому з більш ніж двадцяти варіантів. Також для ексклюзивного оформлення є чотири кольори, які імітують натуральну деревину. У виробництві компанія Алютех використовує особливий, запатентований метод фарбування. Завдяки цьому повністю виключається можливість появи ефекту «зебри». Полотно буде рівномірно забарвлене. Спеціальне покриття стійке до ультрафіолетового випромінювання, а також не піддається процесу корозії.
Підберіть свою форм захисного короба. Ми пропонуємо на вибір чотири різних захисний короби, які ідентичні за своєю якістю і функція, відрізняються тільки формою. Радимо виходити з архітектури приміщення, на які будуть встановлюватися рулонні ворота. Є цілий короб, напівкруглий, і два варіанти зі скосом на 45 градусів і на 20 градусів.

 

НАШІ ВИСТАВКОВІ САЛОНИ

 

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН КИЇВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ЛЬВІВ

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН - ДНІПРО

ВИСТАВКОВИЙ САЛОН -ХАРКІВ

 

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

ГАРАЖНІ ВОРОТА

ВУЛИЧНІ ДВЕРІ ДЛЯ ДОМУ

ПАРКАНИ-ОГОРОЖІ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА